Állomállás, amit biztosan élveznél?

Érdekességek · Egy angliai székhelyű szex eszközöket gyártó cég hirdette meg a világ egyik legjobb állását. Aki átmegy a rostán amellett, hogy folyamatosan kényeztetheti magát a legújabb eszközökkel, még pénzt is kap érte. Kell ennél több?

Olyan állásod van, amit nem szeretsz? Túlzottan unalmas és egyhangú? Semmi élvezetet nem találsz a feladataidban? Nos, ha a kérdésekre a válaszod igen, akkor biztosan jól éreznéd magad a LoveWoo Egyesül Királyságokban található cég által kínál új pozícióban. Bár a pár hete feltöltött álláshirdetés már betelt, azonban a cég nyilatkozata szerint érdemes őket a jövőben is követni, mert szeretnének még több tesztert felvenni. De miről is van szó pontosan?

Az álláshirdetés egyik legcsábítóbb pontja a fizetés, ami havi 1 millió forintnak megfelelő angol font, amiért az új munkatársnak a LoveWoo szex eszközeit, fehérneműit és egyéb termékeit kell kipróbálni és azokról véleményt alkotni. Hetente kétszer otthonról lehet dolgozni míg három napot az irodában, kell tölteni. A munkakör mellé korlátlan szabadság, saját tornaterem és edző továbbá egészségügyi ellátás is jár.

Az állást betöltőnek hozzáférése nyílik a LoveWoo összes termékéhez, azokat mind szétszedheti kipróbálhatja és a tapasztalatai összegyűjtve adhat tanácsokat a termékek jobbá tételére. A feladatkörhöz hozzátartozik a közösségi médiákban és összehasonlító oldalakon mások által leírt vélemények összegyűjtése és elemzése is.

A Londoni székhelyű vállalat kimondottan jókedvű és nyitott és humoros női munkatársat keres, ami azért is fontos, hiszen nem egyszer kell majd beszámolni arról, hogy egy vibrátor például milyen gyorsan tudta eljuttatni a csúcsra és, hogy a tökéletesebb orgazmus érdekében mit lenne még érdemes módosítani például a cég egyik csiklóizgatóján.

A LoveWoo mindig is kiemelt hangsúlyt fordított a minőségre. Több ezer terméket gyártanak és forgalmaznak a világ minden pontjára. Kínálatukban a vibrátoroktól kezdve a dildókon, szexi fehérneműkön, férfi örömszerzőkön, BDSM cuccokon át egészen a kiegészítőkig és kivonatokig szinte mindent megtalálható. Aki tehát megkaparintja az állást, az szinte biztosan hamar a szexuális segédeszközök teljes tárházával találkozhat.

Te elvállalnád az állást? (ha véleményed van kommentbe írd le nekünk!)

Elvállalnád az állást?
Igen
Nem

 

Ízelítőnek pedig jöjjön egy szex eszköz teszteő irodai alkalmazott egy "átlagos" napja videóban (18+)

 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?