Érkeznek az első szex robotok

Érdekességek · Realbotix és az Abyss Creation bejelentette, hogy hosszas fejlesztések után idén április 15-én piacra dobják az első szexbot-ot vagyis az első olyan szexbabát, amely mesterséges intelligenciát kap.

Matt McMullen a Realbotix Cyborg fejlesztője ígéri, hogy az új generációs guminők bizony többek lesznek egyszerű statikus társaiknál. Nem csak az ágyban fognak felejthetetlen élményt nyújtani, hanem immáron érzelmi alapon is képesek lesznek kielégíteni „párjukat”.

A Harmony névre hallgató babákba emberi tulajdonságokat táplálnak bele köztük olyanokat, mint barátság, félénkség, naivság, okosság, szexisség. Természetesen a babák tulajdonságai személyre szabhatóak lesznek, de mivel intelligensek így természetesen folyamatosan figyelnek majd és rögzítik, hogy gazdájuk mikor mit is szeret pontosan. 

A szexbabák Buletooth kapcsolattal rendelkeznek így vezérlésük, beállításuk és tanításuk is okos eszközökön keresztül történik. És, hogy mennyire lesznek emberiek? Ezt természetesen még senki nem tudhatja, a külsőre semmi panasz nem lehet, hiszen az Abyss Creation már korábban is bizonyított rengeteg guminőivel, amelyekről a fotókat nézegetve sokszor nem lehet eldönteni, hogy egy élő embert látunk vagy csak egy szexbabát.

Állítólag igen nagy igény mutatkozik az 21. századi szexbabákra, amelyekkel először még 2015-ben a New York Times foglalkozott. Már az akkor riportban is megdöbbentő felvételeket láthattunk a készülő Harmony sorozatról, és idén végre a piacra kerülnek a lányok.

Azért, hogy hölgy olvasónk se szomorodjanak el teljesen Matt mindenkit megnyugtat a Cyber lovers férfi verziói is a piacra kerülnek majd méghozzá bionikus pénisszel, vagyis soha eddig még nem tapasztalt élmények várnak minden nőre. Matt ígéretei szerint semelyik vibrátor nem lesz hasonlítható az új férfi szexbabák nemiszervéhez csakis az igazi pénisz, pláne, hogy még ejakuációra is képes lesz.

Matt McMullan tervező neve nem lehet ismeretlen azok számára, akik valaha hallotta guminőről, hiszen ő volt az aki 1996-ban felborított mindent addigi szokást és szexbabáinak valóságos arcot szép hajat és anatómiailag pontos puncit ajándékozott ezzel alapozva meg későbbi vagyonát, hiszen a Leah-nek keresztelt szexbaba akár 10000 dollárba is kerülhet, mégis az egyik legkelendőbb a mai napig.

Tudtad? Az első guminők gyártását Hitler rendelte el mivel látta, hogy katonáit tizedeli a szifilisz, amit jellemzően francia bordélyházakban szedtek össze. Az első szintetikus baba kisebb volt mint egy ember, de a célnak pontosan megfelelt. Eredetileg az elsőt Kathe Von Nagy magyar színésznőről akarták mintázni, de ő nemet mondott a felkérésre, így lett végül szőke és kékszemű az első szilikonból készült szexbaba.

 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?