18
Elmúltál már 18 éves?

Az oldalon található információk, linkek, képek erotikus tartalmúak. Ezeken tartalmak csak 18 éven felüli látogatóink szólnak. Amennyiben nem múltál el 18 éves, kérlek hagyd el az oldalt. Az "Belépés" gombra kattintva kijelented, hogy felnőtt korú vagy.

Belépés oldal elhagyása
0 termék0 Ft
 
 
 
Kategóriák
Ár
9700 Ft
9800 Ft
Készlet Kiszerelés
Utoljára megtekintett
Eddig egyetlen terméket sem tekintettél meg. Az utoljára megtekintett termékeket itt találod majd!
Népszerű termékek

Istennő jelmezek, tunikák

Vénusz a szerelem, a szépség és a szexuális gyönyörök istennője a római kultúrában, ugyanez Afrodité a görögben. Lehetsz te is istennő, egy lágy esésű istennő-jelmezben.

Vissza
 
 
 
 
 
 
 

Mint Afrodité papnői te is lejts egy erotikus táncot, kedvesed elcsábítására! Ha azt gondolod, a fehér szín a szűziességet jelképezi, akkor vegyél fel egy merész szabású tunikát és a párodnak biztosan nem ez a jelző fog előszőr eszébe jutni rólad. Már ha egyáltalán a látványod nem fagyasztja le rögtön a gondolatait és még képes lesz megszólalni.

Légy az éjszaka istennője az erotika birodalmában. Váltsd valóra vágyálmaidat és tedd boldoggá kedvesed is. Utasítsd istennőként arra, hogy lesse minden kívánságodat és tegyen meg minden amit kérsz. Természetesen az isteni jutalom nem maradhat el, persze csak ha jól végezt el a feladatot:)

Szerintem ő sem akarja megismerni egy istennő haragját!

Multi Domain SSL
SSL Certificate
OTP Simple - vedd online
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Instagram betöltése