márc22
Szex a vízben, de csak óvatosan!
Lassan de biztosan eljön a nyár idén is! Ezt garantáljuk! Ha pedig nyár akkor biztosan mindenki rögtön a hűsítő csobbanásokra gondol, a bikinikre és a szexi férfi felső testekre. A hormonháztartás megborul és vágyunk arra, hogy valakivel ott a vízben azonnal… ennek azonban vannak veszélyei is amikről jó ha tudsz, íme!
febr02
Megnyílt az első legális bordélyház Budapesten
Már korábban is sokszor beszámoltunk a szexbabák és szexrobotok terjedéséről és most már nem is kell nagyon messzire menni, ha valaki szeretne, egy igazi műnővel közösülni, hiszen Budapesten megnyílt az első legális szexrobotbordélyház
jan23
Állomállás, amit biztosan élveznél?
Egy angliai székhelyű szex eszközöket gyártó cég hirdette meg a világ egyik legjobb állását. Aki átmegy a rostán amellett, hogy folyamatosan kényeztetheti magát a legújabb eszközökkel, még pénzt is kap érte. Kell ennél több?
jan03
Megérkeztek a Pornhub termékek
A világ egyik legismertebb brandjének termékei immáron nálunk az Amina Szexhopban is elérhetőek!
dec18
Ünnepi nyitvatartás és fontos információk!
Az idei karácsonyi időszakban is összegyűjtöttük Neked a legfontosabb információkat, hogy Te is tudj tervezni. A legfontosabb dátum a december 20, hiszen az eddig feladott rendeléseket még az ünnepek előtt kézbesítjük biztosan.
dec05
Szopáselmélet
Tudod, van egy elméletem a szopásról. Ha érdekel. Szerintem a szopás egy nagyon érzékeny téma. Egy tizes skálán az 1-es a finom puszi, a 10-es mikor fullra tömnek és csak úgy spriccel a cucc. Szerintem 4-es, 5-ötössel kell kell kezdeni. Épp csak hogy nekikezdtek, épp csak hogy nekifogtok a témának de ...
nov28
Tudj meg minden a gésagolyóról, és a használatáról!
Rengeteg kérdés érkezik hozzánk a gésagolyókkal és azok használatával kapcsolatban. Összegyűjtöttük tehát a legfontosabb információkat kezdőknek és haladóknak egyaránt. Tudj meg mindent a gésagolyóról!
nov23
Szexshop Black Friday 2017
Idén sem maradhatunk Black Friday azaz fekete péntek nélkül. Az itthon is hagyománnyá vált nap gyakorlatilag a karácsonyi szezon kezdetét is jelöli évek óta. Idén az Amina szexshopban ismét hatalmas akciókkal várunk!
nov11
Sex Instruments - a Pornhub legújabb zeneklippje
A Pornhub megint nem okozott csalódást, mikor létrehozták és bemutatták legújabb művüket.
nov02
Mennyi ideig tart a jó szex? Most eláruljuk neked!
Sokan nem tudják, hogy meddig is tart egy jónak számító szeretkezés azonban mint oly sok minden másra a kutatók erre is megtalálták a választ.