0 termék0 Ft
 
 
 
Kategóriák
Utoljára megtekintett

Gésagolyók, szerelemtojások

A szerelmes együttlétek fokozására a női hüvely falának mozgatása igencsak nyerő ötlet. Ezt segíti elő a gésagolyók használata.

Vissza
 
 
 
 
 
Gésagolyók és Ben Wa labdák

Gésagolyók és Ben Wa labdák

A gésagolyók a keleti szexkultúrából erednek, segítik a mélyebb és hosszabb...
243 termék
Távirányítós szerelemtojások

Távirányítós szerelemtojások

A szerelemtojás elnevezés az eszköz formájából adódik, ami valóban népiképp...
152 termék
Vibrátoros szerelemtojások

Vibrátoros szerelemtojások

A szerelemtojás amilyen kis apró, olyan hatalmas gyönyöröket képes okozni a...
158 termék
 
 

A gésagolyókat felhelyezés után bent kell tartani. Túl azon, hogy igen-igen kellemessé tudja tenni például egy házimunka elvégzését, olyan izmokat fejleszt és erősít a hüvelyben melyeknek az aktus közbeni mozgatása plusz élvezeteket nyújthat mindkét fél részére: először is a hüvelyi izmok erősítési intenzívvé teszik a hüvelyi orgazmust; másrészt a szeretkezés közbeni szorítás-ernyesztés a férfiaknak is plusz élményt nyújt.

A szerelemtojás egy igencsak pajzánul izgató eszköz. Elemes kialakításának köszönhetően vibrációval kényeztet. A mérete általában 5-6 cm x 3 cm, mely alkalmassá teszi mind a hüvely izgatására, mind anális használatra.

Mind két eszközzel feldobhatjuk az intim együttléteinket és sokkal szenvedélyesebbé tehetjük szexuális életünket.
Használatuk egyszerű, akár saját örömünkre használjuk, akár kiegészítőként a szexuális aktusokhoz.

Multi Domain SSL
SSL Certificate
OTP Simple - vedd online
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
?? Legyen szenvedélyes, forró és izgalmakkal teli a Valentin-nap! Válassz erotikus,...???? Hamarosan nagyon SZERELMES lesz mindenki! Bizony közeleg a Valentin Nap MI pedig...???? Hamarosan itt a szexi uniformisok ideje, hiszen az egyik legszórakoztatóbb id?szak...????Ismerkedj meg a LELO újdonságával és legyen a maximumon a csúcspontod! A LELO DOT egy...????A világhír? japán márka, a TENGA különleges, formatervezett, maximálisan...Nálunk mindig izgalmas kalandok várnak! Kattint és válogass a felejthetetlen pillanatokért!...????Elindult az év és a falra bizony új naptár dukál! Mivel elképeszt? gyorsaságban...Szeretnél valami új és izgalmas dolgot kipróbálni? Nézd meg ???? pénztárca kímél?...