Vibrátor nőnapra? Döntsd le a tabukat! Ez az igazi egyenlőség!

Hírek · A nőnap hallatán neked is csak az “egy szál virág” jut az eszedbe? Talán egy kis csokoládé? Halló, Uraim! Itt az ideje, hogy túllépjetek a sablonos megoldásokon és legalább a párotokat valami merészebb, érzékibb ajándékkal lepjétek meg nőnap alkalmából!

Természetesen nem azt mondjuk, hogy a kolléganőknek vagy a nagymamáknak a jól bevált virág helyett vibrátort adjon bárki is… Ám az, akivel szorosabb, intim viszonyt ápolunk, az megérdemli, hogy másfajta meglepetéssel ünnepeljük a nőiességét. Mert a nőnap bizony erről (is) szól.

A nőnap a szexuális egyenlőségről is szóljon!

De ha már itt tartunk, röviden nézzük is meg, mi is az a nőnap? A március 8-i nőnapot 1917 óta ( Magyarországon 1948 óta) szerte a világon ünneplik, mint a nők társadalmi, gazdasági, kulturális és politikai egyenjogúságának és emberi jogainak napját. Hosszú út vezetett odáig, hogy a nők a férfiakkal egyenlő bánásmódban részesüljenek, bár valljuk be, ez a mai napig nem valósult meg minden téren. Ilyen például a szexualitás is. Holott, ha azt mondjuk, hogy a férfi és a nő mindenben egyenlő, akkor bizony ebben sem szabadna különbséget tenni. Mégis, a mai napig tapasztalható, hogy ha egy férfi azt mondja, 10 nővel volt együtt a héten, arra mindenki elismerően bólogat, míg ha egy nő mondja ugyanezt, akkor enyhén szólva is bárcás …-nak titulálják magukban a legtöbben. A nőtársai is. Akkor hogy is van ez az egyenlőség? 

És itt jön a képbe a nőnap és annak újfajta értelmezése! A nőnap egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy újragondoljuk mit és hogyan ünneplünk ebből az alkalomból. Az egy szál virág vagy a csokoládé, bár szép gesztusok - főleg ismerősök, rokonok számára -, ám egy intim viszonyban nem feltétlenül tükrözik teljes mértékben azt az elismerést, tiszteletet és főleg a szexuális téren való egyenlőséget, amelyet a nők megérdemelnek. 

Szexi ajándékot adni vagy kapni tényleg sértés?

Igen, tudjuk, hogy a fejekben néha kicsit káosz uralkodik ezen a téren. Sokan úgy vélik még ma is, hogy a nők és a szex együtt emlegetése valami rossz, gonosz dolog és ha egy férfi intim vagy érzéki ajándékot ad a nőnek az sértő, mert csak “az kell” neki. Ez azonban nem egészen így van. Vajon mitől bántó egy szexi fehérnemű vagy egy izgató szexjátékszer mint ajándék??? Vajon tényleg jó, ha a nők szexualitását valami bűnös dolognak állítjuk be? Vagy ami még rosszabb: nem is feltételezzük, hogy egy nőnek lehetnek szexuális fantáziái, vágyai? Pedig hogy ne lennének? A nők nagy többsége igenis vágyik a csókra, az érintésre és igen, vágyik egy vad, erotikus éjszakára is. Jelentsük ki nyugodtan: a nők is szeretik a szexet! Nekik is bizsereg...

szexi par az agyban

Az ilyesfajta ajándék pedig nem egyenlő azzal, hogy a férfi tárgyként kezeli a nőt. Inkább azt jelenti, hogy a férfi ebben a minőségében is elismeri a partnerét, egyenlőnek tartja és tudomásul veszi, hogy a nőknek ugyanúgy joguk van az élvezethez, mint a férfiaknak. 

Persze itt is fontos a kommunikáció és az arany középút, de semmiképpen sem szabad megfeledkezni arról, hogy a nők nemcsak a jog és a munka területén akarnak egyenlőek lenni, hanem bizony a szexualitásban is! Ennek elismerésére pedig nincs is jobb alkalom, mint a nőnap - és persze egy érzéki ajándék, amely lebontja a nőket gúzsba kötő társadalmi tabukat és segít megélni ezt az egyenlőséget.

Adj te is új jelentést a nőnapnak

A nőnap új megközelítése tehát a valódi és az élet minden területére - a szexualitásra is - kiterjedő egyenlőségen alapul, ahol az ajándékok és gesztusok túllépnek a hagyományos kereteken, sőt akár új nézőponttal is bővülnek. Mindez lehetőséget ad a nőknek arra, hogy ünnepeljék erejüket, önazonosságukat, egyediségüket és szexualitásukat.  

Úgyhogy nézzük is, milyen újfajta, érzéki ajándékok jöhetnek szóba nőnap alkalmából.

Érzéki, tabudöntögető ajándékok nőnapra

Természetesen, hogy milyen intim ajándékkal lepi meg valaki a kedvesét nagyban függ a pár viszonyától, illetve az ajándékozó és a megajándékozott személyiségétől is.
Mi azt ajánljuk az uraknak, hogy mindenképpen a megajándékozott hölgy vérmérsékletét és ízlését vegyék alapul a meglepetés kiválasztásakor - ne pedig saját vágyaikat, hiszen ezen a napon a NŐ, a női energiák, köztük pedig a női szexualitás kapja a főszerepet. Lássunk néhány tippet az igazán “soft”-tól a már-már “hard” kategóriáig.

Lobbantsd fel a lángot nőnapon!

A masszázsgyertya tökéletes nőnapi meglepetés, amelyet első pillantásra “hagyományos ajándék” kategóriába sorolhatnánk - annál azonban sokkal több, mivel magában rejti egy érzéki, közös élmény lehetősége is. Egy finom, illatos gyertyának a legtöbb hölgy örül - nincs is szexuális töltete. A kanócot meggyújtva azonban egy romantikus élményt is átélhetünk, főleg, mivel a gyertya, a láng hatására inspiráló masszázsolajjá alakul, amelynek segítségével máris kezdetét veheti egy kényeztető vagy érzéki kaland.

Kama Sutra - vegán masszázsgyertya édes mandula illattal

Kama Sutra - vegán masszázsgyertya édes mandula illattal

Tökéletes választás egy kényeztető masszázshoz. Finom, érzéki mandula illattal, kókuszolajjal és shea vajjal, hidratálja, puhítja és táplálja a bőrt. Rendkívül gazdag E-vitamin tartalommal. Hosszantartó csúszós állaga lehetővé teszi a hosszú masszázs élményét.
12.590Ft
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 

Szexi fehérnemű nőnapra

Egy gondosan kiválasztott szexi fehérnemű nem csupán egy ajándék, sokkal több annál: egy mélyen személyes gesztus, amely kifejezi a partnerünk iránti vonzalmat, tiszteletet és az intimitás iránti vágyunkat. Ráadásul egy ilyen ajándék lehetővé teszi a nők számára, hogy növeljék önbizalmukat, valamint felfedezzék, érezzék és ünnepeljék saját szexualitásukat és vonzerejüket. 
Az ajándék fehérneműt mindenképpen úgy érdemes kiválasztani, hogy illeszkedjen a megajándékozott személyiségéhez, így a szűzies szettektől egészen a vadul erotikus összeállításokig bármi szóba jöhet.

Obsessive Frivolla - pikáns csipkés fehérnemű szett - 4 részes (fekete)

Obsessive Frivolla - pikáns csipkés fehérnemű szett - 4 részes (fekete) (több kiszerelésben)

Az Obsessive Frivolla szett hihetetlenül gyönyörű és csábítóan szexi. Rugalmas, tökéletesen kidolgozott csipkéből és a látványt még jobban növelő pántokkal, amely garantálja, hogy egyedi érzésben lesz részed. A szett 4 részből áll, így már csak egy szuper szexi harisnyára lesz szükséged. Nyűgözd le a párodat és saját magadat is!
18.990Ft -tól
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 

 

Erotikus játékszerek

Az igazán bevállalós vagy egymást már nagyon jól ismerő pároknál pedig emelhető a tét: nyugodtan ajándékozzanak a férfiak gyönyört a partnerüknek nőnapra! Hogyan? Érzéki csiklóizgatóval, vibrátorral, masszázstojással vagy olyan játékszerrel, ami az aktus során, akár közösen is élvezhető. 
Egy ilyen ajándék nem csupán növeli a női önbizalmat és erősíti a női szexualitást, nem csupán élvezetet nyújt, de lehetőséget teremt arra is, hogy nyíltan beszéljenek a hölgyek a vágyaikról. Azokról a vágyakról, amelyek épp olyan fontosak, mint a férfiaké.

Ingyenes kiszállítás
ZALO Baby Heart - okos vízálló csiklóvibrátor (pink)
43.990Ft
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 

 

Uraim! Van még kérdés? Legyen az idei egy igazán formabontó nőnap!





 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?