A BBC interjú alanya egy dildóval a háta mögött adott interjút élő adásban

Érdekességek · A BBC Wales élő adásának nézői igen furcsa és szürreális látványban részesülhettek miközben Yvette Amos interjúját nézték a COVID okozta járvány munkanélküliségre gyakorolt hatásairól. A könyvespolcon felejtett dildó hamar az internet sztárja lett.

A BBC Wales interjúja csakhamar vírus videóvá vált miután Gran Tucker újságíró egy Twitter posztjában megosztotta azt amit mindenki láthatott élőben is az esti adásban. Bizony az interjú alany Yvette Amos könyvespolcán egy hatalmas dildó volt látható! Ilyet is ritkán lehet látni főleg a BBC-ben ezért nem is csoda, hogy a témát hamar felkapta az internet világ.

Yvette Amos az esti interjúját a COVID19 járvány miatt kialakult súlyos munkanélküliség kapcsán adta a Anglia vezető TV csatornáján de a hátteret véletlenül - vagy talán szándékosan? - nem kimondottan jól választotta meg. Az nézők tekintete csakhamar egy fura tárgyra terelődhetett méghozzá egy herés dildóra, ami a polcon könyvek és társasjátékok között kapott helyet.

A nézők nagy része természetesen vidáman fogadta a szexjátékszert, aminek normál esetben inkább a hálószobában lenne helye. A találgatások is azonnal megkezdődtek, hiszen nem lehet tudni, hogy a polcon látható dildó egy valódi kényeztető vagy csak valamiféle szobor, de abban mindenki egyetért, hogy bármelyikről is lenne szó igen szürreális látvány egy nappali polcán hát még egy BBC interjú hátterében.

Az biztos, hogy igazán vicces trollok is előkerültek a hír kapcsán, páran megkérdezték, hogy az milyen könyv kategóriába tartozik, volt aki azt szerette volna megtudni, hogy hol vásárolta a pénisznek látszó tárgyat a 30 éves hölgy. A legtöbben természetesen arra biztatják a hölgyet, hogy ne szégyellje magát a történet kapcsán mind az édesanyja mind az édesapja megszólalt, akik elmondták, hogy lányuk már felnőtt nő, ezért nincs ebben semmi kivetnivaló.

Yvette egyelőre nem szólalt meg a nyilvánosság előtt és várja, hogy a dildó miatti komment cunami egy kicsit lejjebb apadjon, de abban mindannyian egyet érthetünk, hogy a COVID egyre izgalmasabb  és szürreálisabb helyezteket teremt miközben teljesen átszocializálja a társadalmat. Miután az ismerkedések idegen személyekkel egyre nehezebbek ezért sokan választják az öröm forrásának a szexjátékszereket a vibrátorokat és dildókat a valós emberekkel történő szex helyett.

 

Ingyenes kiszállítás
Huge Zone - tapadótalpas herés giga vibrátor (25cm) - natúr

Huge Zone - tapadótalpas herés giga vibrátor (25cm) - natúr

Tulajdonságok:-ruganyos, jó tartású anyag-selymes tapintás-extra nagy méret-erős, nagy tapadókorong-pénisz forma-fokozatmentes rezgés-vezetékes távirányító-teljes hossz...
23.989Ft
Elfogyott A terméket már nem forgalmazzuk! 
Real Fantasy Dwane - tapadótalpas, herés élethű nagy dildó (31cm) - natúr

Real Fantasy Dwane - tapadótalpas, herés élethű nagy dildó (31cm) - natúr

Tulajdonságok: -extra nagy, haladó méret -rugalmas, hajlékony -puha tapintás -formás makk -tapadókorong -erezett felszín -kellően merev, mégis ruganyos -kerekded herék
18.890Ft
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 
Ingyenes kiszállítás
King Cock 11 - nagy tapadótalpas, herés dildó (28cm) - sötét natúr

King Cock 11 - nagy tapadótalpas, herés dildó (28cm) - sötét natúr (több kiszerelésben)

Tulajdonságok: extra nagy méret haladó felhasználóknak magas minőség amerikai gyártmány realisztikus, bőrbarát anyag tökéletesen élethű...
25.989Ft -tól
Raktáron! A termékből van készleten! 
 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?