Kötözős szexre buknak az elvált gazdag dögös nők

Érdekességek · Egy brit fehérnemű cég készített felmérést, amelynek végeredménye nem csak az lett, hogy a címben található tényállásra jutottak, hanem, hogy megszületett a sindie szó, amely a szingli, frissen elvált nők kategóriáját fedi le, akik egyben elegendő tőkével rendelkeznek és rengeteg pénz szórnak el szexi fehérneműkre. Cikkünkből kiderül kik a legfelkapottabb sindie-k.

Egy komoly piaci rést véltek felfedezni a fehérnemű gyártók, amikor elkezdték meglovagolni a sindie hullámot. De ne szaladjunk ennyire előre, hiszen sokak fejében még nincs is meg, hogy valójában kiket is takar ez a gyűjtő fogalom. Jelenleg egy angol betűszóról beszélünk, amely a Single Income Divorced women rövidítése, vagyis ami magyarul annyit tesz, hogy olyan középkorú (de akár MILF-nek is nevezhető) nőkről van szó, akik kib 35-50 évesek egészen frissen váltak, általában van gyerekük és kimondottan jó anyagi körülmények közé sodorta őket az élet és a randizgatást újra kezdve természetesen rajonganak a szép “csomagolóanyagokért”

Lássunk pár példát a nagyvilágból, következzenek olyan nagy nevek akiket talán senkinek nem kell bemutatni és egy ideje már a sindie-k élvonalát erősítik. Heidi Klum és Liz Hurley is ebbe a kategóriába tartozik, de a szuper dögös  43 éves tévés, Melanie Sykes is gyakran kapja meg ezt a jelzőt az újságíróktól. A korábban említett 48 éves Hurley nemrég szakított barátjával, Shane Warne-nal, de már túl van egy váláson is így tökéletes mintapéldája a sindie fogalomnak. A rettentően gazdag 40 éves Hidi Klum hét év után vált el férjétől, az énekes Sealtől, majd a változatosság kedvéért testőrével folytatott le némi viszonyt. Sykes a tévés csaj pedig nyolc év házasság után lépett le férje mellől, sőt azóta egy rapid férjezett szakaszon is túl van párjával.

Tipikusan olyan nőkről beszélhetünk, akik nem nagyon teketóriáznak ha randizásról van szó. Foylamatosan nagy kanállal habzsolják az élvezeteket, amiket a házasságuk alatt nem tehettek meg így gyakran akár egyszerre több vasat is tartanak a tűzben. Ezekben a rapid kapcsolatokban a tapasztalatukat felhasználva törekszenek arra, hogy egyetlen jó szexet se hagyajnak ki, és máris elérkeztünk ahhoz a ponthoz, ahol a fehérnemű cégek számára a fizetőképes kereslet megjelent. Ők lettek azok a célcsoport, akik a kimondottan a 20-as korosztálynak gyártott szuperszexi fehérneműket várásolják fel, de nem érdekli őket az árcédula.

A számok pedig magukért beszélnek. A fűzők eladása 28 míg a harisnyák és harisnyatartók eladása 32 százalékkal nőt meg a korosztályban köszönhetően a sindie kategória megjelenésének. Mivel ezekben a hölgyekben igen komoly évekig visszafojtott szexuális energia lakozik így talán az sem meglepő hogy 17 százalékkal nőttek a BDSM és a további kötözős szexhez viselhető darabok eladásai.

A sindiekről a Daily Mail beszámolója alapján azt is megtudhatjuk, hogy 65%-ban ők kezdeményezték a válásukat és egyáltalán nem ritka, hogy a válás után hatalmas többször rendeznek válási partit, ahol megünneplik, hogy végre bárkivel szexelhetnek. El vagyok ragadtatva, hogy láthatjuk egy ideje a sindie-k felemelkedését. Ezek azok a nők, akik tudják, mit akarnak, és akik magabiztossággal és stílussal ragadják meg az érzéki életüket” – mondta a Bluebella fehérnemű cég szóvivője. Szerinte Melanie Sykes az egyik legjobb példa erre a jelenségre, mert ő saját erejéből lett olyan dögös és sikeres nő, amilyen most. Ekkor jött nyilatkozatában a legszomorúbb fordulat: „és miért ne? Nők minden életkorból olvasták A szürke ötven árnyalatát, és a könyv befolyása hozzájárult, hogy a nők sokkal feljogosítottabbnak érezzék magukat és kísérletezőbbek legyenek, mint valaha” – nyilatkozta a művelt szóvivő, aki szerint a könyv több, mint könnyed szórakoztatás. Ez határozza meg a sindie-k kialakulását és életstílusát.

 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?