Feb11
Ó szexi Valentin, avagy mitől lesz jobb a szex?
Akármennyire is akarnánk tagadni a Valentin-nap már nem csak a szerelmesek de a szex napja is. A kutatások kimutatták, hogy a stabil párkapcsolatban élők 90%-a szexel ezen a napon. Ilyenkor pedig óhatatlanul előjön a kérdés, hogy hogyan legyen még jobb az a szex?
Mar22
Szex a vízben, de csak óvatosan!
Lassan de biztosan eljön a nyár idén is! Ezt garantáljuk! Ha pedig nyár akkor biztosan mindenki rögtön a hűsítő csobbanásokra gondol, a bikinikre és a szexi férfi felső testekre. A hormonháztartás megborul és vágyunk arra, hogy valakivel ott a vízben azonnal… ennek azonban vannak veszélyei is amikről jó ha tudsz, íme!
Nov28
Tudj meg minden a gésagolyóról, és a használatáról!
Rengeteg kérdés érkezik hozzánk a gésagolyókkal és azok használatával kapcsolatban. Összegyűjtöttük tehát a legfontosabb információkat kezdőknek és haladóknak egyaránt. Tudj meg mindent a gésagolyóról!
Jun01
Anális szex: kifogások és megoldások
A popsiszex remek dolog lehet és ha eddig nem próbáltátok ki, épp itt az ideje, hogy ezen változtassatok. Persze a legtöbb pár esetében felmerülnek kérdések a témával kapcsolatban és a neten is sok hiedelem kering, de öntsünk tiszta vizet a pohárba a téma kapcsán és beszéljük át a főbb pontokat.
May16
Az 5 legjobb szexjáték kifejezetten pároknak
Unod már kicsit a szexet otthon? Nem dob fel annyira a gondolata, mint korábban? Általában ugyanott és/vagy ugyanúgy csináljátok? Akkor itt az idő, Hogy kipróbáljátok valami mást is! :)
May14
Változatos szex pozitúrák
Javítani akarod a házaséleted? Feldodnád az együttléteket? Kísérleteznél a különböző szexpózokat? Akkor épp jó cikket nézel, mert hasznos tanácsokat fogunk adni mindehhez!
Jun08
Punci nyalás művészete
Puncinyalás a nő kielégítésének szent Grálja. Ezért nem is meglepő, hogy néhányan aggódnak teljesítményük miatt, cikkünkkel segítünk átlendülni a kezdeti nehézségeken, eláruljuk mit csinálj és mit ne, hogy párodat emberfeletti gyönyörhöz juttathasd a szájaddal.
May17
Bevezetés az anális szex élvezetébe
Az anus (végbélnyílás) ma már elismerten a gyönyör egyik forrása. Ha egyszer megteszed attól a pillanattól kezdve, máris megváltozik a véleményed a dologról, akármit is gondoltál róla előzőekben.
Apr11
Péniszgyűrű használata
A péniszgyűrű megfűszerezi a szexuális életedet. Úgy tervezték, hogy szexuálisan izgató legyen számodra és partnered számára is. Ennek a szokatlan kis játékszernek a segítségével, a partnered és te az izgalom eddig nem tapasztalt szintjeit, szenvedélyt és gyönyört fogtok átélni.
Mar17
A férfi orális izgatása
El kell fogadni a tényt, hogy manapság az orális szexuális kultúra ismerete nélkül nehezen lehet meghódítani - vagy megtartani - egy pasit. Mondhatnánk azt is, hogy szopás az élet, azonban ezt nem így kell felfogni, a cél az örömszerzés, amely biztosan nem marad majd viszonzatlanul.
Feb15
Gésa golyó használata
A gésáktól van mit tanulni! Golyókkal edzették a „gyönyör kapuját”, hogy minél élvezetesebb legyen a szeretkezés. Ez a pikáns segédeszköz segített nekik a szexuális örömöt a végletekig fokozni. Most eláruljuk a gésák több ezer éves titkát!
Jan05
Orgazmus művészete
Tudományosan megfogalmazva az orgazmus az önkéntelen izomgörcs ami a szexuális feszültség kioldódásával jár. Ez a merev definíció még csak nem is utal a vállalkozó kedvű kéjvadászokra váró élmények változatosságára.
Dec18
Vibrátor: tippek vibrátor használatához
A vibrátor nyújtja a stimuláció legintenzívebb formáját, amellyel gyönyört okozhatunk magunknak, és partnerünknek.