Kire gondol a nő szex közben?

Érdekességek · Nem a párodra gondolsz szex közben? Ezzel nem vagy egyedül! Még ha furcsán is hangzik, mi megmondjuk, hogy kire gondolnak a nők szex és orgazmus közben!

Bármilyen meglepő, egy több mint 1300 embert felmérő brit kutatás hozta ki eredményként, hogy az emberek több mint fele másra gondol szex közben. Igen, több mint a fele nem a párjáról fantáziál az ágyba, hanem valaki teljesen más jár a fejében. Ennél is sokkal meglepőbb, hogy a hiedelmekkel ellentétben a nők vannak többen, akik mást képzelnek az aktus / önkielégítés közben maguk elé és nem a párjukat.

A felmérést a szigetország legkeresettebb online szexshopja a Lovehoney végezte a látogatók és a vásárlók megkérdezésével. A kutatás kimutatta, hogy a nők 46%-a fantáziál szex közben valaki másról, és itt jön a nagy kérdés…

Vajon kire gondolnak a nők szex közben?

A válaszadók nagy része jelölte be, hogy olyan valakire gondol, akivel naponta gyakran találkozik akár egy közeli barát vagy egy kollégia is lehet az illető. Ami ennél is meglepőbb, hogy a megkérdezettek 20%-a egyenesen a főnökére gondol vagyis ötből egy nő biztosan a főnökét képzeli maga elé amikor átadja az örömöknek magát.

A nők 14%-a egyébként egy korábbi hosszú vagy akár alkalmi kapcsolatban megélt és meghatározó szexuális élményre gondol vissza az ágyban az esetek 33%-ban az illető pedig egy korábbi nagy szerelem vagy éppen pont az első nagy szerelem jelenik meg előttünk.

Tehát ha másra gondolsz ne érezd, hogy egyedül vagy, természetes jelenség az agyunk így próbál még több ingerrel közelebb repíteni a csúcs felé, legyen szó szexről vagy éppen saját magad kényeztetéséről. Add át magad az élvezeteknek és ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget annak, hogy éppen kire gondoltál, azonban mindig vigyázz hangosan ne ejtsd ki a nevét ;)

 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?