nov27
Melyik Womanizer vibrátort válasszam?
Avagy a Womanizer W100 vs W500 Pro vs Pro40 vibrátorok közötti főbb különbségek
okt23
A mini a szexben sokszor előnyös
A kényeztetésre mindenki vágyik, időnként nem kívánunk mást, csak örömteli pillanatokat szeretnénk szerezni önmagunknak. A mini eszközök segítségével sok szenvedélyesen intim pillanatot élhetünk át.
okt12
Womanizer Pro csiklóizgató vibrátor
A Womanizer Pro a Womanizer csiklóizgató továbbfejlesztett változata. Ha lehet akkor a külseje még impozánsabb, még elegánsabb lett és a kidolgozottsága is finomult.
szept26
We-Vibe 4 Classic - vibrátor pároknak (teszt)
Párosan szép az élet ... meg főleg a szex! :P Ildi és Gergő tesztelte a We-Vibe 4 Classic vibrátort és megosztották velünk is őszinte véleményüket a termékről.
jan19
Férfi intim piercing
A férfi piercingek már régóta nem számítanak extravagánsnak. Manapság már a férfi intim testrészeken viselt ékszer is egyre jobban elterjedtté válik.
jún25
Férfiak és a vibrátor
Egy pasinak általában elég a keze, hogy elvégezze a dolgát. Ki mondta azonban, hogy nem élvezheti ő is egy vibrátor előnyeit?
febr25
Játékszerek férfiaknak
Művaginák, péniszpumpák és péniszgyűrűk - ezeket az eszközöket kifejezetten a férfiak örömére találták ki.
febr23
Az első szeretőm
Az első szeretőm, azt hiszem nem véletlen a neve, mert lesz második is az tuti.
jan23
Ashleys kéj - műpina teszt
Először is utána jártam magának a terméknek. A pontos neve: Ashleys kéj ez a magyar szakszerű fordítás. Nekem jobban tetszik a punci és popó.
dec13
Eper ízű síkosító élménybeszámolónk
Most egy olyan dologról írok, amit én választottam, mert képről egészen jónak tűnt! Eper - Lick- it 50 ml –es kiszerelésben.
nov19
Potencianövelő szerek
A férfiak potenciazavarára egy széles körben kedvelt eszköz a potencianövelő szerek használata.
szept24
Szilikon dildó
Az önmagad vagy párod kényeztetése a szexjátékok használatával még kielégítőbb lehet. A dildó egy szexjáték, ami igazán mókásabbá teheti az életed.