Amina Szexshop

jobb
kosar
0 db termék 0 Ft értékben.
Amina Szexshop » Bevezetés az anális szex élvezetébe

Bevezetés az anális szex élvezetébe

Az anus (végbélnyílás) ma már elismerten a gyönyör egyik forrása. Ha egyszer megteszed attól a pillanattól kezdve, máris megváltozik a véleményed a dologról, akármit is gondoltál róla előzőekben. És milliók fantáziáját izgatja a kérdés, de még nem tették meg. Néhány egyszerű kérdés kerül itt megválaszolásra, mely mindenkinek segíthet, e kérdésben való eligazodásban.

Ami a legfontosabb! Beszéld meg partereddel, hogy Te szeretnéd a szex ezen formáját is kipróbálni! Ha mindketten benne vagytok, akkor mehet a dolog, de csak akkor.

Ne légy görcsös, lazulj el, kösd össze más szexuális játékkal (izgasd a csiklóját, simogasd a vagináját) melyhez szexuális segédeszközöket is használhatsz ;-)! Az anális előjátékról se feledkezz meg! Mindig használj anál síkosítót! Az előjáték lényege, hogy az anus ellazuljon (ellentétben a puncival, ott az öröm könnyeinek kicsordulása a cél...:), simogasd, masszírozd!

Ha ellazult partnered, akkor próbálkozz a behatolással, természetesen nem a kopasz őrmesterrel, hanem csak ujjal! Egyre mélyebbre hatolhatsz, de semmiképp sem gyorsan, és nem durván. Vigyázz az első effajta szexuális élmény meghatározó lehet, van aki rákattan, de olyan is aki soha többé nem próbálja újra!

Ne feledd! Az anus a testben felhalmozódott hulladékanyag távozásának egyik kijárata! Rengeteg baktérium, kórokozó, halmozódik fel benne! Soha ne engedd, hogy a végbelet már megjárt bármiféle testrészed, illetve eszközöd, a párod punciját is meglátogassa!

A pózokról még nem esett szó, nem véletlenül! Ez nem olyan dolog amiben mi 100%-os ötlettel tudnánk szolgálni (ez mondjuk kivételes:), de néhány tanácsot azért adunk.

Lényeges, hogy "mi csak az ajtót mutatjuk meg, de azon Neked kell belépni". Valakinek az egyszerű misszionárius, kutya, macska, lovagló póz jön be! Fontos, hogy mindketten élvezzétek, és egyformán tapasztaljátok meg az anális szex kínálta gyönyörforrásokat.....

Amina 12 pontja:

 1. A higiénia nagyon fontos. A módszer alkalmazása előtt szükséges a végbélszakasz kitisztítása. Ez történhet egyszerű meleg vizes beöntéssel, vagy intimmosó szerekkel!

 2. Az anális szex élvezete kizárólag síkosító használata mellett ajánlott.

 3. Ha a férfi nemi szerv már a végbélben járt, a legnagyobb higiénia mellett sem ajánlatos utána a hüvelybe történő bevezetése. Ez komoly fertőzést okozhat.

 4. A könnyebb behatolás végett a passzív (befogadó) fél a végbélnyílást ne szorítsa, hanem inkább lazítsa el, mintha a székletet nyomná ki. Ezáltal könnyen tágul, és a behatolás nem fáj.

 5. Mindenki keresse meg a lehető legelőnyösebb testhelyzetet.

 6. Kerüljék ezt a formát mindazok, akik aranyérben szenvednek. Számukra az anális szex tilos, vagy fel kell vállalniuk a forma káros és fájdalmas következményeit.

 7. Ne éljen senki ezzel a módszerrel nap mint nap, mert a végbél maradandóan kitágulhat.

 8. Nem illik egy ilyen szeretkezés előtt "bevacsorázni". Telt hassal a szex egyik formája sem élvezetes, de ez különösen kellemetlen lehet.

 9. Tilos az anális szexre bárkit is kényszeríteni! Ebben az esetben ugyanis automatikusan szorít az illető a félelemtől, és a behatolás nemcsak fájdalmas, hanem káros is lehet, és komoly belső vagy külső bélfal-repedéseket okozhat.

 10. Az anális szexnél igazán nem előny a behatoló partner túl nagy mérete. Minél nagyobb a hímtag, annál fájdalmasabb a behatolás. Közepes- vagy kisméretűeknek különösen előnyös.

 11. Ha az aktív fél a nő, a férfi ingerlésénél felejtse el a nagy körmöket, főleg a műkörmöket. A szexuális kultúra egészében ezt támadó fegyvernek tartom, ebben az esetben azonban még sérüléseket is okozhat.

 12. Ha az anális szexhez a partnerek dildót vagy vibrátort használnak, ahhoz is szükséges a síkosító.

Szólj hozzá Te is!


Neved:

Értékelésed:
 *Írd be a fenti számsort a mezőbe, ezzel igazolod, hogy nem egy komment-spam robot vagy.


Felhasználóink véleményei


Mónia, 2007. augusztus 28., kedd, 21:00
Csak az első alkalom fáj, vagy a többi is?
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Uranosz, 2007. augusztus 13., hétfő, 12:33
Brigitta!!! Imádom az anális sexet. Jópárszor már csináltam. Kellő odafigyeléssel tényleg Isteni orgazmusokat lehet átélni... uranosz@citromail.hu
A témával kapcsolatos? Like Dislike


gabo, 2007. augusztus 11., szombat, 22:41
A nejemmel a nudiról egy 20 éves fiúval haza mentünk és jól megdugtuk a párom,majd a nejem kérésére jót szoptunk és segbe basztuk egymást.Jól eset kifejezetten és máskor szeretném csinálni.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


mz/x, 2007. augusztus 9., csütörtök, 11:47
Hát én 1x próbáltam ki a barátommal. Abszolút nem akartam, de ő igen, és érte megtettem. Megigérte, hogy csak egy alkalomról lenne szó. Most ismét felhozta, és fel van háborodva, hogy nem vagyok rá képes, pedig neki szüksége van erre. Nekem akkor nagyon fájt. Igen nagy mérettel rendelkezik, és nem érti meg, hogy nem szeretném. Napok óta ezen megy a vita. Ráadásul aranyérrel nem is szabad, nem?
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Detty, 2007. augusztus 1., szerda, 15:23
Ja,és még egy jó tipp:talán bátoritja a csajokat ha elöször zuhany alatt lazitjátok öket,pl tusfürdövel.De akkor csak az ujjatokkal mert nem igazán lenne szerencsés a póz.Aztán meg akárhol;)Na,remélem segitettem!!!Puszi nektek,és élvezhetö sexet!;)
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Detty, 2007. augusztus 1., szerda, 15:18
Figyuzzatok!Én 15 vok és engem a pasim meg tudott gyözni,és análba is nyomjuk.Ha elég bizalmas kapcsiba vagytok és MIND A KETTEN akarjátok akkor nem lehet gáz.Csak az a titka hogy ne görcsöljetek.És teljesen élvezhetö!Még jobban is mint a rendes sex!remélem magabiztosabbak lettetek!
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Nick, 2007. július 29., vasárnap, 23:36
OK, Brigitta, de merre vagy.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Brigitta, 2007. július 28., szombat, 14:00
Én még nem próbáltam de nagyon szívesen kipróbálnám bár kivel. nem vagyok kurva de az anális sexet bárkivel kipróbálnám és ha már itt tartunk a kopasz puncimat is meg kurhatná valaki mert nagyon ki van éhezve.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Rennnyke, 2007. július 9., hétfő, 22:03
és ha utána vérzik??az mitől lehet??????????????????
A témával kapcsolatos? Like Dislike


anal, 2007. május 17., csütörtök, 06:45
Kedves " Tomi 20 " !! Ne izgasd magad hogy prűdék mit gondolnak az igazi ffi orgazmusról.Fogalmuk se arról mi kellhet a totális jóhoz!! Hagyjuk meg őket saját félresiklott undorvilágukban!
A témával kapcsolatos? Like Dislike


libhugi, 2007. március 1., csütörtök, 14:29
Én már rengetegszer csináltam és nekem bejött. Volt olyan hogy kétszer egymás után orgazmusom volt. De hangulatfüggő hogy mennyire esik jól. Fájdalmat azonban már nem okoz. Ovasgattam amiket írtatok és azért felmerült bennem, hogy valóban ki fog egy idő után tágulni a záróizom? A melegeknek akkor egy idő után hogyhogy nincsen problémájuk, vagy csak nem tudunk róla? Elhangzott az is hogy nem lehet elélvezni a popsiba...hát, én már többször így eljutattam a csúcsra a partneremet. Mit okozhat a dolog? Miért ne lenne szabad? Az tény hogy nagyon könnyű fertőzést elkapni az úton, de ha megbízható a partner és egészéges akkor nincs mitől tartani, nemde?
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Dilemma, 2007. március 1., csütörtök, 13:57
Lányok! Figyelem! Nekem minden vágyam, hogy csinálhassam Veletek, mert még sajna senki sem engedte! Aki szeretne elsőként felavatni ( vagy utána tovább folytatni ), az ide írjon légyszi: oozing69 kukac freemail pont hu
A témával kapcsolatos? Like Dislike


viiiendre, 2007. február 23., péntek, 00:46
én a mutatóujjam dugtam be a csajom seggébe. Eleinte nem kleleksedett érte. Panaszkodott, hogy bekakil, ha beljebb nyomom neki, de azután szép lassan bedugtam tövig. Utána őt bezéltem rá, hogy dugja ujját a seggem lukába. "Nagyon forró! Éget!" akkor meg az volt a baja. Végül megszokta ezt is, azt is, nem találom különösebbnek, inkább az a jó, ha kölcsönösen nyelvünket dugjuk be - amelyen mélyen lehet, aí másik segge lukába, és nyalunk ott neki. VIIIEndre
A témával kapcsolatos? Like Dislike


ATI, 2007. február 8., csütörtök, 10:03
A páromnak elég sokat kell könyörögni.Ha sikerül beiktatni a lompost akkaor viszont pillanatok alatt elélvez.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Azi, 2007. január 28., vasárnap, 15:00
Márpedig élvezhető!!! Szellemi érettség, testi-lelki jelenlét szükségeltetik az élezéséhez.Mindkét fél 100 %-os jelenléte. És finiiiiiiiii!!!
A témával kapcsolatos? Like Dislike


-----------, 2007. január 19., péntek, 22:38
Szerintem az oldal tök jó,csak az üzenőfalat kellene kidobni innen,vagy bár kicenzúrázni
A témával kapcsolatos? Like Dislike


monika, 2007. január 19., péntek, 14:04
34 éves,érett nő vagyok.egy csodás kapcsolatban egy csodás férfinek elég sok időbe telt,amíg eljutottunk fokozatosan oda,hogy ma már análisan is természetesnek vegyem az együttléteinket.természetesen ez csak abban az esetben jó,ha mindkét fél magasan örömét leli benne. mi ilyenek vagyunk.kicsit egyébként is túlfűtöttek a szerelemben.az biztos,hogy kedves gyöngéd és figyelmes partner kell hozzá. akik egyébként sem szeretkeznek,csak"dugnak"(ELNÉZÉST A KIFEJEZÉSÉRT)ne is próbálkozzanak,mert az anális szex nagy hozzáértést igényel. szép napot kívánok minden olvasónak
A témával kapcsolatos? Like Dislike


adonis, 2007. január 14., vasárnap, 17:27
én inkább szájba teszem nem a retkes szaros picsába!!!
A témával kapcsolatos? Like Dislike


d, 2007. január 6., szombat, 20:31
Itt ül mellettem, és azt kiabálja, hogy nem is fogja
A témával kapcsolatos? Like Dislike


d, 2007. január 6., szombat, 20:29
Én szeretném, de a barátnőm nem engedi meg!
A témával kapcsolatos? Like Dislike


csajszika, 2007. január 5., péntek, 00:43
hát nem tudom ti,hogy vagytok vele de nekem nem az esetem eddig 3 szor csináltam de többé az tuti nem fogom!! Én inkább a punciba egy este 20 szor mint egyszer a végbelembe! Lehet az is közre játszik,hogy egésségügyit tanulok!!
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Tomi20, 2007. január 1., hétfő, 19:06
Szerintem a proszata masszírozásnál nincs jobb. Az új csajom mondta, h jó és hagytam magam...hááát nem bántam meg;ÉLETEM LEGNYAGYOBB ORGAZUSA VOLT!Pedig nem vagyok meleg!:)
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Viky, 2006. december 28., csütörtök, 12:18
Én is kipróbáltam, de nagyon fájt és nem csinálom többé. A barátom akarja, de én nem engedem, megundorodtam tőle. Félek hogy ellazul a fenék záróizma.Nem egészséges, az nem erre a célra van termtve.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


katka, 2006. december 23., szombat, 14:51
...és lehetne akkor néhány szót szólni a prosztata-masszázsról egy újabb html-en? Olyan férfiak véleményei is érdekelnének, akik mereven elutasítják a beléjük való hatolást. A homokosok véleménye nem izgat!
A témával kapcsolatos? Like Dislikealj

Egyéb áruházaink: Amina SzexshopSzexi-fehérneműVibrátor RendelésBDSM Bolt

Minden jog fenntartva! Az oldal tartalmának, annak részeinek felhasználásához az Amina Szexshop írásos engedélye szükséges.