Az 5 legjobb szexjáték kifejezetten pároknak

Szex tippek · Unod már kicsit a szexet otthon? Nem dob fel annyira a gondolata, mint korábban? Általában ugyanott és/vagy ugyanúgy csináljátok? Akkor itt az idő, Hogy kipróbáljátok valami mást is! :)

A párkapcsolatoknak a szexuális élet tekintetében rendszeres időközönként szükségük van arra, hogy megújuljanak, hogy újdonságokat vezessenek be a mindennapokba. Amennyiben ti is elértetek ehhez a ponthoz, érdemes kipróbálni az 5 legjobb szexjátékot, amelyeket garantáltan élvezni fogtok!

Sztriptíz 

Minden férfi és nő álmodott már arról, hogy részese lehet egy erotikus vetkőzésnek. Lepd meg párodat egy óriási sztriptízzel, amivel garantáltan felejthetetlen élményt okozhatsz számára, de ha esetleg nem is vevő az ilyesmire, akkor is egy jót szórakoztok ezen, és a vége így is, úgy is egy jó szex lesz

Önkielégítés a másik előtt 

A szexjátékok lényege, hogy felcsigázzátok a másikat. Garantáltan nagyon sok pár nem látta még a másikat maszturbálás közben, márpedig ennél izgatóbb helyzetet el sem lehetne képzelni, mintha a másikat önkielégítés közben látni. Lefektethettek játékszabályokat, elélvezhettek ha tudtuk, a lényeg, hogy ezzel is örök élményt szerezhettek magatoknak.

Tükör

Ha megnéztétek a másikat maszturbálás közben, itt az idő, hogy most párban is megtekinthessétek egymást. Állítsatok be egy tükröt a szobába, és nézzétek magatokat szeretkezés közben, így végre láthatod is mindazt, amit korábban csak elképzelni tudtál.

Dominajáték – avagy a szürke 50 árnyalata

Titokban minden férfi álma, hogy részese legyen egy dominajátéknak. Ki az erőszakosabb játékokat kedveli, ki inkább a gyengédebbeket, de biztosan van egy bizonyos szint, amit a férfiak ebben a kategóriában kipróbálnának. Ha már szexjáték, kerüljön elő a korbács, a bilincs és a bőrszerkó is.

Szexuális segédeszközök

A szexjátékok közül a legeredményesebbek általában a szexuális segédeszközök. Korábban csak kevesen jutottak el oda – manapság viszont szerencsére egyre többen fedezik fel ezt a területet is -, hogy ezeket együtt használja, márpedig néhány eszközzel lényegesen magasabb szintekre lehet emelni a szexuális aktusokat.

Ne hagyd, hogy az unalom rányomja bélyegét a hálószobára és az egész kapcsolatotokra, lépj mielőtt késő lesz!

 

 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?