febr02
Megnyílt az első legális bordélyház Budapesten
Már korábban is sokszor beszámoltunk a szexbabák és szexrobotok terjedéséről és most már nem is kell nagyon messzire menni, ha valaki szeretne, egy igazi műnővel közösülni, hiszen Budapesten megnyílt az első legális szexrobotbordélyház
jan23
Állomállás, amit biztosan élveznél?
Egy angliai székhelyű szex eszközöket gyártó cég hirdette meg a világ egyik legjobb állását. Aki átmegy a rostán amellett, hogy folyamatosan kényeztetheti magát a legújabb eszközökkel, még pénzt is kap érte. Kell ennél több?
dec05
Szopáselmélet
Tudod, van egy elméletem a szopásról. Ha érdekel. Szerintem a szopás egy nagyon érzékeny téma. Egy tizes skálán az 1-es a finom puszi, a 10-es mikor fullra tömnek és csak úgy spriccel a cucc. Szerintem 4-es, 5-ötössel kell kell kezdeni. Épp csak hogy nekikezdtek, épp csak hogy nekifogtok a témának de ...
nov02
Mennyi ideig tart a jó szex? Most eláruljuk neked!
Sokan nem tudják, hogy meddig is tart egy jónak számító szeretkezés azonban mint oly sok minden másra a kutatók erre is megtalálták a választ.
jún21
Száj, punci, popsi egyszerre?
Az igazán nagy étvágyúak számára lehet nagyon jó hír, hogy megannyi várakozás után rendelhetővé vált a 3fap, amely egyetlen maszturbátorban nyújtja három lyuk kényeztetését egyszerre. De ne szaladjunk ennyire előre lássuk miről is van szó.
ápr12
Kire gondol a nő szex közben?
Nem a párodra gondolsz szex közben? Ezzel nem vagy egyedül! Még ha furcsán is hangzik, mi megmondjuk, hogy kire gondolnak a nők szex és orgazmus közben!
jan31
Érkeznek az első szex robotok
Realbotix és az Abyss Creation bejelentette, hogy hosszas fejlesztések után idén április 15-én piacra dobják az első szexbot-ot vagyis az első olyan szexbabát, amely mesterséges intelligenciát kap.
aug06
Vibrátor kérdezz-felelek
Mit érdemes tudni a vibrátor használatáról? A vibrátor érzéktelenné tesz? Vegyek egy vibrátort? És más kérdések, válaszokkal.
júl22
Miből készül egy szexjátékszer?
A szexuális segédeszközök skálája igen széles, a legegyszerűbbtől a valóban extrémekig találhatunk ilyen tárgyakat