Dec05
Szopáselmélet
Tudod, van egy elméletem a szopásról. Ha érdekel. Szerintem a szopás egy nagyon érzékeny téma. Egy tizes skálán az 1-es a finom puszi, a 10-es mikor fullra tömnek és csak úgy spriccel a cucc. Szerintem 4-es, 5-ötössel kell kell kezdeni. Épp csak hogy nekikezdtek, épp csak hogy nekifogtok a témának de ...
Nov02
Mennyi ideig tart a jó szex? Most eláruljuk neked!
Sokan nem tudják, hogy meddig is tart egy jónak számító szeretkezés azonban mint oly sok minden másra a kutatók erre is megtalálták a választ.
Jun21
Száj, punci, popsi egyszerre?
Az igazán nagy étvágyúak számára lehet nagyon jó hír, hogy megannyi várakozás után rendelhetővé vált a 3fap, amely egyetlen maszturbátorban nyújtja három lyuk kényeztetését egyszerre. De ne szaladjunk ennyire előre lássuk miről is van szó.
Apr12
Kire gondol a nő szex közben?
Nem a párodra gondolsz szex közben? Ezzel nem vagy egyedül! Még ha furcsán is hangzik, mi megmondjuk, hogy kire gondolnak a nők szex és orgazmus közben!
Jan31
Érkeznek az első szex robotok
Realbotix és az Abyss Creation bejelentette, hogy hosszas fejlesztések után idén április 15-én piacra dobják az első szexbot-ot vagyis az első olyan szexbabát, amely mesterséges intelligenciát kap.
Aug06
Vibrátor kérdezz-felelek
Mit érdemes tudni a vibrátor használatáról? A vibrátor érzéktelenné tesz? Vegyek egy vibrátort? És más kérdések, válaszokkal.
Jul22
Miből készül egy szexjátékszer?
A szexuális segédeszközök skálája igen széles, a legegyszerűbbtől a valóban extrémekig találhatunk ilyen tárgyakat