Nem nyomoznak tovább az ellopott aranyvibrátorok ügyében, de ez még nem minden...

Érdekességek · Az aranyvibrátorok rejtélyes eltűnése: egy bűnügyi nyomozás, ami filmbe illő fordulatokkal és éjszakai akcióval kecsegtetett, végül ismeretlen tettes miatt zárult le, de lesz itt még szó új főt tojásokról a TENGA-tól, szuper szexi új fehérneműkről, speckó vibrátorókról és rágógumi illatú felnőtt testápoló. Tarts velünk a szexjátékok világának legújabb válogatásában!

Lezárult a nyomozás a Dreamlove hét acél- és aranyvibrátorának 80 ezer euró értékű ellopása ügyében

2023. február 1-jén éjjel a Dreamlove vállalatnál hét, összesen 80 000 euró értékű arany és acél vibrátort loptak el (a nagyobb arany vibrátorok értéke 16-17 000 Euro volt / darab) . A tolvajok az éjszaka folyamán a cég széfjéből további 25 000 eurót is eltulajdonítottak. A Carmonai (Spanyolország) 3. számú Nyomozó Bíróság vezetője az esetet ismeretlen tettes miatt lezárta, miután a Polgárőrség nem tudott gyanúsítottat azonosítani. A rablás során az elkövetők lezárták az utcát akadályokkal, átvágták az utcai lámpák vezetékeit, így sötétségbe borítva a területet. A cég biztonsági kamerái három arcukat eltakaró személyt rögzítettek. Az eset rávilágít a magas értékű termékek biztonságának fontosságára és a bűnügyi nyomozások kihívásaira.

Megérkezett a TENGA EGG HARD BOILED II sorozata, ami igazi forradalom a férfi örömszerzésben

A TENGA, a világszerte ismert és elismert férfi örömszer márkának legújabb dobása, a TENGA EGG HARD BOILED II sorozat, új dimenziókat nyit a diszkrét örömszerzés világában. Több mint egy évtizedes siker után a TENGA újraírja a szabályokat, és hat vadonatúj tervezéssel bővíti az ikonikus TOJÁS sorozatát, amelyek még intenzívebb élményt ígérnek.

Mi teszi különlegessé a HARD BOILED II sorozatot?

  • Egyedi Design: Minden TOJÁS egyedi belső textúrával rendelkezik, amely fokozza az érzékelést, legyen szó egyéni vagy páros használatról.
  • Diszkréció: A TOJÁSok rendkívül diszkréten használhatóak, így tökéletes ajándéknak számítanak, emellett a kompakt méretük miatt könnyedén tárolhatóak és magukkal vihetőek utazáskor.
  • Kényelem: A szuper-nyúlékony anyag gondoskodik arról, hogy a TOJÁS bármelyik méretre tökéletesen illeszkedjen. Minden csomag tartalmaz egy adag TENGA EGG Lotiont is, így az előkészületekkel sem kell bajlódnia a felhasználónak.
  • Globális Sikertörténet: Eddie Marklew, a TENGA globális marketingmenedzsere szerint a TENGA EGG a világ legismertebb férfi örömszere, amely 2008-as debütálása óta több mint 33 millió egységet adott el.

A TENGA EGG HARD BOILED II sorozat nem csak a már meglévő rajongókat célozza meg, hanem azokat is, akik egy új szintű, feszesebb stimulációt keresnek. Az új designokkal és a megnövelt stimulációs intenzitással a TENGA ismét bizonyítja innovatív szellemét a férfi örömszerek piacán.

A britek több mint felének kellemetlen a gondolat, hogy szexuális játékot ajándékozzon a barátainak vagy családtagjainak

A Biird innovatív élvezeti márkának köszönhetően egy friss felmérés tárta fel, hogyan állnak az emberek a szexjátékok ajándékozásához, különös tekintettel a brit, francia, olasz, holland, amerikai, ausztrál, kanadai és német válaszadókra. A felmérés rámutatott, hogy több mint a felének a brit válaszadóknak kényelmetlenül esik szexjátékot ajándékozni barátoknak vagy családtagoknak, viszont szívesen használják ezeket a játékszereket partnereikkel.

Ezzel szemben a franciák, olaszok és hollandok nyitottabbak a baráti körben történő ajándékozásra, de visszafogottabbak, ha a családtagokról van szó. Az amerikaiak és az ausztrálok viszont bátrabban vállalják szexjátékok ajándékozását mind barátoknak, mind családtagoknak. A kanadaiak és németek többsége nem érez szégyent az első szexjátékuk megvásárlásakor. Az amerikai és spanyol válaszadók többsége rendszeresen használ szexjátékokat partnerükkel, ami az ausztrálok és franciák körében is népszerű gyakorlat. Ez a felmérés rávilágít a szexuális wellness iparágban lévő tabuk lebontásának fontosságára és arra, hogy a szexjátékok ajándékozása egyre inkább elfogadottá válik a különböző kultúrákban.

A Lola Games új terméke, az Indeep Pro: A tökéletes megoldás a hüvelyi orgazmusra

Az Indeep Pro, amelyet a Lola Games hozott létre, új dimenziókat nyit a hüvelyi orgazmus elérésében. Ez a különleges vibrátor kettős motorral rendelkezik, amelyek együtt vagy külön-külön is működtethetők, így személyre szabott élményt nyújtva. Tíz különböző vibrációs módja van, amelyek kifejezetten a hüvelyi orgazmus fokozására lettek tervezve, végtelen lehetőségeket kínálva az örömre.

A nagyméretű csiklóstimulátor minden nő számára ideális, figyelembe véve az egyéni anatómiát. A cég szerint a hüvelyi orgazmusok fejlesztésének optimalizálása érdekében ajánlott a külső és belső csiklóstimuláció egyidejű alkalmazása. A csúcspont közeledtével koncentráljon a belső stimulációra, miközben rövid ideig szünetelteti a külső stimulációt.

Az Indeep Pro vibrátorok rugalmas kialakításúak, így kényelmesen és személyre szabottan illeszkednek a test egyedi kontúrjaihoz. USB-ről tölthetők és hipoallergén szilikonból készültek, így nem csak biztonságosak, de felhasználóbarátok is. Az IPX6 vízállósági besorolással rendelkező eszközökkel a zuhany alatt is élvezheti az izgalmat.

Az Indeep Pro Malena, Theona és Juna vibrátorok azok számára készültek, akik új örömteli dimenziókat kívánnak felfedezni.

Hamarosan érkeznek a ‘Fantasy by Cottelli Collection’ szexi öltözékei!

A nagykereskedések kínálatában debütál a NO:XQSE fehérneműmárka új neve: ‘Fantasy by Cottelli Collection’. Ez az új minőségi címke testhezálló ruhák, macskanadrágok és miniruhák formájában ötvözi az igényes tervezést és a merész, kihívó megjelenést. Ezek az öltözékek semmit sem hagynak a képzeletre, minden alkalomra tiszta erotikát kínálva. A tökéletes illeszkedés érdekében a termékek nagyon rugalmas, varrás nélküli anyagból készülnek, és praktikus „egyméretes” méretekben érhetők el.

Az OUCH! Strap-on bugyik és Metál dildók új szintre emelik a kényelmet és a stílust

Az OUCH! márka újításaival új dimenziókat nyit az intim kiegészítők világában. A strap-on bugyik széles stílus- és méretválasztékával mindenki megtalálhatja a számára tökéletes darabot, legyen szó boxerről vagy csipkés stringről. Az SHOTS csapata innovatív technológiák felhasználásával növelte ezeknek a bugyiknak a funkcionalitását, különös tekintettel az állítható O-gyűrűre, amely tökéletes illeszkedést biztosít széles dildo-, dong- és vibrátorválasztékkal, beleértve az új OUCH! Metallic Dildos!-t is.

Az OUCH! Metallic Dildos! figyelemre méltó metálszínei tökéletesen kiegészítik a strap-on bugyikat, így együtt nem csak a kényelmet, hanem a stílust is szolgálják. A csomagolás tervezése során a SHOTS csapata különös figyelmet fordított arra, hogy az figyelemfelkeltő legyen, legyen szó akár üzletpolcokról, online boltokról vagy közösségi média hirdetésekről. A csomagoláson szereplő sokféle modell tükrözi a márka inkluzivitásra és minden egyén szépségének ünneplésére való törekvését.

Bijoux Indiscrets bemutatja: Bubblegum Play Kit - Az érzéki kozmetikai kollekció új tagja

A Bijoux Indiscrets bejelentette legújabb termékét, a Bubblegum Play Kit-et, ami egy háromrészes, rágógumi illatú felnőtt testápoló szett. Pont időben a Valentin-napra érkező ajándékcsomag három rágógumi illatú, érzéki kozmetikumot tartalmaz: egy melegítő masszázsolajat, egy intim masszázsgélt és egy orális szexhez használható ajakfényt. A Bubblegum Play Kit a Bijoux Indiscrets teljes Bubblegum testápoló termékcsaládjának új tagja, amely már korábban is kínált rágógumi illatú masszázsolajat, melegítő masszázsolajat és testpermetet.

A Bubblegum termékcsalád szenvedélyt és intimitást fokozó, ellenállhatatlan érzéki kozmetikumokat kínál, Elsa Viegas, a cég társalapítójának szavaival. Az új termékvonal játékos, könnyed hangulatot sugároz, amit a rózsaszín, romantikus csomagolás és a kedves marketingképek is kiemelnek. Minden termék prémium, bőrbarát összetevőkből készül, mentesek a káros vegyszerektől, biztosítva ezzel egy biztonságos és élvezetes élményt a fogyasztók számára.

A Bubblegum kollekció teljes kínálata:

  • Melegítő masszázsolaj rágógumi illattal, amely bőrkontaktusra melegszik.
  • Alkoholmentes testpermet rágógumi illattal, amely egész testre, beleértve az intim területeket is, használható.
  • 2 az 1-ben masszázsgél és intim gél, ami vízbázisú, de a szilikonhoz hasonló érzetet nyújt.
  • A Bubblegum Play Kit, amely a melegítő masszázsolajat, az intim masszázsgélt és az orális szexhez ajakfényt tartalmazza, mindegyik rágógumi illattal.

XR Brands bemutatta a Shegasm Pro-Thrust -ot, amely egy forradalmi kettős stimulációs technológiával ellátott nyuszi vibrátor

Az XR Brands újabb mérföldkőhöz érkezett a Shegasm élvezeti termékek sorában, bemutatva a Pro-Thrust Max 14X-es toló és pulzáló szilikon nyuszi vibrátort. Ez a kettős stimulációs eszköz egy belső toló tengellyel rendelkezik, amely 40 fok Celsiusra melegszik, valamint egy egyedi külső stimulátorral, amely akár 7,000 RPM erejével pulzál a csiklón.

A Shegasm Pro-Thrust Max 14X különleges jellemzői közé tartozik a vastag tengely, amely 7 különböző sebességgel, akár 12,000 RPM-ig tol, miközben a belső tengely melegszik a felhasználó által preferált hőmérsékletre. Egy teljesen különálló motor hajtja a külső pulzáló stimulátort, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy egyszerre élvezze a belső és külső stimulációt vagy akár függetlenül is.

Rebecca Weinberg, az XR Brands elnöke szerint: „Izgatottan mutatjuk be a Shegasm új nyuszi vibrátorát, amely a vásárlók által kívánt tolást nyújtja egy szokatlan csiklóstimuláló pulzátorral. A csiklóstimuláló játékszerek forradalmasították a piacot, és örülünk, hogy új, izgalmas, léghajtású játékszerek iránti igényt tudunk kielégíteni. A vásárlók hosszú ideje szeretik a nyuszi vibrátorokat, így egy olyan modellt készíteni, amely a csiklóstimulációt erőteljes, keresett belső tolással kombinálja, egyszerű döntés volt. A kereskedők a Shegasmot választották a léghajtású élvezetek forrásaként, és biztosak vagyunk benne, hogy az új Pro-Thrust is elégedetté teszi az ügyfeleiket.”

 A Shegasm Pro-Thrust Max 14X vízálló, újratölthető és prémium, ftalátmentes, testbarát szilikonból készült, lila színben. Az eszközt figyelemfelkeltő kartondobozban szállítják, amely alkalmas polcon és slatwall kijelzőn való bemutatásra, és összhangban van a Shegasm termékcsalád többi tagjával.

Dreamlove bemutatja az új férfi erőnövelő terméket: VIGORECT

A Dreamlove a Black Bull by SPARTAN márkával bővíti termékkínálatát az új VIGORECT étrend-kiegészítővel, amely a merevedési problémákkal vagy a szexuális vágy hiányával küzdő férfiak számára kínál megoldást. A VIGORECT összetevői között aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és növényi kivonatok találhatóak, összesen 20 aktív hatóanyaggal, amelyek együttműködve javítják a szexuális teljesítményt.

A VIGORECT hatásmechanizmusának egyik fő eleme a nitrogén-oxid felszabadítása, ami alapvető szerepet játszik a vérkeringés javításában, beleértve a pénisz barlangos testének vérellátását is, ezáltal elősegítve a jobb erekciós választ. A formulában szereplő növények között megtalálható a Ginkgo Biloba, amely javítja a mikrovaskuláris vérkeringést és előnyös lehet az antidepresszánsok által indukált szexuális diszfunkció kezelésében. A Panax Ginseng, más néven koreai ginzeng, számos tanulmány szerint javíthatja a merevedési funkciót és fenntarthatja az életerőt, ami kedvező a szexuális teljesítmény szempontjából. Végül a VIGORECT formulájában szerepel a Tribulus Terrestris is, amely javíthatja a jólétet és a szexuális választ, bár ezen a területen a kutatások még korlátozottak, fogyasztása pozitív hatással lehet a libidóra és a szexuális teljesítményre.

A VIGORECT magas minőségű étrend-kiegészítőként kerül piacra, gondosan válogatott összetevőkkel a legjobb eredmények elérése érdekében. A termék szigorú minőség-ellenőrzésen esett át, és megfelel minden Spanyolországban az étrend-kiegészítőkre vonatkozó előírásnak. Fontos megjegyezni, hogy a VIGORECT nem gyógyszer és nem helyettesíti az orvosi konzultációt szexuális diszfunkció esetén. Egészségügyi problémák esetén mindig ajánlott szakemberhez fordulni és követni annak utasításait.

Megérkeztek a XOUXOU E-stim szerelemjátékok

Az Amina büszkén mutatja be a XOUXOU márkájú, új elektrosztimulációs (E-stim) szerelemjátékokat. Ezek a luxus kategóriás játékszerek mély, elektromos stimulációval és erős vibrációkkal kombinálják az élvezeteket. A játékszerek hat különböző modellje lehetővé teszi, hogy az elektrosztimuláció és vibrációs módokat külön-külön vagy együttesen, egy gombnyomással szabályozhassuk közvetlenül a játékon. Mindegyik modellhez távirányító is tartozik, 5 méteres hatótávolsággal, így a fürdőszobai játékok során is különleges páros élményeket kínálhatnak, mivel vízállóak. A játékszerek selymes szilikonból készültek, puha tapintásúak, tökéletesen illeszkednek a testhez, és a golyók vezető felületei tökéletesen továbbítják az alacsony- és közepes frekvenciájú áramimpulzusokat. Az E-stim szerelemjátékok USB töltőkábellel újratölthetők.

A kínálatban elérhető modellek:

  1. "RC Vibrating E-Stim Love Balls": 10 elektrostimulációs és 10 vibrációs mód biztosít mély, elektromos stimulációt a vaginában és bizsergető, bizsergető medencefenék-edzést.

  2. "RC Vibrating E-Stim Love Ball": Szintén mély, elektromos stimulációt és bizsergető medencefenék-edzést nyújt 10 elektrostimulációs és 10 vibrációs módban.

  3. "RC E-Stim G&P-Spot Vibrator": Mély, elektromos körkörös stimulációt nyújt belül és kívül: a G-pontnál és a klitorisz mellett vaginálisan, a prosztatánál és a perineumnál análisan behelyezve. Diszkréten viselhető alsóneműben is. 2 erős motor biztosítja az izgalmas E-stim és vibráló változatosságot 10 elektrostimulációs és 10 vibrációs módban.

  4. "E-Stim Wand & Vibrator": Sokoldalú, elektromos vibro-stimulációra alkalmas a testen belül és kívül – mindkét oldala használható, ideálisan formált rugalmas masszázsfővel és ívelt nyéllel. Minden testrész és gyönyörzóna könnyen elérhető a célzott kényeztetéshez elektromos impulzusokkal és vibrációkkal. Ebben a kézreálló erőcsomagban 2 motor található, megbízhatóan biztosítva az izgalmas E-stim és vibráló változatosságot 10 elektrostimulációs és 10 vibrációs módban.

  5. "E-Stim Rabbit Vibrator": Három elektromos csúcspontot kínál: az enyhén rugalmas tengely elektromos impulzusai intenzíven kényeztetik a vaginát és a G-pontot, miközben a klitorisz stimulátora egyidejűleg bizsergető vibrációkkal kényezteti a hotspotot. Ebben a kifinomult erőgépben 2 motor található, megbízhatóan biztosítva az izgalmas E-stim és vibro-változatosságot 10 elektrostimulációs és 10 vibrációs módban.

  6. "E-Stim G-Spot Vibrator": Elektromos vaginális stimulációt nyújt egészen a G-pontig. Ideálisan ívelt, enyhén rugalmas és hullámos dizájnnal rendelkezik az intenzív intim masszázsért. Ebben a zseniális erőcsomagban 2 motor található, és 10 elektrostimulációs és 10 vibrációs móddal megbízhatóan biztosítja az izgalmas E-stim és vibráló stimuláció változatosságát.

Ide kattintva elérheted és meg is vásárolhatod ezeket a fantasztikus új vibrátorokat az Amina szexshopban!

XOUXOU - viselhető elektro G és P-pont vibrátor (fekete)

XOUXOU - viselhető elektro G és P-pont vibrátor (fekete)

Egy prémium minőségű távirányítós vibrátor, amivel akár 5m távolságból is csodát tehetsz!
24.990Ft
Raktáron! A termékből van készleten! 

A legújabb lovagló szexpóz: The Cowgirl Cone

A COTR bemutatta legújabb termékét, a Cowgirl Cone-t, amely forradalmi újdonságot jelent az intim élvezeti termékek világában. Azok számára tervezték, akik a kényelmet és a szenzációk euforikus rodeóját keresik, a Cowgirl Cone páratlan sokoldalúságot és egy sor gerincborzongató funkciót kínál az összes test és vágy kielégítésére. A Cowgirl Cone egy válassza saját öröm kalandot kínál, amely ergonomikusan van kialakítva a külső és belső stimulációhoz. Akár ülni szeretnél rajta, feküdni, dörzsölni vagy támaszkodni rá, az innovatív és hordozható szexgép testremegést okozó érzéseket nyújt, amelyeket bármilyen szögből és szinte bármilyen felületen élvezhet, amelyet csak kíván. A Cowgirl Cone ultra-széles tapadókorongos alapja lehetővé teszi, hogy biztonságosan rögzítsük bármilyen felülethez, egy húzófüllel, amelyet húzva könnyedén feloldható a tapadás. Ez a kompakt szexgép zseniális tervezése teljes irányítást ad az öröm felett, miközben navigál az végtelen pozíciós lehetőségek között. Hogy még izgalmasabbá tegye a lovaglást, a Cowgirl Cone távirányítóval érkezik, hogy zökkenőmentesen felfedezhesse a 20 vibrációs módot és a 10 intenzitás szintet.

A Cowgirl Cone sokoldalúsága biztosítja, hogy a felhasználók soha ne kapjanak ugyanolyan lovaglást kétszer. Ez a hordozható szexgép gondos tervezése és testreszabható funkciói minden vágyat kiszolgálnak, biztosítva, hogy mindig megtalálja a tökéletes ritmust és intenzitást az aktuális hangulatához. Hordozható mérete és vízálló kialakítása lehetővé teszi, hogy különböző környezetekben használják, így könnyen tisztítható és tárolható. A Cowgirl Cone nem csak egy élvezeti termék; ez egy izgalmas utazás az intim kielégülés világába. Szálljon fel és élje át a vadnyugat legvadabb lovaglását a Cowgirl Cone segítségével.

Ingyenes kiszállítás
The Cowgirl Cone - okos szexgép különböző feltétekkel (fekete)

The Cowgirl Cone - okos szexgép különböző feltétekkel (fekete)

Egy fantasztikus mini szexgép, amely számos felhasználási móddal várja mindazokat, akik szeretnék feldobni a szexuális életüket! Gyere és ismerd meg a lovaglópóz új dimenzióját!
119.990Ft
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 

XR Brands bővíti a Creature Cocks kollekciót spriccelő és vibráló modellekkel

Az XR Brands újabb mérföldkövet ért el a fantáziai élvezeti termékek terén azáltal, hogy bővítette a Creature Cocks sorozatát, hozzáadva az első vibráló és spriccelő modelleket, melyek nem porózus, testbarát szilikonból készültek. A fantázia, sci-fi és álomszerű témák növekvő népszerűségének megfelelően, a Creature Cocks még vonzóbbá teszi a jövőbe, a kitalált és más világokba való utazást.

A Creature Cocks sorozat lenyűgöző formákkal bővült, melyek célja, hogy a gyönyört egy másik dimenzióba repítsék. A legújabb Creature Cocks élvezeti tárgyak közé tartozik:

  • Xenox Vibráló Szilikon Dildó Távirányítóval: egy merészen texturált, élénk rózsaszín dildó, két sebességgel és hét mintával az ultraerős vibrációhoz.
  • Sea Stallion Vibráló Szilikon Dildó Távirányítóval: egy kék és arany dildó, sima textúrával, ami a hullámok csúcsát idézi, szintén két sebességgel és hét mintával az ultraerős vibrációhoz.
  • Centaur Explosion Spriccelő Szilikon Dildó: egy centaur ihlette dildó, 100ml-es fecskendővel és 71 cm-es csővel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kedvenc síkosítójukkal vagy testbarát folyadékkal valósághű ejakulációs élményt hozzanak létre.
  • Resurrector Phoenix Spriccelő Szilikon Dildó: egy dús texturált dildó, szintén 100ml-es fecskendővel és 71 cm-es csővel, amely a valósághű ejakulációs élményt teszi lehetővé.

Rebecca Weinberg, az XR Brands elnöke elmondta: „A Creature Cocks hatalmas siker volt a debütálása óta, és egyértelműen kihasználta a fantáziát erősítő élvezeti játékok és kiegészítők iránti növekvő igényt. A szexjátékszer-rajongók és a sci-fi fanatikusok egyaránt imádják ezt az egyedülálló sort, és mi izgatottan folytatjuk a sorozat bővítését olyan tervezésekkel, amelyek különleges funkciókkal rendelkeznek, egyediek az általuk inspirált fantáziákhoz. Akár élvezeti használatra, szokatlan irodai dekorációra vagy újdonság vásárlására, az emberek vonzódnak a Creature Cocks és kreatív katalógusához, és a kiskereskedők élvezik az eredményeket!”

Ingyenes kiszállítás
Creature Cocks Monstropus - polipkar dildó - 22cm (sárga-zöld)

Creature Cocks Monstropus - polipkar dildó - 22cm (sárga-zöld)

Földönkívüli élvezeteket tartogat számodra a Creature Cocks Monstropus dildója. Egészen különleges kialakítás, amely biztosan különleges élvezetet nyújt majd!
35.990Ft
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 
 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?