Szex a vízben, de csak óvatosan!

Szex tippek · Lassan de biztosan eljön a nyár idén is! Ezt garantáljuk! Ha pedig nyár akkor biztosan mindenki rögtön a hűsítő csobbanásokra gondol, a bikinikre és a szexi férfi felső testekre. A hormonháztartás megborul és vágyunk arra, hogy valakivel ott a vízben azonnal… ennek azonban vannak veszélyei is amikről jó ha tudsz, íme!

MI benne a veszélyes?

Rengetegszer hallottuk már, hogy vízben nem szabad szexelni, mert nagyon veszélyes. De miért is? Valójában azért, mert a nyílt vizek és az uszodák rengeteg fertőzést és egyéb csúnyaságot tartogatnak számunkra, melyeket könnyedén haza is vihetünk. Ha pedig mindez nem lenne elég akkor a klór mellett, hogy a nemi szerveket irritálhatja, még az óvszerre is nagyon káros tud lenni, - és ugye az óvszer nélküli szex fel sem merült benned?! -. Folytatván a megkezdett elrettentő sorozatot el kell áruljuk neked, hogy a homoknak és a sós víznek is vannak igen kellemetlen mellékhatásai. Azzal is számolnod kell, hogy a vízben sokkal nehezebb a síkosítás, ugyanis a víz az intim tájakat inkább tapadóssá teszi, mint síkossá, hiszen a természetes nedveket és ezzel együtt a sokasításért felelős szervezeted által termelt anyagot is lemossa

Ha nem alkalmazol megfelelő óvintézkedéseket, akkor sajnos az élvezet nagyon könnyen szenvedéssé is alakulhat át, ezt pedig biztosan Te sem szeretnéd, mert a végén már nem akarunk majd kedvesünk közelébe se menni, ha víz közelében vagyunk. Azt nem mondhatjuk, hogy megvan a tuti tippünk arra, hogy miként tudjátok csinálni a vízben, de azért a következő pontok betartásával nagy esélyetek lehet elkerülni a kellemetlenségeket.

Fontos a megfelelő védekezés

Ahogy azt az előbb már említettük, az óvszer nem a legjobb védekezési módszer a vízben köszönhetően annak, hogy képes reakcióba lépni mindennel például a klórral vagy a sóval, továbbá könnyen le is csúszhat az extra nedvességtől. Ezek miatt lehetőleg ne ezt a módszert válasszuk. Azt talán mondanunk sem kell, hogy a hüvelykúpok sem hatásosak a vízben. A fogamzásgátló tabletta az, amit itt a legmegfelelőbbnek mondanánk, a fertőzésektől azonban sajnos ez sem véd.

Saját medence a legjobb

A legeslegjobb megoldás, ha szexelni nem a nyílt vízben, és nem is valami strandon kezdtek, hanem inkább a saját medencétekben. Így biztosak lehettek benne, hogy csak Ti használjátok, ezzel pedig a fertőzésveszély csökken. Arra azért figyeljünk oda, hogy ne öntsünk bele túl sok klórt az irritáció elkerülése végett, és ha lehet, a légyott után használjunk intim mosakodót, amely visszaállítja a hüvely pH-értékét.

Ha mégis nyílt vízen csinálnátok

A tavak és a tengerek izgalmas légyottoknak adhatnak helyet, hiszen végig benne van a levegőben, hogy bárki megláthatja a közösülésünket, ez pedig ad egy plusz adrenalit az amúgy is felfokozott hangulathoz. Izgalmasnak persze izgalmasabb a helyszín, de jóval veszélyesebb is, mint a saját medencék, ezért jobb, ha különböző praktikákhoz, és találékony megoldásokhoz folyamodtok ahelyett, hogy a víz alatt szeretkeznénk azonnal. A jó hírünk az, hogy bizony számos ilyen praktika közül választhattok íme…

Ha már gumi akkor gumimatrac

A gumimatracok nem csak napozásra és a vízen lebegésre jók, hanem izgató pillanatokat is átélhetünk rajtuk, amikor már csak a kreativitásunk tud határt szabni. Az egyik ilyen megoldás, ha mi a matracon fekszünk hason, vagy háton párunk pedig elénk áll, és úgy hatol belénk. Ennek a póznak előnye, hogy – mivel nem teljesen a vízben vagyunk, kevesebb esélyünk van elkapni a fertőzéseket. Arra azért mindenképpen figyeljünk, hogy ne a víz közepén vágjunk bele a dologba, hanem inkább keressünk egy csendes, nyugodt és üres partszakaszt, ahol nem láthatnak minket és még a férfi lába is leér. Másik igen közkedvelt és mégis szinte veszélytelen póz az orális kényeztetés mind a férfi mind a nő számára. 

Vízi bicikli vagy vitorlás, nem csak a romantikusoknak

A járművön történő szeretkezés előnye, hogy biztonságosabb, kevésbé láthatnak minket, a hátránya viszont, hogy a víz érintését nem érezhetjük. Ha elképzeljük rájöhetünk, hogy nincs is annál romantikusabb, mint a vízen ringatózni, miközben együtt nézzük a naplementét, közben pedig átadjuk magunkat a vágynak, és szerelmünknek. 

A póz is mindegy itt, hiszen elférünk majd biztosan mindenhogy, ha valaha elképzelted milyen lehet vitorláson szexelni, akkor az biztosan dereng, hogy a napsütés és az önfeledt egymásba feledkezés bizony maradhatatlan élményekkel tud kecsegtetni.

Vigyázat, sok a buktató

Arra azonban fel kell hívunk a figyelmet, hogy ha bevállaljuk a vízi szexet, akkor könnyen lebukhatunk, ezért mindenképpen tegyük meg az óvintézkedéseket! Ne feledjük, hogy közszemérem sértésért akár elő is állíthatnak minket a rendőrségen így tényleg ne csak a saját testi épségetekre, de a priuszotokra is legyetek figyelemmel, amikor szexelni indultok a vízpartra! Kipróbálni pedig egyáltalán nem kötelező! Csak az fogadja meg a tanácsainkat, és vesse bele magát a vízi élményekbe, aki kedvet kapott hozzá, vagy esetleg már eddig is tervezte.

Ingyenes kiszállítás
LELO Liv 2 - szilikon vibrátor (kék)
56.990Ft
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 
 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?