Száj, punci, popsi egyszerre?

Érdekességek · Az igazán nagy étvágyúak számára lehet nagyon jó hír, hogy megannyi várakozás után rendelhetővé vált a 3fap, amely egyetlen maszturbátorban nyújtja három lyuk kényeztetését egyszerre. De ne szaladjunk ennyire előre lássuk miről is van szó.

A történet 2015-re vezethető vissza, amikor is Brian Solan – a neve ismerős lehet az AutoBlow és az AutoBlow2 szopórobot kiagyalójaként – elkezdett egy nem mindennapi Indiegogo kampányt. Az egyáltalán nem rizikós közösségi tarhálásban 50 000 dollárra rakta fel a célt, amelyet sikerült is elérnie így a termék gyártásra majd forgalmazásra került.

De hogy mi is az a 3fap? Egy hatalmas férfi örömszerző, amely egyszerre képes nyújtani a száj, a punci és a popsi kényeztetését, úgy hogy a lyukak váltása közben szinte meg sem kell szakítanod a kényeztetést, hiszen alig pár centire vannak egymástól. Őrült gondolat? Elképzelhető, de a feltaláló szerint hatalmas igény van rá, hiszen a férfiak saját maguk kényeztetése közbe gyakran kalandoznak el double dip (általában a popsis és a punci felváltott dugása) illetve a triple dip (valaki még szopással is beszáll a buliba) felálláson is és ezért szükség van egy ilyen termékre, hogy ne kelljen hármat tartani az éjjeliszekrényben.

Mennyibe is kerül ez a fajta kényeztetés nekünk? Nos, 80 dollárért vásárolhatjuk meg a 3fap-ot, ami azt jelenti hogy lyukanként mindössze 27 dollárt kell fizetnünk. és ez eléggé baráti! Ha pedig szeretnénk, hogy a világ legszebb puncijait felváltva megdugni akkor extra 30 dollárért kaphatunk olyan verziót, amelyen ez a három gyönyörű punci tátong és várja, hogy magáévá tedd.

És itt pedig már magyar vonatkozása is van a 3fap-nak, hiszen World’s Most Beautiful Vagina Contest vagyis a világ első punci szépségversenyének harmadik helyezettje a 20 éves Anita puncija is megvásárolható így rögtön az első helyezett 27 éves Nell (UK) és a második helyezett 23 éves Jenny (DE) vaginájával egy sorban. A versenyt az Autoblow2 művagina kialakítása miatt szervezték, hogy meg találják a világ legkívánatosabb puncijait és azokat 3D szkennelve mindenki számára elérhetővé tegyék. Több mint 130 000 szavazó pedig nem tévedhet és most a három legszuperebb punci egyetlen eszközben mindössze 120 dollárért bárki számára elérhetővé vált!

A maszturbátor egyébként nem egy kimondottan esztétikus darab, viszont funkcionalitása megkérdőjelezhetetlen. A megkérdezett szakértők szerint a célközönség számára nem is igazán fontos a termék külalakja inkább a minőség és az egyediség az ami miatt a termék kapósabb lehet a piacon.

Mivel három lyuk van a 3fap-on így ne feledd, hogy háromszor annyit tisztítás és síkosító is fog kelleni a használathoz, de ennyi kis kellemetlenséget bőven feledtethet egy záj egy punci és egy popsi azonos időben való megszexelése. Nem? Fap-fap-fap! Végezetül pedig nézzétek meg a világ három legszebb punciját íme:

 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?