Amina Szexshop

jobb
kosar
0 db termék 0 Ft értékben.
Amina Szexshop » Szex Tippek: Gésa golyó használata

Szex Tippek: Gésa golyó használata

A gésáktól van mit tanulni! Golyókkal edzették a „gyönyör kapuját”, hogy minél élvezetesebb legyen a szeretkezés. Ez a pikáns segédeszköz segített nekik a szexuális örömöt a végletekig fokozni. Most eláruljuk a gésák több ezer éves titkát!

A Gésa golyó, tulajdonképpen két súly melyeket egy fonallal egymáshoz erősítettek. A hüvelybe helyezés után össze kell szorítani a medencefenék izomzatát és így kell benntartani a golyókat.

A súlyok tampon alakúak, műanyag bevonatúak, s tömegük 20 grammtól növekszik 100 grammig – 10 grammonként. Eleinte csak 10-15 percet használd naponta, majd 1-2 hét elteltével, próbálkozhatsz hosszabb ideig bent tartani. Ha sikerül a golyót izomból fent tartanod, akkor jöhet a 2 golyós megoldás, ahogy a Gésák csinálták!

Három hónap után, már nem kell ilyen intenzíven gyakorolnod, addigra elég lesz a szinten tartás is...:)

Gésa golyó további hasznai


A Gésa golyók használata kapcsán muszáj megjegyeznünk, hogy ezek a gyakorlatok, nem csupán az orgazmus, illetve a szexuális együttlét javítását szolgálják, hanem különböző nőgyógyászati panaszok csökkentésében is nagy szerepet játszanak!

Azok az izmok, melyek a hüvely és a méh felfüggesztését, illetve feszességét szolgálják, és ezáltal elősegítik működésüket, röviden PC-izmoknak nevezzük. Ezeknek az izomkötegeknek fontosságát a szexuális, szülési, illetve vizelési zavarokban betöltött szerepe kapcsán dr. Arnold Kegel fedezte fel.

Ezek után terjedt el világszerte, a hüvelyizom tudatos edzése, melyet Kegel-gyakorlatoknak nevezünk.Szólj hozzá Te is!


Neved:

Értékelésed:
 *Írd be a fenti számsort a mezőbe, ezzel igazolod, hogy nem egy komment-spam robot vagy.


Felhasználóink véleményei


mokus, 2011. február 11., péntek, 10:15
Sziaszto! Kedves hölgy társaim, 40-év felet nagyon tudom ajánlani a Gésa golyó használatát.Főként a hüvely izomzatának erősítéséért, ami a későbbiekben javunkra válik a( vagyis a vizelet vesztés,csöpögés )megakadályozására is.Nagyon ajánlom használni,na meg a szexben is jó ha a hüvely izmunk erős.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


anallove, 2011. január 22., szombat, 18:31
Sziasztok! Bele olvasgattam a hozzászólásokba, néhányhoz fűznék pár gondolatot. Lányoknál az a lényege, hogy a használatával erősíthetik a hüvely izomzatát. Minél nehezebb a gésasor, annál nehezebb bent-tartani. Én is használom néha, akár napközben is, a melóban, vagy vezetés közben. Fiúknál csak a felhelyezés okoz izgalmat, meg a tudat, hogy bent van, de amikor elhelyezkedtek a golyók a végbélben, már nem érezni. Arra figyelni kell, hogy a hozzátartozó zsinór nehogy bekerüljön a végbélbe, vagy a hüvelybe, mert elég körülményes megtalálni! :):):)
A témával kapcsolatos? Like Dislike


vad tamás, 2010. július 26., hétfő, 23:43
sunáznám
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Betty, 2010. június 10., csütörtök, 14:49
Sziasztok!Én is kipróbáltam a gésagolyót de mi nem vettünk hanem a férjem szétszedett egy gépet amiben több kicsi és nagy golyók voltak azokat össze rakta és olcsón megusztuk!:DDDDDDDDDDD Persze elöször letisztitottuk a golyókat:DDDDDDDDDD Állati volt
A témával kapcsolatos? Like Dislike


V., 2010. június 2., szerda, 14:21
Kipróbáltam kurva jó :) főleg,hogy mozog a belsejében még egy golyó... Úgy is kipróbáltuk a párommal,hogy ő is bedugta mellé a hímvesszőjét :) nagyon állat volt :)
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Sz. Gergő, 2010. május 15., szombat, 17:49
sziasztok!én fiú vagyok,és azt szeretném tudni,hogy mi férfiak is használhatunk ilyet?nagyon izgat a téma és szívesen kipróbálnám,mert vibrátorom sajnos elromlott.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Dóri, 2010. május 15., szombat, 17:46
popsiba nem hatásos????
A témával kapcsolatos? Like Dislike


v., 2010. május 6., csütörtök, 11:30
Sziasztok!Most vettem én is egy gésa golyót a 4-es aranyat. Azon gondolkodtam,hogy nem túl sok az a 4 golyó?! Még nem mertem kipróbálni....majd hétvégén :)...amúgy mivel lehet fertötleníteni?????????
A témával kapcsolatos? Like Dislike


mónikaaa, 2010. április 5., hétfő, 19:34
Teljesen jók ezek a segédeszközök azoknak a nőknek, akikkel a párjuk úgy bánik, mint egy apácával. Én nem bántam meg hogy rendeltem ilyen termékeket.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


ABIH IKAZSÜM, 2010. február 23., kedd, 19:04
AZ ÉN CSAJOM MÁR AMIÓTA ISMEREM HAJTOS ÉS KB 13ÉVE VAGYOK VELE DE MOST PRÓBÁLJA MAJD KI ELŐSZÖR VELEM.Ő AZT MONDJA MÉG SOSE HASZNÁLTA.ÉN MEG KURVÁRA VÁROM AZ ELSŐ ALKALMAT.MAJD LEIROM MILYEN VOLT AZ ÉLMÉNY MERT FÜTŐM A CSAJOM ERRE:-)
A témával kapcsolatos? Like Dislike


abigél, 2010. február 5., péntek, 23:31
Nekem a párom rakja fel a hüvelyembe mindig a gésa golyókat és az anál szexnél a legjobb.Nem érzel először semmit ,de ha elkezdessz ritmikusan mozogni,akkor össze ütődnek a golyók és a g-pontot is megcélozzák,és egyszer csak robbansz az élvezettől....ennyi,szeretem őket....
A témával kapcsolatos? Like Dislike


bré, 2010. február 4., csütörtök, 22:00
szeretem őket!! mind a 12-t..
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Szöszike, 2010. január 28., csütörtök, 14:40
Na , én is hozzászólok, mert szerintem 2 féle ember létezik ma Mo.-on..Az egyikféle,aki már használta a gésa golyó, a másik,aki még nem....Nos, jelentem... én még nem....Ma mesélt róla a 15 éves fiam...élmény volt....Szóval...lányegesen kupáltabb lettem gésagolyóilag...Amint a példa muttaja, tényleg jó valamire a google..idejutottam..Tehát...hölgyeim, kalandra fel...hív az élet.. meg a gésagolyókereskedések:)
A témával kapcsolatos? Like Dislike


móni, 2010. január 12., kedd, 20:41
Sziasztok! Sok hozzászólást elolvastam, és most megpróbálok korábbi kérdésekre válaszolni. Minden nőnek ismernie kell annyira a testét, hogy tisztában legyen vele, az edzés nem ott zajlik, ahová a tampont helyezzük fel, hanem a hüvely külső szakaszában. Itt valóban meg kell tartani a golyót. Aki élvezi, nyilván azért, mert a hüvely összeszorítása egy egyébként is kellemes érzés (kivéve ugye, ha nagyon kell pisilni, mert akkor másra figyel az ember lánya). Írta valaki, hogy a barátnője nem élvezi a hüvelyi szexet, talán meg kéne kérned, hogy alkalomszerűen, ritmikusan szorítsa össze szeretkezés közben, ez elősegíti az orgazmusát (jó esetben). A tiédet mindenképpen, szóval légy óvatos. De ha megleped egy golyóval, biztos örülni fog. Egyébként minden hölgy hüvelye edzhető,illetve edzés nélkül is kell, hogy olyan "izmos" legyen, hogy akár az ujjaddal érezhető legyen a szorítása. Aki pedig a rozsdásodástól tart, vegyen szilikon borításút. Sikosító egyáltalán nem kell hozzá, de türelem magaddal szemben igen, mint, amikor először próbáltad a tampont felhelyezni. Lazulj el, és ha már bent van (de ugye nem olyan mélyen, mint a tampon), akkor kezdheted az edzést.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


yza, 2010. január 2., szombat, 19:58
koszi betty en nem is gondoltam,hogy rozsdasodik...pedig mar ilyet is olvastam,remelem nemsoka kiprobalhatom,majd irok udv.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


yza, 2009. december 27., vasárnap, 13:04
Sziasztok!Ha ideteved egy ferfi kerem irja meg szeretik ok ezt latni,es csinalni a parjukkal,vagyis mit csinalnak?Remelem a parommal hasznalni fogjuk elojatekkent.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


szégyelöske, 2009. december 8., kedd, 18:53
akkor ez nem is nagyon növeli a szex élvezetét!vagy én tévedek?
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Lilla, 2009. október 27., kedd, 13:08
nekem az a gondom hogy szexuális együttlét közben "levegös" szokot lenni a hüvelyem ami engem irtora zavar utána . ... a hasfalam össze szoritom és akkor szokott távozni... ezene segít a gésa golyo hogy ne legyen ilyen eset többet?
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Huncutka, 2009. október 17., szombat, 11:15
42 éves vagyok. Egy szülésem volt. Nem tág a hüvelyem, de úgy gondoltam hátha mégis valami hasznát veszem. Szóval én is vettem. A legjobbat, a legdrágábbat, de... Az odáig oké, hogy nem örömszerzésre való, hanem eddzésre, de...Felrakás után felálltam és vártam hogy majd valami történni fog. A nagy golyóban a kis golyók majd mozognak ezért érezni fogok valamit, vagy esetleg a súlya miatt ki fog csúszni, de semmi sem történt. Nem mozognak, nem hallom, nem csúszik ki, szóval szó szerint nem érzek semmit, pedig próbáltam hajolni, mozogni, ugrálni, próbáltam a hüvelyizmokat feszíteni és elengedni, de így sem érzek semmit. Olyan mint egy jól felhelyezett tampon. Nem érezni. Aztán próbáltam kihúzni lassan, majd visszanyomni. Az ilyen eddzésre viszont itt van a párom. Szeretkezés közben is ugyan ez történik. Ki-be mozgatja, de azt legalább élvezni is lehet. Akkor meg minek a golyó? Persze előjátéknak nem rossz, ha ő teszi be és húzza ki, de ahhoz meg túl drága. Lehet hogy azoknak használ, akiknek tág a hüvelyük, de a PC-izmok eddzéséhez nem kellenek golyók, csak naponta 5 percen keresztül összeszorítani a hüvelyt, majd lazítani. Kipróbáltam. Higgyétek el, golyó nélkül is elég fárasztó.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


anrás, 2009. szeptember 20., vasárnap, 09:18
ez igen.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


wanita, 2009. július 4., szombat, 22:07
Lehet hogy valamit nem jól csinálok? Mert én mind a 2 feltettem és nem kell ahhoz szorítanom sem hogy bent maradjanak.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Anyaka, 2009. március 30., hétfő, 18:21
Én átoperáltattam magam külföldön és azt szeretném kérdezni hogy így nem fog-e gondot okozni?
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Attyboy, 2009. március 30., hétfő, 18:13
aztamindenit... hanyan hasznaljak azt a szerkezetet?? xDD
A témával kapcsolatos? Like Dislike


LEW, 2009. március 30., hétfő, 18:08
Ezt fiúk nem használhatják? Én lassan 20 leszek és szeretnék egyet kipróbálni ánusz izomzat erősítésre. A párom biztos örülne neki. Javaslat?
A témával kapcsolatos? Like Dislikealj

Egyéb áruházaink: Amina SzexshopSzexi-fehérneműVibrátor RendelésBDSM Bolt

Minden jog fenntartva! Az oldal tartalmának, annak részeinek felhasználásához az Amina Szexshop írásos engedélye szükséges.