Punci nyalás művészete

Szex tippek · Puncinyalás a nő kielégítésének szent Grálja. Ezért nem is meglepő, hogy néhányan aggódnak teljesítményük miatt, cikkünkkel segítünk átlendülni a kezdeti nehézségeken, eláruljuk mit csinálj és mit ne, hogy párodat emberfeletti gyönyörhöz juttathasd a szájaddal.

Nagyvárosi legendák keringenek kellemetlen puncikról. De a megfelelően kivitelezett puncinyalás partnered megnyerésének legjobb módja.

Lehetsz viharedzett punci búvár vagy néhai balfék, az alábbi tippek segítenek javítani a nyalás technikáján.

  • Nyald ki mint egy fagyis tölcsért... A nagy, teljes nyelves lágy nyalás a hajó orrától faráig a punci környékén található összes idegvégződést stimulálja. Haladj nagyon lassan, hogy érezze magát úgy mint a kívánatos desszert amit épp megízlelsz, vagy gyorsíts be és koncentrálj a csiklójára, hogy eljuttasd az orgazmusig.
  • Merülj bele. Fokozatosan építsd fel az intenzitást. Ha már benne vagy, használd az egész arcod. Temesd magad a puncijába, juss olyan mélyre nyelveddel amennyire csak tudsz, nyomd az orroddal. Ez nem csak fizikailag kellemes érzés, de azt is tudatja partnereddel, hogy tényleg rákattantál a punci illatára és ízére. Tipp: ha szemhéjaid nem ragadnak, nem jól csinálod.
  • Dugd be két ujjad a puncijába amíg a csiklóját nyalod. Csavard az ujjad nyelved irányába, kapd el csiklóját és G-pontját száddal és ujjaiddal. Amikor felfelé haladsz nyelveddel, húzd le az ujjaiddal; vigyél ritmust a játékba.
  • Lovagoltasd szeretőd az arcodon. Ha a hanyatt fekvés túl passzív párodnak, engedd, hogy felülkerekedjen. Így irányíthatja a kontaktus intenzitását és területét. Ha még többet akarsz ebből a pozícióból kihozni, engedd, hogy az ágyhoz kötözzön mielőtt meglovagol. Határozott igényekkel is vezethet: "Nyújtsd ki a nyelved!", "Nyisd ki a szád!", "Szívjad!", stb...
  • Változatosság. Ha csak nyalsz fel-le, fel-le, egy idő után megunja partnered. Nem a kerítést fested, változtasd mozgásod és a nyomást. Használd ajkaid, leheleted és fogaid a nyelved mellet, válts pozíciót és használd kezeid... Vond be az egész tested, légy kreatív.
    Ami működik, azt nem kell megjavítani. Legtöbb nő ritmikus stimuláció hatására jut el az orgazmusig, ha tehát érzed, hogy közeledik a csúcshoz, ne változtass azon amit éppen teszel. A változatosság és következetesség közti egyensúly megtalálása az orális kielégítés művészete.
  • Kombináld az orgazmusokat! Némely nő számára a csikló és G-pont izgatás kombinációja jelenti a gyönyörök csúcsát. Ha a nő, akit éppen nyalsz, szereti az ilyen orgazmusokat, próbálj bevonni egy G-pont vibrátort, miközben keményen dolgozol száddal. Nem mindig kötelező ezeket a játékszereket vibráló módban használni. G-pont izgatásra kikapcsolt állapotban is nagyon jól használhatóak. Ha nem kifejezetten G-pont stimuláció a célod, vedd elő párod kedvenc vibrátorát és hajrá!

#prod7892#

  • Játszd el a részed. Kombináld az orális szex élményét különböző erotikus helyzetekkel. Te vagy a punci rabja vagy te irányítod őt nyelveddel? Misztikus szeretők vagytok, akik épp egy erotikus energia töltetet építenek együtt? Bárhogy viselkedsz, a fizikai környezet amiben játszotok sokkal vadabbá teheti szexuális kapcsolatotokat.

 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?