Garantált élvezet, nemcsak Valentin-napon!

Termék ajánló · A Valentin-nap az év legszexibb időszaka, amikor mindenkinek ugyanazon jár az esze… Persze előtte jöhet némi vacsora, egy koccintás, esetleg valami jó film, de az estét a legtöbben mégis ugyanúgy akarják zárni: egy fergeteges orgazmussal. Mi pedig eláruljuk, hogyan lehet garantált az élvezet, nemcsak Valentin-napon!

Kezdjük is az elején és haladjunk szépen sorban: azaz lássuk, mi az az orgazmus, miben különbözik a női és a férfi gyönyör és mi garantálhatja azt, hogy mindkét nem eljusson a csúcsra.

Mi az az orgazmus? 

Az orgazmus egy intenzív, élvezetes szexuális élmény, amit általában a szexuális izgatottság csúcspontjaként élünk meg. Bár mind a férfiak, mind a nők képesek az orgazmusra a fiziológiai és érzelmi aspektusoknak köszönhetően mindkét nem másként éli meg a gyönyört.

Milyen a férfi orgazmus?

A férfiaknál az orgazmus közben az izmok összehúzódnak, különösen a nemi szerv körül, amihez egy intenzív, őrületesen élvezetes érzés társul. Ezt általában - de nem mindig - az ejakuláció, azaz a spermaürítés követi, tehát a férfiak orgazmusa az esetek többségében igencsak látványos.

Milyen a női orgazmus?

A női orgazmus változatosabb lehet, mint a férfiaké, igaz a gyengébbik nem számára sok esetben nehezebb elérni a vágyott gyönyört. Viszont ha sikerül, az tényleget eget-földet rengető élmény tud lenni. Ráadásul a női orgazmus többféleképpen is elérhető: a két legismertebb módja a csikló izgatása és a vaginába való behatolás, de ezeken belül - és kívül - még ezerféleképpen cifrázhatjuk a történetet. Gondoljunk csak bele, hogy hányféleképpen lehet izgatni a csiklót… Kézzel, nyelvvel vagy valamilyen segédeszközzel...

Ma a piacon az egyik legkeresettebb csiklóizgató például a LELO Dot akkus, extra erős csiklóvibrátora, amely nem csupán jól néz ki - ami lássuk be, hogy a nőknél nem egy utolsó szempont -, hanem a többszörös, intenzív orgazmus elérését is lehetővé teszi , akár partnerre, akár partner nélkül.

LELO Dot - akkus, extra erős csiklóvibrátor

Ingyenes kiszállítás
-1%
LELO Dot - akkus, extra erős csiklóvibrátor (pink)

LELO Dot - akkus, extra erős csiklóvibrátor (pink) (pink, 16.5 cm, 8)

Vége a zsibbadásnak! Élvezd a LELO kimagasló újdonságát és használd ki nap mint nap az általa nyújtott, kitörő orgazmusokat!
69 990Ft
68.995Ft
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 

Hogyan fokozható a férfi orgazmusa?

Lássuk be, hogy a férfiaknak jóval könnyebb a dolguk az orgazmus terén, hiszen ők akkor is képesek a csúcsra jutni, ha nem táplálnak a partnerük iránt különösebb érzelmeket, számukra ugyanis az ilyesfajta kötődés nem feltétele a kielégülésnek. Náluk leginkább a vizuális és fizikai ingerek játszanak főszerepet, ha pedig még érzelem is társul az élményhez, az már “csak” hab a tortán. Éppen ezért a férfiak örömét úgy lehet még inkább fokozni, ha valamilyen izgató dolgot vet be a partnerük. Mire gondolunk? Természetesen első körben a klasszikus kézzel, szájjal való izgatást említenénk, ám ha magasabb fokozatra kapcsolna valaki, akkor ideje bevetni néhány nagyágyút is.

Például egy vadító fehérneműt, ami még csábítóbbá teszi a partnert. Egy vadító fétis cuccot, amivel izgalom csempészhető a kapcsolatba. Egy játékszert, mondjuk egy péniszgyűrűt, amit a férfi használ vagy egy olyan segédeszközt, amit együtt használ a pár, és új helyzetek, pózok kipróbálására ad lehetőséget - ilyen lehet a szexhinta vagy a szexpárna. De egy sima vibrátor vagy dildó is tetszeni szokott a férfiak többségének.

We-Vibe Verge - akkus, vibrációs péniszgyűrű

Ingyenes kiszállítás
We-Vibe Verge - akkus, vibrációs péniszgyűrű (szürke)

We-Vibe Verge - akkus, vibrációs péniszgyűrű (szürke)

Prémium minőségű, extra nagy gátstimulálóval ellátott We-Vibe Verge péniszgyűrű - beépített akkumulátorral, telefonról is irányítható kivitelben!
37.990Ft
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 

Hogyan fokozható a nő orgazmusa?

A női orgazmus nagyon összetett és a férfiakkal ellentétben a nők többsége nem csupán fizikai, hanem érzelmi kielégülésre is vágyik az együttlétek alkalmával. Persze akadnak itt is kivételek, de nagy általánosságban elmondható, hogy a nőknek nem csupán a puncijuk akar a csúcsra jutni, de a szívük és a lelkük is. Utóbbiban sajnos semmilyen segédeszköz nem segíthet, az egyedül a férfin és a kapcsolaton múlik, ezzel szemben abban, hogy a nő nemi szerve igazán boldog legyen, többféle segédeszköz is a segítségünkre lehet. Például a fentebb már említett csiklóvibrátorok, amelyek rezeghetnek, szívhatnak vagy léghullámokat is kibocsáthatnak. És ez még csak a kezdet. Léteznek olyan csiklóvibrátorok is, amelyek nem csupán a csiklót izgatják, de egyben a hüvelyt és a G-pontot is… Mint a Womanizer Duo 2 - vízálló G-pont vibrátor és csiklóizgató. 

Womanizer Duo 2 - vízálló G-pont vibrátor és csiklóizgató

Ingyenes kiszállítás
Womanizer Duo 2 - vízálló G-pont vibrátor és csiklóizgató (lila)

Womanizer Duo 2 - vízálló G-pont vibrátor és csiklóizgató (lila)

100% orgazmus garancia! A Womanizerrel 100%-osan garantált az orgazmus akár kevesebb, mint egyetlen perc alatt! A Womanizer DUO vadonatúj második generációja - forradalmi Afterglow funkcióval!
87.990Ft
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 

Mit érdemes még kipróbálni, hogy a női orgazmus garantált legyen? Például a szerelem tojásokat, amelyek speciális formájuk és vibráló mozgásuk miatt a gyönyör kapuit olyan szélesre tárják, hogy félő, még a szomszédok is értesülni fognak róla, ha nem vigyáztok. A LELO Hula forgó gyönyör vibrátora pedig nem csupán kettős tojás alakkal rendelkezik, de egy játékos távirányítóval is, na meg forgó mozgással…

LELO Hula - forgó gyönyör vibrátor

Ingyenes kiszállítás
LELO Hula - forgó gyönyör vibrátor (türkiz)

LELO Hula - forgó gyönyör vibrátor (türkiz)

Fedezd fel a kényeztetés új dimenzióját az első vezeték nélküli forgó, vibráló gyönyörmasszőrrel! Ne hagyd ki Te sem ezt a forradalmi újítást! Egyedüálló, prémium minőségű, luxus megjelenésű, dupla tojást formázó masszírozó egyenesen a LELO-tól
70.990Ft
Nincs készleten A termék jelenleg nem elérhető! 

És persze ne hagyjuk ki a felsorolásból a klasszikus dildókat és vibrátorokat se, amelyek szintén rengeteg színben, fazonban kaphatóak, és hogy mi mindent tudnak? Mit nem???? 

Száz szónak is egy a vége! Az orgazmus jó, az orgazmus kell és az orgazmus bárki számára elérhető, csak tudni kell hogyan csalogassuk elő az esetlegesen mélyen szunnyadó gyönyört.

 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?