Decemberben INGYENES a kiszállítás!

Hírek · Idén is szeretnénk megköszönni minden kedves visszatérő és új vásárlónknak, hogy egész évben minket választottatok! Hálánk jeléül fogadjátok el az INGYENES szállítást, amely minden rendelésre vonatkozik egész december hónapban!

Évről-évre egyre többen választják az Amina Szexshopot, aminek mi végteleül örülünk, nem csak azért mert tudjuk, hogy termékeinkkel szinte biztosan olyan élményekhez juttatunk Titeket, amihez más webshopok nem tudnak, hanem azért is mert jó látni van értelme a munkánknak. 

Az, hogy egyre többen választanak maguknak vagy párjuknak különböző szexeszközt (vibrátor, dildót, masztrubátor, guminőcsiklóizgató stb) vagy éppen szuperszexi fehérneműt (tangát, harisnyátfehérnemű szettet, szexi jelmezt) nem is beszélve a rengeteg esszenciáról (síkosítók, gyertyák stb) mind azt mutatják, hogy egyre kevésbé tartózik a tabuk közé a szexshop és a hozzá tartozó világ. Ez pedig így van rendjénk, mindenki nyugodtan dobja le a gátlásait mert örömet szerezni és örömet kapni egyáltalán nem bűnös gondolat!

Idén azzal szeretnénk megköszönni az egész éves figyelmeteket, hogy minden csomagunkat ingyen kézbesítünk számotokra teljesen függetlenül attól, hogy mit és mennyiért rendeltek. Továbbá attól is függetlenül, hogy GLS vagy éppen Pick-Pack pontos szállítást választjátok.

Természetesen az ünnepi időszakban is arra törekszünk, hogy a rendelésetek másnapra odaérjen azonban a megnövekedett csomagforgalomnak köszönhetően esetleges csúszásokra számítani kell, azonban minden esetben logisztikai partnerünk tájékoztatni fog a rendelésetek állapotáról!

Csomagjaink természetesen decemberben is a legnagyobb diszkrécióval érkeznek a célba, annak tartalmáról csak Ti fogtok tudni, amikor kibontjátok! Azért, hogy idén az ajándék a fa alá kerülhessen javasoljuk, hogy raktáron lévő termékeink közül válassz és december 19-ig mindenképp add fel a rendelésed!

Azért, hogy megkönnyítsük a vásárlásod összerámoltunk egy csomó jó cuccot, a karácsonyi ajándék ötletek oldalunkra, érdemes oda is benézned!

 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?