dec10
Decemberben INGYENES a kiszállítás!
Idén is szeretnénk megköszönni minden kedves visszatérő és új vásárlónknak, hogy egész évben minket választottatok! Hálánk jeléül fogadjátok el az INGYENES szállítást, amely minden rendelésre vonatkozik egész december hónapban!
dec05
Karácsonyi ajánlataink csak Neked!
Idén is összeválogattuk Nektek a legklasszabb és legszexibb cuccokat, amiket a karácsonyfa alá tehettek vagy kérhettek. Karácsonyi szexshop ajánlatunk között mindent megtalálhattok, amivel a hideg téli estéket felhevíthetitek. Tekintsétek meg kínálatunkat és most jöjjön egy kis ízelítő!
dec01
Ma van az AIDS világnapja!
A WHO 1988-ban december 1-jét az AIDS elleni küzdelem világnapjává nyilvánította, amelynek célja, hogy mozgósítsa az embereket HIV vírussal elleni küzdelemben. Szexshop révén maximálisan úgy érezzük, hogy fel kell hívnunk a figyelmeteket arra, hogy a biztonságos szexnél nincs fontosabb! A legfontosabb a prevenció, aminek leghatásosabb módja a monogám párkapcsolat az óvszer használata és a partnerek HIV szűrése.
júl03
Önkielégítés kézikönyve
Az önkielégítés bár egyre kevésbé számít tabunak, mégis a legtöbben ódzkodnak a témától. Itt az Amina Szexshopban természetesen továbbra is azon leszünk, hogy az egészséges maszturbálás mint olyan mindenki számára nyílt téma lehessen, és ezzel nem vagyunk egyedül. Stanton Dowd “Az önkielégítés gyakorlati kézikönyve” elkalauzol mindenkit a téma legmélyebb bugyraiba.
jún29
Kötözős szexre buknak az elvált gazdag dögös nők
Egy brit fehérnemű cég készített felmérést, amelynek végeredménye nem csak az lett, hogy a címben található tényállásra jutottak, hanem, hogy megszületett a sindie szó, amely a szingli, frissen elvált nők kategóriáját fedi le, akik egyben elegendő tőkével rendelkeznek és rengeteg pénz szórnak el szexi fehérneműkre. Cikkünkből kiderül kik a legfelkapottabb sindie-k.
jún07
Sexxpot, egy kis zöld a női orgazmusért.
Sokak számára a szex a dohányzás kéz a kézben járnak. A világ azon részein, ahol a marihuána legálisnak számít bizony szintén sokszor hozzátartozik a szerelmi légyottokhoz egy spangli elszívása. Most pedig itt a Sexxpot, amit kimondottan a női orgazmusért hoztak létre.
máj30
Frissítettük Adatvédelmünket
Összhangban az EU által megkövetelt egységes és általános adatvédelmi rendeletének (GDPR - General Data Protection Regulation), webshopunk Adatvédelmi irányelvei megváltoztak!
márc22
Szex a vízben, de csak óvatosan!
Lassan de biztosan eljön a nyár idén is! Ezt garantáljuk! Ha pedig nyár akkor biztosan mindenki rögtön a hűsítő csobbanásokra gondol, a bikinikre és a szexi férfi felső testekre. A hormonháztartás megborul és vágyunk arra, hogy valakivel ott a vízben azonnal… ennek azonban vannak veszélyei is amikről jó ha tudsz, íme!
febr02
Megnyílt az első legális bordélyház Budapesten
Már korábban is sokszor beszámoltunk a szexbabák és szexrobotok terjedéséről és most már nem is kell nagyon messzire menni, ha valaki szeretne, egy igazi műnővel közösülni, hiszen Budapesten megnyílt az első legális szexrobotbordélyház
jan23
Állomállás, amit biztosan élveznél?
Egy angliai székhelyű szex eszközöket gyártó cég hirdette meg a világ egyik legjobb állását. Aki átmegy a rostán amellett, hogy folyamatosan kényeztetheti magát a legújabb eszközökkel, még pénzt is kap érte. Kell ennél több?