Amina Szexshop

jobb
kosar
0 db termék 0 Ft értékben.
Amina Szexshop » Szex Tippek: Gésa golyó használata

Szex Tippek: Gésa golyó használata

A gésáktól van mit tanulni! Golyókkal edzették a „gyönyör kapuját”, hogy minél élvezetesebb legyen a szeretkezés. Ez a pikáns segédeszköz segített nekik a szexuális örömöt a végletekig fokozni. Most eláruljuk a gésák több ezer éves titkát!

A Gésa golyó, tulajdonképpen két súly melyeket egy fonallal egymáshoz erősítettek. A hüvelybe helyezés után össze kell szorítani a medencefenék izomzatát és így kell benntartani a golyókat.

A súlyok tampon alakúak, műanyag bevonatúak, s tömegük 20 grammtól növekszik 100 grammig – 10 grammonként. Eleinte csak 10-15 percet használd naponta, majd 1-2 hét elteltével, próbálkozhatsz hosszabb ideig bent tartani. Ha sikerül a golyót izomból fent tartanod, akkor jöhet a 2 golyós megoldás, ahogy a Gésák csinálták!

Három hónap után, már nem kell ilyen intenzíven gyakorolnod, addigra elég lesz a szinten tartás is...:)

Gésa golyó további hasznai


A Gésa golyók használata kapcsán muszáj megjegyeznünk, hogy ezek a gyakorlatok, nem csupán az orgazmus, illetve a szexuális együttlét javítását szolgálják, hanem különböző nőgyógyászati panaszok csökkentésében is nagy szerepet játszanak!

Azok az izmok, melyek a hüvely és a méh felfüggesztését, illetve feszességét szolgálják, és ezáltal elősegítik működésüket, röviden PC-izmoknak nevezzük. Ezeknek az izomkötegeknek fontosságát a szexuális, szülési, illetve vizelési zavarokban betöltött szerepe kapcsán dr. Arnold Kegel fedezte fel.

Ezek után terjedt el világszerte, a hüvelyizom tudatos edzése, melyet Kegel-gyakorlatoknak nevezünk.Szólj hozzá Te is!


Neved:

Értékelésed:
 *Írd be a fenti számsort a mezőbe, ezzel igazolod, hogy nem egy komment-spam robot vagy.


Felhasználóink véleményei


mokus, 2011. február 11., péntek, 10:15
Sziaszto! Kedves hölgy társaim, 40-év felet nagyon tudom ajánlani a Gésa golyó használatát.Főként a hüvely izomzatának erősítéséért, ami a későbbiekben javunkra válik a( vagyis a vizelet vesztés,csöpögés )megakadályozására is.Nagyon ajánlom használni,na meg a szexben is jó ha a hüvely izmunk erős.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


vad tamás, 2010. július 26., hétfő, 23:43
sunáznám
A témával kapcsolatos? Like Dislike


V., 2010. június 2., szerda, 14:21
Kipróbáltam kurva jó :) főleg,hogy mozog a belsejében még egy golyó... Úgy is kipróbáltuk a párommal,hogy ő is bedugta mellé a hímvesszőjét :) nagyon állat volt :)
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Sz. Gergő, 2010. május 15., szombat, 17:49
sziasztok!én fiú vagyok,és azt szeretném tudni,hogy mi férfiak is használhatunk ilyet?nagyon izgat a téma és szívesen kipróbálnám,mert vibrátorom sajnos elromlott.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Dóri, 2010. május 15., szombat, 17:46
popsiba nem hatásos????
A témával kapcsolatos? Like Dislike


v., 2010. május 6., csütörtök, 11:30
Sziasztok!Most vettem én is egy gésa golyót a 4-es aranyat. Azon gondolkodtam,hogy nem túl sok az a 4 golyó?! Még nem mertem kipróbálni....majd hétvégén :)...amúgy mivel lehet fertötleníteni?????????
A témával kapcsolatos? Like Dislike


mónikaaa, 2010. április 5., hétfő, 19:34
Teljesen jók ezek a segédeszközök azoknak a nőknek, akikkel a párjuk úgy bánik, mint egy apácával. Én nem bántam meg hogy rendeltem ilyen termékeket.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


abigél, 2010. február 5., péntek, 23:31
Nekem a párom rakja fel a hüvelyembe mindig a gésa golyókat és az anál szexnél a legjobb.Nem érzel először semmit ,de ha elkezdessz ritmikusan mozogni,akkor össze ütődnek a golyók és a g-pontot is megcélozzák,és egyszer csak robbansz az élvezettől....ennyi,szeretem őket....
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Szöszike, 2010. január 28., csütörtök, 14:40
Na , én is hozzászólok, mert szerintem 2 féle ember létezik ma Mo.-on..Az egyikféle,aki már használta a gésa golyó, a másik,aki még nem....Nos, jelentem... én még nem....Ma mesélt róla a 15 éves fiam...élmény volt....Szóval...lányegesen kupáltabb lettem gésagolyóilag...Amint a példa muttaja, tényleg jó valamire a google..idejutottam..Tehát...hölgyeim, kalandra fel...hív az élet.. meg a gésagolyókereskedések:)
A témával kapcsolatos? Like Dislike


yza, 2010. január 2., szombat, 19:58
koszi betty en nem is gondoltam,hogy rozsdasodik...pedig mar ilyet is olvastam,remelem nemsoka kiprobalhatom,majd irok udv.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


yza, 2009. december 27., vasárnap, 13:04
Sziasztok!Ha ideteved egy ferfi kerem irja meg szeretik ok ezt latni,es csinalni a parjukkal,vagyis mit csinalnak?Remelem a parommal hasznalni fogjuk elojatekkent.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


szégyelöske, 2009. december 8., kedd, 18:53
akkor ez nem is nagyon növeli a szex élvezetét!vagy én tévedek?
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Lilla, 2009. október 27., kedd, 13:08
nekem az a gondom hogy szexuális együttlét közben "levegös" szokot lenni a hüvelyem ami engem irtora zavar utána . ... a hasfalam össze szoritom és akkor szokott távozni... ezene segít a gésa golyo hogy ne legyen ilyen eset többet?
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Huncutka, 2009. október 17., szombat, 11:15
42 éves vagyok. Egy szülésem volt. Nem tág a hüvelyem, de úgy gondoltam hátha mégis valami hasznát veszem. Szóval én is vettem. A legjobbat, a legdrágábbat, de... Az odáig oké, hogy nem örömszerzésre való, hanem eddzésre, de...Felrakás után felálltam és vártam hogy majd valami történni fog. A nagy golyóban a kis golyók majd mozognak ezért érezni fogok valamit, vagy esetleg a súlya miatt ki fog csúszni, de semmi sem történt. Nem mozognak, nem hallom, nem csúszik ki, szóval szó szerint nem érzek semmit, pedig próbáltam hajolni, mozogni, ugrálni, próbáltam a hüvelyizmokat feszíteni és elengedni, de így sem érzek semmit. Olyan mint egy jól felhelyezett tampon. Nem érezni. Aztán próbáltam kihúzni lassan, majd visszanyomni. Az ilyen eddzésre viszont itt van a párom. Szeretkezés közben is ugyan ez történik. Ki-be mozgatja, de azt legalább élvezni is lehet. Akkor meg minek a golyó? Persze előjátéknak nem rossz, ha ő teszi be és húzza ki, de ahhoz meg túl drága. Lehet hogy azoknak használ, akiknek tág a hüvelyük, de a PC-izmok eddzéséhez nem kellenek golyók, csak naponta 5 percen keresztül összeszorítani a hüvelyt, majd lazítani. Kipróbáltam. Higgyétek el, golyó nélkül is elég fárasztó.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


anrás, 2009. szeptember 20., vasárnap, 09:18
ez igen.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


wanita, 2009. július 4., szombat, 22:07
Lehet hogy valamit nem jól csinálok? Mert én mind a 2 feltettem és nem kell ahhoz szorítanom sem hogy bent maradjanak.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Anyaka, 2009. március 30., hétfő, 18:21
Én átoperáltattam magam külföldön és azt szeretném kérdezni hogy így nem fog-e gondot okozni?
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Attyboy, 2009. március 30., hétfő, 18:13
aztamindenit... hanyan hasznaljak azt a szerkezetet?? xDD
A témával kapcsolatos? Like Dislike


hel-karina, 2009. március 24., kedd, 16:19
Nem volt semmi elolvasni néhány üzenetet. Könyörgöm, itt az internet. Annyira nem képes pár ember, hogy utána keressen a gésa golyók használatáról? Mennyi ideig tart beírni a google-ba két szót? Na mindegy. Pár kérdésre azért válaszolok. A golyók használatát bármikor elkezdheti egy nő. Hisz a fiatal gésáknak is anyjuktól vagy idősebb társaiktól a golyók használatát. És egy gésa 15 éves korától kezdi meg "tanulmányait". De először csak egy golyóval szabad kezdeni. Illetve nem szabad túleröltetni a használatukat, mert akár vizelési gondokat is okozhatnak. S a monmdás is úgy tartja: a jóból is megárt a sok. Egy másik személy azt írta, hogy mivel tág, ezért benn marad és nem érez semmit. Akokr az a szemály inkább szűk. Mivel a golyók használatának célja az izmok edzése és a hüvely szűkítése. De nem elég csak behelyezni, a gyakorlatokat el is kell végezni. A hüvely össze kell szorítani pár másodpercig, majd kilazítani. S ezt a folyamatot többször végre kell hajtani. Így a golyók még mozognak is, s ha van egy másik golyó a golyóban, akkor az mozog is, s a gyakorlat élvezhetőbb is lesz. Nem véletlen mondják, hogy ez a gyakorlat nem csak egészséges a testnek, de örömet is okoz. E mellett nem szabad semmit az első kudacnál feladni. De ennek több hibája is lehet. Vagy túl könnyű a súlya a személy számára, vagy túl nehéz. Vagy a mérete nagy/kicsi. Minden az egyéntől függ. Aztán felmerült egy másik feltételezés, hogy fenékbe nem szabad ehlyezni. Hát valóban nem az az elsődleges célja a golyóknak, de ilyenre már másmilyen golyókat találtak ki. Mivel a gésa golyóknak is különböző fajtájuk van. Van olyan is, amikor sok apróbb golyó van felfúzve és azt a helyezik be, amit egy erősebb rántással kihúznak, ami ált. tetszik is a nőnek. De ez is egyén függő.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Tinti, 2009. március 9., hétfő, 08:11
Hány éves kortól ajánlott ezt használni? 20 éves vagyok és 3 éve élek szexuális életet. Szerintetek már ajánlott használni???
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Wallaky, 2009. január 11., vasárnap, 00:40
Hát ez télleg egy fasza oldal. A csajoknak üzenem, hogy hjasználják csak, és lehetőleg olyat vegyenek, amik készletben vannak és különböző a súlyuk. Akkor lesz csak igazán élvezetes, mikor a legnehezebb is fenn marad...
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Ildikó, 2009. január 8., csütörtök, 10:06
Nekem is van gésagolyóm és szerintem tök jó. Mégcsak otthon használtam nem merem az utcán mert mi van ha véletlenül kicsúszik.
A témával kapcsolatos? Like Dislike


én, 2008. december 16., kedd, 13:26
téééllleg?
A témával kapcsolatos? Like Dislike


Virág, 2008. december 3., szerda, 12:19
Én már teljesen összezavarodtam a kérdéssel kapcsolatban.Hol azt hallom, hogy ezzel gyakorlatokat is kell végezni, máskor meg azt hallom, hogy a golyóban lévő kisebb súly a mozgás miatt reflex szerű összehúzódásra készteti a hüvely izomzatát,és miközben csak bent vannak a golyszlik magától erősít a nuni. Nos? Mi az igazság?
A témával kapcsolatos? Like Dislikealj

Egyéb áruházaink: Amina SzexshopSzexi-fehérneműVibrátor RendelésBDSM Bolt

Minden jog fenntartva! Az oldal tartalmának, annak részeinek felhasználásához az Amina Szexshop írásos engedélye szükséges.