nov23
Szexshop Black Friday 2017
Idén sem maradhatunk Black Friday azaz fekete péntek nélkül. Az itthon is hagyománnyá vált nap gyakorlatilag a karácsonyi szezon kezdetét is jelöli évek óta. Idén az Amina szexshopban ismét hatalmas akciókkal várunk!
nov11
Sex Instruments - a Pornhub legújabb zeneklippje
A Pornhub megint nem okozott csalódást, mikor létrehozták és bemutatták legújabb művüket.
okt24
Ingyenes kiszállítás október végéig!
Október végéig ingyenes szállítunk ki minden 4990 Ft feletti rendelést, ha a Pick Pack Pontos átvételt választod!
febr16
Legfrissebb termékek, újdonságok a webáruházban
Ahogy azt tavaly is ígértük, ez az év sem fog eltelni anélkül, hogy ne frissítenénk valamit folyamatosan a webáruházon. Legújabb funkciónk a főmenüből is elérhető, utolsó 30 napban érkezett termékeink listája!
dec22
Kiszállítás és nyitvatartás az ünnepek alatt
Hogy az örömből ne legyen bosszúság az ünnepek alatt - nyitvatartás és kiszállítás az ünnepek előtt és alatt.
szept13
Megújult az Amina.hu erotikus webáruház!
Ahogy azt biztosan észrevetted az elmúlt napokban, a webáruház jelentős átalakuláson ment át! Nem csak megjelenésre, de működésre, szerkezetileg is rengeteg újítást kapott az Amina szexshop v2!
aug08
Mit akar Amina?
Megváltani, vagy legalábbis egy picit jobbá tenni a világot, játszani egy jót. Mi magyarok kis országban élünk és sokat problémázunk. Ezért nagyon nagy szükség van tartalmas és bárki számára elérhető színvonalas kikapcsolódásra. A legjobb és legolcsóbb hobbi a szex, ezért mi ezzel foglalkozunk.
márc14
Kihez szól Amina?
A profi háziasszonyhoz, a gyakorló anyukához, a pár év után felfrissülést kereső fiatal párhoz, a menő bankárhoz kizökkenteni a számok világából, az ismerkedés előtt önbizalmat szerezni vágyó szinglihez. Mindenkihez, aki aktív szexuális életet él (vagy szeretne élni) a kibertéren kívül.