Nov23
Az ideális síkosító kiválasztása
Mint minden precíziós szerszámnak, időről-időre (a tiédnek is) szüksége van síkosításra. A síkosítókat sok mindenre lehet használni, többek között segíthetik a közösülést, ha a partnered puncija vagy farka száraz.
Oct03
Az érzéki masszázs művészete
Az igazi érzéki masszázs minden érzékre hat, egy formája annak, hogy kifejezd érzelmeidet látvány, hang és érintés segítségével.
Sep29
Szexuális segédeszközök használata
Ahhoz, hogy szexuális életünket színesebbé tegyük sok mindent tehetünk: kipróbálhatjuk a szexet extrém pozíciókban, vagy szokatlan helyeken, de léteznek különböző szexuális segédeszközök is, melyeket segítségül hívhatunk ilyen esetben.
Aug03
Maszturbáció művészete (nőknek)
A női maszturbáció sokkal jobban túl van miszterizálva, mint a férfiak önkielégítése.
Jul23
G-pont megtalálása!
A G-pont az általános neve annak a pontnak, mely a vagina elülső falán kb. 2,5-3 cm-es területen a húgycső közelében helyezkedik el, és tapintásra olyan, mint egy kicsi szivacs. Ennek stimulálása nagyon jó érzés lehet.
Jun24
Orális szex élvezete
Punci nyalás, pénisz szopás, hatvan-kilenc. Bármit is játszol, nem tagadható, az orális szex sok ember kedvenc időtöltése.
Apr20
Hogyan nyaljunk puncit
Csak egyféleképpen lehet a nőt kényeztetni. Mégpedig testünk minden porcikájával. Ne értsetek félre, tényleg megannyi féle módszer és póz létezik, de valójában tényleg „ott lent kell lennetek” és nem attól tartani, hogy az arcotok vagy a kezetek piszkos lesz.
Mar02
Jó tanácsok óvszer használatához
Az óvszer modern korunk egyik legkiválóbb (és tegyük hozzá: legkelendőbb) találmánya. Helyes használata megakadályozza a teherbeesést és véd a nemi betegségektől. Rengeteg előnye, és természetesen némi hátránya is lehet használatának.
Feb06
Vibrátor használata
A legtöbb nő a csiklójának közvetlen izgatásától jut el az orgazmusig – amit egy vibrátor minden másnál jobban tud.
Oct27
Dildó használata
A dildó már az ókori Milétoszban is nagy népszerűségnek örvendett. Akkoriban oliszbónak nevezték, és kizárólag magányos hölgyek örömét szolgálta. A reneszánsz Itáliában már dildó néven futott a termék.
Sep22
Masszázsolaj használata
Szexuális életed felpezsdítése túlmutat egyszerű szex-játékszerek használatán. Az erotikus masszázs csodálatos módja, hogy pároddal sokkal érzékibbé váljanak szeretkezéseitek.
May14
Szexhinta használata
A pózok színes világában sokkal több és egzotikusabb póz létezik, mint a misszionárius, kutya- vagy lovaglópóz.
Apr23
Péniszpumpa használata
A péniszpumpa egy műanyagból készült henger, mely a péniszen való fel- lehúzogatással egy vákuumot kelt. A célja a férfi erekciójának elősegítése vagy az orális szex imitálása.