Mar04
Vibrátor nőnapra? Döntsd le a tabukat! Ez az igazi egyenlőség!
A nőnap hallatán neked is csak az “egy szál virág” jut az eszedbe? Talán egy kis csokoládé? Halló, Uraim! Itt az ideje, hogy túllépjetek a sablonos megoldásokon és legalább a párotokat valami merészebb, érzékibb ajándékkal lepjétek meg nőnap alkalmából!
Feb01
Fényprojektoros csiklóvibrátor? Ezt és a többi újdonságot is látnod kell!
Gyere, és ismerkedj meg a piac újdonságaiva! Lenyűgözően szexi Noir Handmade prémium minőségű erotikus ruhák, a kalandvágyó BDSM fanatikusok számára OUCH! Xtreme termékek, fantasztikus, új péniszgyűrűk, rózsás vibrátorok, fényprojektorral ellátott SVAKOM léghullámos csiklóvibrátor... Neked melyik a kedvenced?
Dec09
Szállítási határidők az ünnepek alatt 2021
Néhány szállító partnerünk már jelezte, hogy a megnövekedett forgalom miatt csak picit hosszabb szállítási idővel tudják válllani a csomagok biztos kiszállítását.
Feb03
Valentin napi nyereményjáték!
Adsz vagy Kapsz? Mi most Adunk egy remek lehetőséget, hogy megnyerd legújabb szuper szexi társasjátékunkat, amivel még izgalmasabbá tudjátok varázsolni a Valentin napot!
May01
Hello, nemzetközi szállítás
Az elmúlt évek során rengeteg megkeresést kaptunk a környező országokból, hogy van-e lehetőség külföldre szállítást kérni. A válaszunk mostantól IGEN! Az Amina Szexshop mostantól 10 országba vállalja a rendelések kézbesítését természetesen a tőlünk megszokott maximális diszkréció mellett!
Dec10
Decemberben INGYENES a kiszállítás!
Idén is szeretnénk megköszönni minden kedves visszatérő és új vásárlónknak, hogy egész évben minket választottatok! Hálánk jeléül fogadjátok el az INGYENES szállítást, amely minden rendelésre vonatkozik egész december hónapban!
May30
Frissítettük Adatvédelmünket
Összhangban az EU által megkövetelt egységes és általános adatvédelmi rendeletének (GDPR - General Data Protection Regulation), webshopunk Adatvédelmi irányelvei megváltoztak!
Jan03
Megérkeztek a Pornhub termékek
A világ egyik legismertebb brandjének termékei immáron nálunk az Amina Szexhopban is elérhetőek!
Dec18
Ünnepi nyitvatartás és fontos információk!
Az idei karácsonyi időszakban is összegyűjtöttük Neked a legfontosabb információkat, hogy Te is tudj tervezni. A legfontosabb dátum a december 20, hiszen az eddig feladott rendeléseket még az ünnepek előtt kézbesítjük biztosan.
Nov23
Szexshop Black Friday 2017
Idén sem maradhatunk Black Friday azaz fekete péntek nélkül. Az itthon is hagyománnyá vált nap gyakorlatilag a karácsonyi szezon kezdetét is jelöli évek óta. Idén az Amina szexshopban ismét hatalmas akciókkal várunk!
Nov11
Sex Instruments - a Pornhub legújabb zeneklippje
A Pornhub megint nem okozott csalódást, mikor létrehozták és bemutatták legújabb művüket.
Oct24
Ingyenes kiszállítás október végéig!
Október végéig ingyenes szállítunk ki minden 4990 Ft feletti rendelést, ha a Pick Pack Pontos átvételt választod!
Feb16
Legfrissebb termékek, újdonságok a webáruházban
Ahogy azt tavaly is ígértük, ez az év sem fog eltelni anélkül, hogy ne frissítenénk valamit folyamatosan a webáruházon. Legújabb funkciónk a főmenüből is elérhető, utolsó 30 napban érkezett termékeink listája!