Amina Szexshop

jobb
kosar
0 db termék 0 Ft értékben.
Amina Szexshop » Bevezetés az anális szex élvezetébe

Bevezetés az anális szex élvezetébe

Az anus (végbélnyílás) ma már elismerten a gyönyör egyik forrása. Ha egyszer megteszed attól a pillanattól kezdve, máris megváltozik a véleményed a dologról, akármit is gondoltál róla előzőekben. És milliók fantáziáját izgatja a kérdés, de még nem tették meg. Néhány egyszerű kérdés kerül itt megválaszolásra, mely mindenkinek segíthet, e kérdésben való eligazodásban.

Ami a legfontosabb! Beszéld meg partereddel, hogy Te szeretnéd a szex ezen formáját is kipróbálni! Ha mindketten benne vagytok, akkor mehet a dolog, de csak akkor.

Ne légy görcsös, lazulj el, kösd össze más szexuális játékkal (izgasd a csiklóját, simogasd a vagináját) melyhez szexuális segédeszközöket is használhatsz ;-)! Az anális előjátékról se feledkezz meg! Mindig használj anál síkosítót! Az előjáték lényege, hogy az anus ellazuljon (ellentétben a puncival, ott az öröm könnyeinek kicsordulása a cél...:), simogasd, masszírozd!

Ha ellazult partnered, akkor próbálkozz a behatolással, természetesen nem a kopasz őrmesterrel, hanem csak ujjal! Egyre mélyebbre hatolhatsz, de semmiképp sem gyorsan, és nem durván. Vigyázz az első effajta szexuális élmény meghatározó lehet, van aki rákattan, de olyan is aki soha többé nem próbálja újra!

Ne feledd! Az anus a testben felhalmozódott hulladékanyag távozásának egyik kijárata! Rengeteg baktérium, kórokozó, halmozódik fel benne! Soha ne engedd, hogy a végbelet már megjárt bármiféle testrészed, illetve eszközöd, a párod punciját is meglátogassa!

A pózokról még nem esett szó, nem véletlenül! Ez nem olyan dolog amiben mi 100%-os ötlettel tudnánk szolgálni (ez mondjuk kivételes:), de néhány tanácsot azért adunk.

Lényeges, hogy "mi csak az ajtót mutatjuk meg, de azon Neked kell belépni". Valakinek az egyszerű misszionárius, kutya, macska, lovagló póz jön be! Fontos, hogy mindketten élvezzétek, és egyformán tapasztaljátok meg az anális szex kínálta gyönyörforrásokat.....

Amina 12 pontja:

 1. A higiénia nagyon fontos. A módszer alkalmazása előtt szükséges a végbélszakasz kitisztítása. Ez történhet egyszerű meleg vizes beöntéssel, vagy intimmosó szerekkel!

 2. Az anális szex élvezete kizárólag síkosító használata mellett ajánlott.

 3. Ha a férfi nemi szerv már a végbélben járt, a legnagyobb higiénia mellett sem ajánlatos utána a hüvelybe történő bevezetése. Ez komoly fertőzést okozhat.

 4. A könnyebb behatolás végett a passzív (befogadó) fél a végbélnyílást ne szorítsa, hanem inkább lazítsa el, mintha a székletet nyomná ki. Ezáltal könnyen tágul, és a behatolás nem fáj.

 5. Mindenki keresse meg a lehető legelőnyösebb testhelyzetet.

 6. Kerüljék ezt a formát mindazok, akik aranyérben szenvednek. Számukra az anális szex tilos, vagy fel kell vállalniuk a forma káros és fájdalmas következményeit.

 7. Ne éljen senki ezzel a módszerrel nap mint nap, mert a végbél maradandóan kitágulhat.

 8. Nem illik egy ilyen szeretkezés előtt "bevacsorázni". Telt hassal a szex egyik formája sem élvezetes, de ez különösen kellemetlen lehet.

 9. Tilos az anális szexre bárkit is kényszeríteni! Ebben az esetben ugyanis automatikusan szorít az illető a félelemtől, és a behatolás nemcsak fájdalmas, hanem káros is lehet, és komoly belső vagy külső bélfal-repedéseket okozhat.

 10. Az anális szexnél igazán nem előny a behatoló partner túl nagy mérete. Minél nagyobb a hímtag, annál fájdalmasabb a behatolás. Közepes- vagy kisméretűeknek különösen előnyös.

 11. Ha az aktív fél a nő, a férfi ingerlésénél felejtse el a nagy körmöket, főleg a műkörmöket. A szexuális kultúra egészében ezt támadó fegyvernek tartom, ebben az esetben azonban még sérüléseket is okozhat.

 12. Ha az anális szexhez a partnerek dildót vagy vibrátort használnak, ahhoz is szükséges a síkosító.

Szólj hozzá Te is!


Neved:

Értékelésed:
 *Írd be a fenti számsort a mezőbe, ezzel igazolod, hogy nem egy komment-spam robot vagy.


Felhasználóink véleményei


csajszika, 2007. január 5., péntek, 00:43
hát nem tudom ti,hogy vagytok vele de nekem nem az esetem eddig 3 szor csináltam de többé az tuti nem fogom!! Én inkább a punciba egy este 20 szor mint egyszer a végbelembe! Lehet az is közre játszik,hogy egésségügyit tanulok!!
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Viky, 2006. december 28., csütörtök, 12:18
Én is kipróbáltam, de nagyon fájt és nem csinálom többé. A barátom akarja, de én nem engedem, megundorodtam tőle. Félek hogy ellazul a fenék záróizma.Nem egészséges, az nem erre a célra van termtve.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


jani, 2006. december 25., hétfő, 20:50
Hát én még tapasztalatlan vagy a szex terén nincs annyi rutinom, hátmég az anal terén de az tuti hogy kipróbálnám főleg ha a csajomnak is tetszik a dolog^_^.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


katka, 2006. december 23., szombat, 14:51
...és lehetne akkor néhány szót szólni a prosztata-masszázsról egy újabb html-en? Olyan férfiak véleményei is érdekelnének, akik mereven elutasítják a beléjük való hatolást. A homokosok véleménye nem izgat!
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Bela, 2006. december 19., kedd, 15:57
Penzt a zsebbe! Faszt a seggbe! Patak
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Zsuzska, 2006. december 14., csütörtök, 20:20
Sziasztok!Az anális sexnél már csak a szendvics jobb!!! Minden belevalóbb csajnak üzenem,ha van rá lehetőségetek, meg ne haljatok annélkül,hogy ki ne próbálnátok két pasival egyszerre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Ates, 2006. december 4., hétfő, 14:36
Szerintem az anális szexnél nincs jobb.A barátnöm nagyon élvezi köszi a jó tanácsokat.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


kukutyin, 2006. november 8., szerda, 15:05
okosak vagytok,gratulálok
A témával kapcsolatos? Like Dislike


attila, 2006. november 2., csütörtök, 14:44
szerintem jódolog,élvezem csak az a baj,hogy guminélkül szeretem ,a prosztatám beszokott néha gyulladni emiatt.hogylehet ezt meguszni ?
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Csaba, 2006. október 30., hétfő, 19:39
Nincsen jobb dolog,mint az análi sex!
A témával kapcsolatos? Like Dislike


marvel, 2006. október 10., kedd, 19:17
lehet sebi azért nem akarja a csajod, mert ekkora tuskó vagy, hogy még irni sem tudsz XD
A témával kapcsolatos? Like Dislike


nemo, 2006. október 10., kedd, 19:16
szerintem az egyik legjobb dolog. a csajom imádja, és hát én sem vetem meg a dolgot :D bár beleélvezni nem szabad...
A témával kapcsolatos? Like Dislike


lui, 2006. október 1., vasárnap, 21:44
Egy igazi prosztata masszázsnál nincs is jobb
A témával kapcsolatos? Like Dislike


sebi, 2006. szeptember 13., szerda, 13:44
én is szeretném ki probálni csak acsajom nem akkarja hogy lehetne réveni hogy benne legyen
A témával kapcsolatos? Like Dislike


nicol, 2006. június 9., péntek, 06:30
lassu viz partot mos!
A témával kapcsolatos? Like Dislike


szvesz, 2006. június 9., péntek, 03:23
engem nagyon is érdekelne .
A témával kapcsolatos? Like Dislike


anais, 2006. június 1., csütörtök, 19:42
seggbe kuki mi vagyok en buzi ....csak a kocsogok csinaljak igy
A témával kapcsolatos? Like Dislikealj

Egyéb áruházaink: Amina SzexshopSzexi-fehérneműVibrátor RendelésBDSM Bolt

Minden jog fenntartva! Az oldal tartalmának, annak részeinek felhasználásához az Amina Szexshop írásos engedélye szükséges.