Feb08
Nem nyomoznak tovább az ellopott aranyvibrátorok ügyében, de ez még nem minden...
Az aranyvibrátorok rejtélyes eltűnése: egy bűnügyi nyomozás, ami filmbe illő fordulatokkal és éjszakai akcióval kecsegtetett, végül ismeretlen tettes miatt zárult le, de lesz itt még szó új főt tojásokról a TENGA-tól, szuper szexi új fehérneműkről, speckó vibrátorókról és rágógumi illatú felnőtt testápoló. Tarts velünk a szexjátékok világának legújabb válogatásában!
Mar21
Szereted, ha simogatják a mellbimbóidat?
Igen... Szóval te is azok közé tartozol, akik szeretik, ha simogatják a mellbimbójukat. Akkor olvass tovább! Az alábbiakban megismerhetsz néhány technikát, amelyek orgazmushoz vezethetnek!
Nov07
Segítség meghalt a vaginám!?
Az amerikai nők közel fele használ vibrátort. Miért is fontos ez? Mert ennyi nőnek lehet „elhalt hüvelyi szindróma” nevű panasza, azaz DVS-e. Talán erről még sohasem hallottál. A vibrátorok túlzott használata, a női nemi szerv érzékenység csökkenését idézheti elő. A kérdés tehát az, hogy amit a takaró alatt csinálsz, valóban okozhatja a hüvelyed “halálát”? Lássuk, mi a szakértők véleménye.
Jan29
A BBC interjú alanya egy dildóval a háta mögött adott interjút élő adásban
A BBC Wales élő adásának nézői igen furcsa és szürreális látványban részesülhettek miközben Yvette Amos interjúját nézték a COVID okozta járvány munkanélküliségre gyakorolt hatásairól. A könyvespolcon felejtett dildó hamar az internet sztárja lett.
Dec17
Így használja a VV Vivi a saját vibrátorát (18+)
A ValóVilág 10 évada minden eddigi évadnál jobban engedi a belátást a lakók nemi életébe. Többek között az is példátlan, hogy valaki az élelmiszerek közé felírja a vibrátort mint kívánságot. VV Vivi pedig megtette mert egyszerűen már nem tud meglenni vibri nélkül.
Sep14
Síkosító tévhitek
Az erotikus segédeszközök témakörben talán a síkosítók azok, melyek kapcsán a legtöbb tévhitet olvastuk, hallottuk vagy kaptuk meg kérdésként. Ezért döntöttünk úgy, hogy a leggyakoribbakat összeszedjük és kicsit részletesebben is megvizsgáljuk őket.
Sep04
Női orgazmus
Hányfajta orgazmus van? Tényleg létezik az U-pont? Melyik orgazmus milyen érzés a nőnek? Van orgazmust késleltető legális és biztonságos szer? Ilyen és hasonló kérdéseket feszegetünk ebben a női gyönyörről szóló bejegyzésben. Olvasd el most!
Aug31
Erre is jók az erotikus társasjátékok - tudtad?
Szeretnéd te is feldobni otthon az ellaposodott, szürke, szexuális kapcsolatodat? Esetleg friss pár vagytok, és szívesen emelnétek viszonyotokat egy új, magasabbra szintre? Vagy csak szimplán érdekelne a szex egy különleges, pikáns, újszerû megközelítése?
Dec01
Ma van az AIDS világnapja!
A WHO 1988-ban december 1-jét az AIDS elleni küzdelem világnapjává nyilvánította, amelynek célja, hogy mozgósítsa az embereket HIV vírussal elleni küzdelemben. Szexshop révén maximálisan úgy érezzük, hogy fel kell hívnunk a figyelmeteket arra, hogy a biztonságos szexnél nincs fontosabb! A legfontosabb a prevenció, aminek leghatásosabb módja a monogám párkapcsolat az óvszer használata és a partnerek HIV szűrése.
Jun29
Kötözős szexre buknak az elvált gazdag dögös nők
Egy brit fehérnemű cég készített felmérést, amelynek végeredménye nem csak az lett, hogy a címben található tényállásra jutottak, hanem, hogy megszületett a sindie szó, amely a szingli, frissen elvált nők kategóriáját fedi le, akik egyben elegendő tőkével rendelkeznek és rengeteg pénz szórnak el szexi fehérneműkre. Cikkünkből kiderül kik a legfelkapottabb sindie-k.
Jun07
Sexxpot, egy kis zöld a női orgazmusért.
Sokak számára a szex a dohányzás kéz a kézben járnak. A világ azon részein, ahol a marihuána legálisnak számít bizony szintén sokszor hozzátartozik a szerelmi légyottokhoz egy spangli elszívása. Most pedig itt a Sexxpot, amit kimondottan a női orgazmusért hoztak létre.
Feb02
Megnyílt az első legális bordélyház Budapesten
Már korábban is sokszor beszámoltunk a szexbabák és szexrobotok terjedéséről és most már nem is kell nagyon messzire menni, ha valaki szeretne, egy igazi műnővel közösülni, hiszen Budapesten megnyílt az első legális szexrobotbordélyház
Jan23
Állomállás, amit biztosan élveznél?
Egy angliai székhelyű szex eszközöket gyártó cég hirdette meg a világ egyik legjobb állását. Aki átmegy a rostán amellett, hogy folyamatosan kényeztetheti magát a legújabb eszközökkel, még pénzt is kap érte. Kell ennél több?