Jan18
Garantált élvezet, nemcsak Valentin-napon!
A Valentin-nap az év legszexibb időszaka, amikor mindenkinek ugyanazon jár az esze… Persze előtte jöhet némi vacsora, egy koccintás, esetleg valami jó film, de az estét a legtöbben mégis ugyanúgy akarják zárni: egy fergeteges orgazmussal. Mi pedig eláruljuk, hogyan lehet garantált az élvezet, nemcsak Valentin-napon!
Dec07
3+1 szexi karácsonyi ajándék, hogy igazán forró legyen az ünnep
Felkészültél már a karácsonyra? Beszerezted már az ajándékokat vagy legalább már elgondolkodtál azon, mivel lepd meg a párodat? Ha nem, akkor összeszedtünk neked most 3+1 olyan szuperszexi karácsonyi ajándékötletet, amelyekkel garantáltan felforrósíthatod a hangulatot az ünnepek alatt.
Mar22
Síkosítók a gördülékenyebb anális szexhez
A síkosító használata fontos lépés, annak biztosításában, hogy az élmény kényelmes és (ami a legfontosabb) kellemes legyen. Ahogy azt már mindenki, így biztos Te is tudod, a végbélnyílás nem kenődik természetes módon ugyanúgy, mint a hüvely, így az extra sikamlásra feltétlenül szükség van.
Dec30
Szexpedíció - új magyar nyelvű erotikus társasjáték felnőtteknek
Egy teljesen új, eddig itthon nem kapható magyar nyelvű erotikus társasjáték érkezett online webáruházunkba, a Szexpedíció!
Nov27
Melyik Womanizer vibrátort válasszam?
Avagy a Womanizer W100 vs W500 Pro vs Pro40 vibrátorok közötti főbb különbségek
Oct23
A mini a szexben sokszor előnyös
A kényeztetésre mindenki vágyik, időnként nem kívánunk mást, csak örömteli pillanatokat szeretnénk szerezni önmagunknak. A mini eszközök segítségével sok szenvedélyesen intim pillanatot élhetünk át.
Oct12
Womanizer Pro csiklóizgató vibrátor
A Womanizer Pro a Womanizer csiklóizgató továbbfejlesztett változata. Ha lehet akkor a külseje még impozánsabb, még elegánsabb lett és a kidolgozottsága is finomult.
Sep26
We-Vibe 4 Classic - vibrátor pároknak (teszt)
Párosan szép az élet ... meg főleg a szex! :P Ildi és Gergő tesztelte a We-Vibe 4 Classic vibrátort és megosztották velünk is őszinte véleményüket a termékről.
Jan19
Férfi intim piercing
A férfi piercingek már régóta nem számítanak extravagánsnak. Manapság már a férfi intim testrészeken viselt ékszer is egyre jobban elterjedtté válik.
Jun25
Férfiak és a vibrátor
Egy pasinak általában elég a keze, hogy elvégezze a dolgát. Ki mondta azonban, hogy nem élvezheti ő is egy vibrátor előnyeit?
Feb25
Játékszerek férfiaknak
Művaginák, péniszpumpák és péniszgyűrűk - ezeket az eszközöket kifejezetten a férfiak örömére találták ki.
Feb23
Az első szeretőm
Az első szeretőm, azt hiszem nem véletlen a neve, mert lesz második is az tuti.
Jan23
Ashleys kéj - műpina teszt
Először is utána jártam magának a terméknek. A pontos neve: Ashleys kéj ez a magyar szakszerű fordítás. Nekem jobban tetszik a punci és popó.