Amina Szexshop

jobb
kosar
0 db termék 0 Ft értékben.
Amina Szexshop » Bevezetés az anális szex élvezetébe

Bevezetés az anális szex élvezetébe

Az anus (végbélnyílás) ma már elismerten a gyönyör egyik forrása. Ha egyszer megteszed attól a pillanattól kezdve, máris megváltozik a véleményed a dologról, akármit is gondoltál róla előzőekben. És milliók fantáziáját izgatja a kérdés, de még nem tették meg. Néhány egyszerű kérdés kerül itt megválaszolásra, mely mindenkinek segíthet, e kérdésben való eligazodásban.

Ami a legfontosabb! Beszéld meg partereddel, hogy Te szeretnéd a szex ezen formáját is kipróbálni! Ha mindketten benne vagytok, akkor mehet a dolog, de csak akkor.

Ne légy görcsös, lazulj el, kösd össze más szexuális játékkal (izgasd a csiklóját, simogasd a vagináját) melyhez szexuális segédeszközöket is használhatsz ;-)! Az anális előjátékról se feledkezz meg! Mindig használj anál síkosítót! Az előjáték lényege, hogy az anus ellazuljon (ellentétben a puncival, ott az öröm könnyeinek kicsordulása a cél...:), simogasd, masszírozd!

Ha ellazult partnered, akkor próbálkozz a behatolással, természetesen nem a kopasz őrmesterrel, hanem csak ujjal! Egyre mélyebbre hatolhatsz, de semmiképp sem gyorsan, és nem durván. Vigyázz az első effajta szexuális élmény meghatározó lehet, van aki rákattan, de olyan is aki soha többé nem próbálja újra!

Ne feledd! Az anus a testben felhalmozódott hulladékanyag távozásának egyik kijárata! Rengeteg baktérium, kórokozó, halmozódik fel benne! Soha ne engedd, hogy a végbelet már megjárt bármiféle testrészed, illetve eszközöd, a párod punciját is meglátogassa!

A pózokról még nem esett szó, nem véletlenül! Ez nem olyan dolog amiben mi 100%-os ötlettel tudnánk szolgálni (ez mondjuk kivételes:), de néhány tanácsot azért adunk.

Lényeges, hogy "mi csak az ajtót mutatjuk meg, de azon Neked kell belépni". Valakinek az egyszerű misszionárius, kutya, macska, lovagló póz jön be! Fontos, hogy mindketten élvezzétek, és egyformán tapasztaljátok meg az anális szex kínálta gyönyörforrásokat.....

Amina 12 pontja:

 1. A higiénia nagyon fontos. A módszer alkalmazása előtt szükséges a végbélszakasz kitisztítása. Ez történhet egyszerű meleg vizes beöntéssel, vagy intimmosó szerekkel!

 2. Az anális szex élvezete kizárólag síkosító használata mellett ajánlott.

 3. Ha a férfi nemi szerv már a végbélben járt, a legnagyobb higiénia mellett sem ajánlatos utána a hüvelybe történő bevezetése. Ez komoly fertőzést okozhat.

 4. A könnyebb behatolás végett a passzív (befogadó) fél a végbélnyílást ne szorítsa, hanem inkább lazítsa el, mintha a székletet nyomná ki. Ezáltal könnyen tágul, és a behatolás nem fáj.

 5. Mindenki keresse meg a lehető legelőnyösebb testhelyzetet.

 6. Kerüljék ezt a formát mindazok, akik aranyérben szenvednek. Számukra az anális szex tilos, vagy fel kell vállalniuk a forma káros és fájdalmas következményeit.

 7. Ne éljen senki ezzel a módszerrel nap mint nap, mert a végbél maradandóan kitágulhat.

 8. Nem illik egy ilyen szeretkezés előtt "bevacsorázni". Telt hassal a szex egyik formája sem élvezetes, de ez különösen kellemetlen lehet.

 9. Tilos az anális szexre bárkit is kényszeríteni! Ebben az esetben ugyanis automatikusan szorít az illető a félelemtől, és a behatolás nemcsak fájdalmas, hanem káros is lehet, és komoly belső vagy külső bélfal-repedéseket okozhat.

 10. Az anális szexnél igazán nem előny a behatoló partner túl nagy mérete. Minél nagyobb a hímtag, annál fájdalmasabb a behatolás. Közepes- vagy kisméretűeknek különösen előnyös.

 11. Ha az aktív fél a nő, a férfi ingerlésénél felejtse el a nagy körmöket, főleg a műkörmöket. A szexuális kultúra egészében ezt támadó fegyvernek tartom, ebben az esetben azonban még sérüléseket is okozhat.

 12. Ha az anális szexhez a partnerek dildót vagy vibrátort használnak, ahhoz is szükséges a síkosító.

Szólj hozzá Te is!


Neved:

Értékelésed:
 *Írd be a fenti számsort a mezőbe, ezzel igazolod, hogy nem egy komment-spam robot vagy.


Felhasználóink véleményei


Bözske, 2015. február 19., csütörtök, 17:53
Már pár éve együtt laktam a férjemmel amikor rájött, hogy nem egyedül használja a puncimat hanem mások is szeretnek a lábam között matatni. Mi egy 16+ lakásos társasházba laktunk és a tizenhat lakásból kilencen jártak hozzám rendszeresen és két asszony is. Egyik szombatra a férjem felfedezte kik azok a párok akik hajlandóak nemcsak a férjükkel kefélni, hanem szívesen megbasznának engemet is,. Mikor szombaton béd után elkezdtek jönni én egy mini szoknyában kivételesen engedve bugyiba és egy átlátszó melltartóban valamint egy nylon blúzba voltam,mert a férjem azt akarta, hogy minél többet mutassak magamból. ebből rögtön tudtam, hogy közprédává akar tenni másoknak is használatra. Nehezen fértünk el a nagyszobába, de körbeültük az asztalt és mindenkinek jutott bőséges likőr és elkezdtünk üveges játékot. Persze már mikor leültünk sokuknak melege volt és kezdtük kigombolkozni és hamar lekerült rólunk a blúz vagy a melltartó, majd a szoknya is. Amikor le kellett venni a bugyit mindig csak más vehette le nem a férj és persze ilyenkor sokszor a férfiak belecsókoltak a más asszonyának a puncijába, a hölgyek meg a srácok farkát nyelvesen csókolták meg. A lakótársak roppant örültek annak, hogy nyíltan kefélhetik egymás feleségeit és nem egy alkalommal volt, hogy ha egyszerre két vagy három férfi dugott egy nőt úgy a kimaradt férfiak vagy egymással játszottak,vagy az asszonyokat kefélték ahol lehetőségük volt. Engem mindegyik srác és férj megkefélt,de mindenki belém is engedte a zacskója tartalmát mert én így akartam.Mire hazamentek teljesen lucskos voltam, de a férjemet nem engedtem magamhoz. Amiért így kitolt velem,hogy mindenkinek megmutogatott hálából a végén ráültem a szájára és addig nem szálltam le míg ki nem folyt belőlem minden kevert geci.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


marka, 2014. január 7., kedd, 03:23
ez igy van de ha csak egy fajta pozicioba csinaljak az analt meg jobb mert utana naggyon kelemetlen
A témával kapcsolatos? Like Dislike


iugz, 2013. december 12., csütörtök, 15:07
Engem már régóta dug a barátom. Érkezés után levetkőzöm, csak tanga combfix, és magassarkú maradhat rajtam. Kimosott fenékkel kell érkeznem. Mániája a piros popsi. Kikötöz, és elveri a seggem. Utána keményre kell szopnom a farkát, mielőtt belém dugja. Nem szeret kényeskedni a dugással, előtte jól be kell krémezni, és tágítani magam, mert azonnal nyomja a farkát. Jól megtáncoltatja bennem, de nem élvez belém, hanem előtte kikapja, és rá kell vetnem magamat. Mélytorkosan kielégíteni összekötözött kézzel, nyakörvvel, pórázon. Kivezet a fürdőszobába, ahol a számba, arcomra pisil. Tisztálkodás után újra nőit vehetek fel, kapok egy nagy análbalont és mehetek aludni. Nyakörvem van, harisnya, fűző, bokára kötözős magassarkú, és a kezem összekötve a hátam mögött. A balont felpumpálja, én meg könyörgöm hogy leszophassam. Így lehet aludni. Pár óra múlva a magassarkú viselése elviselhetetlen lesz. Felébresztem kínlódva, ilyenkor még játszik velem. Fenekét nyalom, megdug újra, vagy ami az eszébe jut. Legutóbb egy gömbölyű végű hosszú drótot dugott a húgycsövembe. Egyik kezem elengedte, és ki kellet vernem a saját farkam. Érdekes volt...
A témával kapcsolatos? Like Dislike


a férj, 2013. november 29., péntek, 10:51
Pár éve volt nálunk egy ismerős a fotós barátjával. Amikor kimentek a budira a feleségem odaszólt hozzám, látod ezzel a sráccal szívesen lefeküdnék. Erre én úgy reagáltam, hogy felhúzattam, vele az otthonkáját és kibujtattam a bugyijából. Mondtam neki úgy üljön le, hogy kilátszódjon a szőrös pinája. Ezen felháborodott, de amikor visszajött a pár úgy mozgott, hogy mindene kilátszott, Megbeszéltük mikor mehetünk ki és ott levetkőztettem, majd a fotós és a három kollégája meg én megbasztuk a nejem nagy örömére és persze rengeteg fényképet is csináltak róla. Nekem egyre jobban tetszett az, hogy egyszerre ketten kefélik a punciját és mire délután lett mások is megdugták ennek nagyon örültem. Ettől kezdve rendszeresen jártak hozzánk és oltári nagy kefélőgépet csináltak a nejemből.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Bözske, 2013. november 23., szombat, 05:59
5 Mikor a férjem unokatestvére odaköltözött a kis szobánkba, lassan becserkészett aminek nagyon örültem, mert a férjem, bár nagy és hosszú farka van nem sűrűn szokott kefélni. A Petkó viszont mielőtt elment dolgozni megdugott és délben otthon megint találkoztunk és minden este a férjem amikor aludt átjött és megkefélt. Mindig gumi nélkül, mert élvezni csak a számba lehetett. Az egyik alkalommal véletlenül meglöktük és felébredve meglátta, hogy mit csinálunk , erre mivel én voltam felül odafordult és elkezdte a seggembe nyomni a farkát. Ez eléggé fájdalmas volt, de hamar feltalálta magát és a polcon lévő krémet a tubusról lecsavarva a kupakot a seggembe nyomta, majd az egész tartalmat. Ezután a faszát kezdte megint benyomni ami a krém miatt egyből sikerült is neki. Mikor teljesen benyomta vagy huszonhat centire elkezdett ki- be húzogatva kefélni.Elűlrőt Petkó hátulról a férjen kefélt. Ettől kezdve rendszeresen kefélte a seggemet és mindig teleélvezte. Ha elmentünk is kirándulni mindig ösztökélt, hogy szedjek fel valakit, hogy estére ő is tudja a seggemet kefélni. A közelgő névnapra kaptam tőle egy stimuláló kéjfűzért és ha elmentünk otthonról mindig feldugta és arra húzta a bugyimat. Ilyenkor mindig használhattam a bugyit, mert különben sose lehetett rajtam bugyi és ez mindig meglátszott a mini szoknyán, vagy a miniruhába. Eleinte csak a férjem használta a seggemet, de mikor elkezdtem dolgozni megint a gyereknevelés után mások is rákaptak és aztán rendszeresen használték a seggemet is. Pár évvel később Németbe nyaraltunk és ott a sex boltban sijerűlt vennem egy szűkítő szert ami a puncimat és a seggemet is összehúzta és így nagyobb élvezetet okozott a kefélés
A témával kapcsolatos? Like Dislike


MINI, 2013. július 13., szombat, 01:22
Medöbbenten olvasóm a kommenteket,hát én nem szeretem,ha segbe dugnak pedig a férjem iránti szerelemből probálkoztunk párszor,rohattul fajdalmas.A mai szeretkezésnél ,két pohár tokay után a férjem hevesen nyomta hátulról amikór a kelletténél jobban húzta ki és véletlenül teljes erőből a popsimba nyomta.Hát azt hittem menten elájulok.Bögtem eggyet majd el mentem mosakodni nagyon fájt és vérzet.NEM AKAROK SENKIT LEBESZÉLNI AZ ANÁLIS SEXRŐL DE NEKEM EZ NEM GYEREBE !!!
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Atesz1980, 2012. február 24., péntek, 09:08
Sziasztok! Mi 12 éve vagyunk együtt a párommal.Mikor a lányunk született,utána ugy 6 hétig tilos a szex!Mi akkor probáltuk ki,pedig a párom igazábol régimodi,nem gondoltam soha hogy análozni fogunk!De akkor este egy sima mozdulattal beleült! Azóta rendszeresen csináljuk,általában hetente,és szeret ő beleülni vagy féloldalt fekve!És nagyon szereti és élvezi is,de lassan kell és türelemmel!Azóta van síkositó,így még jobb! Mostanában rászoktunk arra hogy mialatt a popsijában vagyok ő az ujjával a puncijába nyúl és onnan izgatja a makkomat!Óriási élmény!Ajánlom mindenkinek!
A témával kapcsolatos? Like Dislike


rob, 2012. február 22., szerda, 22:08
Irjatok lányok 18-45 között
A témával kapcsolatos? Like Dislike


rob, 2012. február 22., szerda, 21:50
Sziasztok lányt keresnék anál szexre.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


titok, 2012. február 15., szerda, 23:17
A barátnőm meglehetősen óvatos lány, fél a fertőzésektől, ill. az esetleges sérülésektől. De azért ha simogatom és nyalogatom a végbelét, élvezi. Volt már, hogy egy ujjamat bedugtam neki és szerintem az is jó volt neki. Előbb-utóbb biztos ki akar majd többet is próbálni...
A témával kapcsolatos? Like Dislike


kitty, 2012. január 15., vasárnap, 16:31
Sziasztok.Nemrég próbáltam ki férjemmel az anális sexet,de mondhatom kaptam hideget is ,meleget is.De mára már semmiért nem mondanék le róla.És mai napig hálás vagyok a férjemnek,hogy ezt a csodát megismertette velem.ÉS MINDENKINEK AJÁNLOM.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


vándor 26, 2012. január 12., csütörtök, 21:53
Sziasztok! Pasi vagyok de kicsit tartok tőle őszintén. A kíváncsiság hajt csak nincs kivel. :( ha találnék hölgy partnert benne lennék hogy megtapasztalhassam. Köszi. szolnoki vagyok
A témával kapcsolatos? Like Dislike


leon3006, 2012. január 11., szerda, 21:03
Sziasztok! Anál szex imádó lányt keresek! 31é kopasz,tetovált pasi vok. sniper8x68@citromail.hu
A témával kapcsolatos? Like Dislike


zoli, 2012. január 5., csütörtök, 13:50
imádom dugni a segget
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Aliena, 2011. december 19., hétfő, 16:02
Válasz bsz-nek. Igen, fantasztikus az ancsi, ahogy mondod. Még csak 18 éves vagyok, de egyik legjobb dolog az életemben. Már több mint 3 éve minden hétvégén részem van benne, a bulik után keményen meglovagolja popsim a barátom, amikor hazaérünk. Alig 5 perccel a vetkőzés után oadtelepszik a hátsómra, és addig le nem áll, amíg végig nem csinálja. Sokszor még a kicsi bokazokni is a lábamon marad, sőt mivel tudom, hogy erre gerjed, rajta is hagyom, és télen-nyáron bokazokniban járok. Kissé piásan nem is fáj annyira, orgazmusom is sokszor van, de azért józanon még mindig eléggé sz@r, feljajdulok, és kiáltozok, ahogy dolgozik hátulról. és az sem igazán fílinges, hogy az ancsi után eléggé zsibog és fáj és éget a popsilyukam. Sokszor volt úgy a 3 év alatt, hogy a hétvégén minden nap csináltuk, és a suliban sem tudtam leülni a székre normálisan. Meg a Hegyalja feszten tavalyelőtt a sátorban mind a 4 nap nyomtuk, és nyöszörögtem csak hazafelé a buszon. De nagyon élvezem az anált ennek ellenére, nagyon jó, nagyon f@sza. Most jön a szünet, és elég sok popószexre van kilátásom az év végén. Bár tegnap is a hátsó kapun jött be az édesem.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


fiu pest, 2011. december 7., szerda, 23:20
Sziasztok! Ha van itt olyan lány aki szívesen kipróbálná az anális szexet vagy már próbálta és szereti esetleg csak laza diszkrét szexen alapuló kapcsolatot szeretne akár egy alkalomra is...! anonymvalaki86@freemail.hu sziasztok
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Nagy Jani, 2011. december 4., vasárnap, 15:41
Amikor rájöttem, hogy a nejem az unokaöcsémmel is dug rendszeresen, nemcsak az egyéjszakás kalandokon akkor használta a hátsó bejáratát. Mivel nekem ez sokkal jobban tetszett, mert jó szűk volt és nem annyira kitágítva, mint a puncia ahová a zárt öklömet is simán be tudtam dugni, egy éjszaka rámásztam a nejemre és hátúlról behatoltam a seggébe. Bár bekentem sikositóval, de eléggé nagy farkam van és mivel nagyon tetszett a dolog a teljes hosszába sikerült beletenni. Persze nagyon hamar elmentem és utánna sem voltam hajlandókiszállni, csak akkor ammikor már megint teleélveztem. Sajnos másnap éjszaka arra ébrettem fel, hogy valaki a zsámba és a seggembe nyomta a faszát, mert a nejem úgy bosszulta meg a seggbe kefélést, hogy felszedett két nagyfaszú srácot és megkeféltetett. Ebből persze gond lett, hiszen annyira elkezdtem vérezni, hogy mentőt kellett hívniuk. Csak pár nap múlva keróltem haza, de alig tudtam bejutni, mert annyian vártak arra, hogy bejussanak a nejemhez.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


bsz, 2011. november 22., kedd, 04:53
Szia Aliena! De jó! Igazán hálás lehetsz a párodnak, hogy nem hagyott nyugodni vele, aztán pedig hogy óvatosan, de ellentmondást nem tűrően végigcsinálta azt az elsőt. Különben sosem szoktál volna rá, és talán még mindig nem tudnád, milyen szenzációs érzés. Öröm olvasni, hogy minden ilyen szerencsésen alakult. Még sok-sok anális élvezetet mindkettőtöknek! :)
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Corbo, 2011. október 19., szerda, 13:07
A lényeg, hogy nagyon finoman kell kezdeni! A tágítás (előjáték) a leg fontosabb. Ezt már akár a kádban is el lehet kezdeni. Az ágyban a folytatásnál már lehet több ujjat is igénybe venni fokozatosan. Nálunk nagyon bejön, ha közben a párommal hangosan fantáziálunk. Mindíg az a vége, hogy több pasi kényezteti, és kemény farkak érnek a melléhez, ágyékához, fenekéhez. Észrevétlenül kitágul annyira, hogy 3-4 ujjal könnyedén ki-be tudom ujjazni. ilyenkor már jöhet az igazi behatolás! Be szoktunk vonni egy méretes műbrokit, amit közben cumizhat, majd lassan a puncijába vezethet. Néhány perc múlva garantált a pisilős hörgő orgazmus!
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Aliena, 2011. október 17., hétfő, 16:52
Az első seggbetolás rettentően fájt. Nagyon fiatalon kezdetm, 15 éves múltam 4 hónappal, és a barátom unszolására fogtunk neki. Ő 23 éves volt, és már több barinőjével csinálta, és azt mondta, hogy óvatos lesz. Mindenesetre nagyon para voltam. Kutyapózban felfeküdtem az ágyra, ő meg ujjával tágítani kezdett, ami egyáltalán nem volt kellemes, sziszegtem meg szaggatottan szedtem a levegőt. Mikor meg a farkát beillesztette, és tolta bele a segglyukamba, én majdnem elájultam az iszonyatos kíntól, és azt hittem, majdenm kettérepedek. Visítottam, zokogtam folyamatosan, de ő nem állt le, és óvatosan, vigyázva, de alaposan megdugta a popsim. Ahohy hallottam, rettentően évezte. Végül már valahogy nem is volt olyan rossz, úgyhogy pár nap múlva megint engedtem neki. Az eleje megint borzasztó volt, de aztán megint magam is élvezni kezdtem. A barátom teljesen rákattant a dologra, mondta, hogy csinálta már elég sok csajszival, de az enyém volt eddig a legszűkebb popsilyuk, nagyzerűen szorongatta a kukiját. Szal engedtem neki, én is rászoktam, sok helyen csináltuk már, nyugágyon is, kádban is, vagy pl. 2 éve a hegyalja feszten mindennap análoztunk a sátorban.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Hary, 2011. október 14., péntek, 14:49
Szia anna!Èn megdugnàm kemènyen a popsid!:)ha benne vagy email. hary88@freemaii.hu ès megbeszéljük
A témával kapcsolatos? Like Dislike


diamond, 2011. szeptember 18., vasárnap, 00:50
Szia Anna! Én szívesen megdugnám a popsidat!
A témával kapcsolatos? Like Dislike


rigó károly:rocy, 2011. szeptember 17., szombat, 18:40
kéne nekem egy csávó aki bevezett!
A témával kapcsolatos? Like Dislike


rigó károly:rocy, 2011. szeptember 17., szombat, 18:34
nekem bejön nagyon engem a barátom szokot hátulrol izgatni huuu nagyon jó az anális bisztos a nöknekis ilyen jó
A témával kapcsolatos? Like Dislikealj

Egyéb áruházaink: Amina SzexshopSzexi-fehérneműVibrátor RendelésBDSM Bolt

Minden jog fenntartva! Az oldal tartalmának, annak részeinek felhasználásához az Amina Szexshop írásos engedélye szükséges.