Így használja a VV Vivi a saját vibrátorát (18+)

Érdekességek · A ValóVilág 10 évada minden eddigi évadnál jobban engedi a belátást a lakók nemi életébe. Többek között az is példátlan, hogy valaki az élelmiszerek közé felírja a vibrátort mint kívánságot. VV Vivi pedig megtette mert egyszerűen már nem tud meglenni vibri nélkül.

A 21 éves VV Vivi úgy néz ki nem igazán talál pár magának pedig saját elmondása szerint bizony nem veti meg a szexet sem magával sem másokkal. Bentléte alatt már megtudhattuk róla, hogy szereti az ondó ízét és megtudhattuk azt is hogy milyen szexpózokban szereti csinálni igazán. A legújabb kitárulkozása pedig elkalauzolta a nézőket a barna szépség lábai közé.

Az, hogy be van gerjedve az nem csoda, hiszen nap mint nap végig kell hallgatnia, ahogyan VV Virág kielégül VV Dani ujjainak köszönhetően. A srác bár szexre még nem volt hajlandó mégis rendszeresen újjazza meg a 18 éves Virágot a paplan alatt. Vivi egyébként többek között már azt is kipuhatolta melyik srácnak mekkora a farka és most már egészen odáig jutott el fejben, hogy ha kap egy vibrátort a falak között akkor ő bizony kényeztetni fogja magát vele.

A ValóVilág szereplői szépen lassan elárulták a többieknek milyen vibrátorokat is szeretnek. Egyértelműen azokat részesítik előnyben, amikkel a csiklót lehet izgatni. Megtudhattuk, hogy ritkán újjazzák meg saját magukat, azt inkább másra hagyják viszont rendszeresen simogatják és stimulálják csiklójukat a mennyei örömök érdekében. Persze itt jegyeznénk meg, hogy erre a csiklóizgatók a legjobb szexeszközök és nem feltétlenül a hagyományos rúdvibrátorok, hiszen ezek akár 1 perc alatt is képesek eljuttatni a tulajdonosukat a csúcsra és a Womanizer erre még garanciát is vállal.

VV Vivinek (Szilágyi Vivien) egyébként egy fekete vibrátora van ami 30 beépített rezgési-karakterisztikával rendelkezik vagyis ennyiféleképpen tud rezegni. A beszámolóból azt is megtudhattuk, hogy nem péniszformájú, hanem klasszikus rúdvibrátorról van szó, aminek egyelőre csak hét fokozatát ismerte ki ugyanis a hetedik annyira bevállt neki, hogy az orgazmus hamar kopogtat a puncijánál.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a VV szerkesztők megkegyelmeznek-e a lánynak, aki láthatóan ki van éhezve arra, hogy elélvezzen, de ha így lesz és beküldenek neki egy vibrátort akkor valószínűleg láthatjuk majd a ValóVilág első vibrátoros monológját a paplan alatt. Ilyen körülmények között pedig a legjobb választás egy extra csendes vibrátor lehet nehogy a lakótársak véletlenül felébredjenek az akcióra.

 

 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?