Mar04
Vibrátor nőnapra? Döntsd le a tabukat! Ez az igazi egyenlőség!
A nőnap hallatán neked is csak az “egy szál virág” jut az eszedbe? Talán egy kis csokoládé? Halló, Uraim! Itt az ideje, hogy túllépjetek a sablonos megoldásokon és legalább a párotokat valami merészebb, érzékibb ajándékkal lepjétek meg nőnap alkalmából!
Feb08
Nem nyomoznak tovább az ellopott aranyvibrátorok ügyében, de ez még nem minden...
Az aranyvibrátorok rejtélyes eltűnése: egy bűnügyi nyomozás, ami filmbe illő fordulatokkal és éjszakai akcióval kecsegtetett, végül ismeretlen tettes miatt zárult le, de lesz itt még szó új főt tojásokról a TENGA-tól, szuper szexi új fehérneműkről, speckó vibrátorókról és rágógumi illatú felnőtt testápoló. Tarts velünk a szexjátékok világának legújabb válogatásában!
Feb01
Fényprojektoros csiklóvibrátor? Ezt és a többi újdonságot is látnod kell!
Gyere, és ismerkedj meg a piac újdonságaiva! Lenyűgözően szexi Noir Handmade prémium minőségű erotikus ruhák, a kalandvágyó BDSM fanatikusok számára OUCH! Xtreme termékek, fantasztikus, új péniszgyűrűk, rózsás vibrátorok, fényprojektorral ellátott SVAKOM léghullámos csiklóvibrátor... Neked melyik a kedvenced?
Jan18
Garantált élvezet, nemcsak Valentin-napon!
A Valentin-nap az év legszexibb időszaka, amikor mindenkinek ugyanazon jár az esze… Persze előtte jöhet némi vacsora, egy koccintás, esetleg valami jó film, de az estét a legtöbben mégis ugyanúgy akarják zárni: egy fergeteges orgazmussal. Mi pedig eláruljuk, hogyan lehet garantált az élvezet, nemcsak Valentin-napon!
Dec07
3+1 szexi karácsonyi ajándék, hogy igazán forró legyen az ünnep
Felkészültél már a karácsonyra? Beszerezted már az ajándékokat vagy legalább már elgondolkodtál azon, mivel lepd meg a párodat? Ha nem, akkor összeszedtünk neked most 3+1 olyan szuperszexi karácsonyi ajándékötletet, amelyekkel garantáltan felforrósíthatod a hangulatot az ünnepek alatt.
Mar22
Síkosítók a gördülékenyebb anális szexhez
A síkosító használata fontos lépés, annak biztosításában, hogy az élmény kényelmes és (ami a legfontosabb) kellemes legyen. Ahogy azt már mindenki, így biztos Te is tudod, a végbélnyílás nem kenődik természetes módon ugyanúgy, mint a hüvely, így az extra sikamlásra feltétlenül szükség van.
Mar21
Szereted, ha simogatják a mellbimbóidat?
Igen... Szóval te is azok közé tartozol, akik szeretik, ha simogatják a mellbimbójukat. Akkor olvass tovább! Az alábbiakban megismerhetsz néhány technikát, amelyek orgazmushoz vezethetnek!
Nov07
Segítség meghalt a vaginám!?
Az amerikai nők közel fele használ vibrátort. Miért is fontos ez? Mert ennyi nőnek lehet „elhalt hüvelyi szindróma” nevű panasza, azaz DVS-e. Talán erről még sohasem hallottál. A vibrátorok túlzott használata, a női nemi szerv érzékenység csökkenését idézheti elő. A kérdés tehát az, hogy amit a takaró alatt csinálsz, valóban okozhatja a hüvelyed “halálát”? Lássuk, mi a szakértők véleménye.
Dec30
Szexpedíció - új magyar nyelvű erotikus társasjáték felnőtteknek
Egy teljesen új, eddig itthon nem kapható magyar nyelvű erotikus társasjáték érkezett online webáruházunkba, a Szexpedíció!
Dec09
Szállítási határidők az ünnepek alatt 2021
Néhány szállító partnerünk már jelezte, hogy a megnövekedett forgalom miatt csak picit hosszabb szállítási idővel tudják válllani a csomagok biztos kiszállítását.
Feb03
Valentin napi nyereményjáték!
Adsz vagy Kapsz? Mi most Adunk egy remek lehetőséget, hogy megnyerd legújabb szuper szexi társasjátékunkat, amivel még izgalmasabbá tudjátok varázsolni a Valentin napot!
Jan29
A BBC interjú alanya egy dildóval a háta mögött adott interjút élő adásban
A BBC Wales élő adásának nézői igen furcsa és szürreális látványban részesülhettek miközben Yvette Amos interjúját nézték a COVID okozta járvány munkanélküliségre gyakorolt hatásairól. A könyvespolcon felejtett dildó hamar az internet sztárja lett.
Dec17
Bugyiba rejtett vibrátortól volt boldog a menyasszony az esküvőjén
A történet Ausztráliában történt meg, ahol egy pár úgy döntött, hogy teljesen rendhagyó esküvőt szervez azért, hogy biztosan jól érezzék majd magukat a nagy napon.