Maszturbáció művészete (nőknek)

Szex tippek · A női maszturbáció sokkal jobban túl van miszterizálva, mint a férfiak önkielégítése.

Ez abból adódik, hogy nők nemi szerve jobban el vannak rejtve, mint a férfiaké, illetve az a társadalmi közvélekedés, hogy a nők szégyenkezve és elborzadva gondolnak az önkielégítésre.

Sok nő csak idősebb korában tanulja meg, hogy a maszturbáció a szexuális élet egészséges velejárója. A női maszturbáció egy ideális módja annak, hogy megismerd a tested szexuális jeleit és ezáltal egy öntudatosabb és jobb szerető váljon belőled.

A maszturbáció menete

  • Kerülj izgalmi állapotba! Fedezd fel az erotikus oldaladat azáltal, hogy szexi regényeket olvasol, vagy ilyen filmeket nézel, vagy leírod a saját fantáziádban lévő gondolatokat.
  • Használd először a kezedet. Annak ellenére, hogy nagyon sokféle maszturbációs módszer létezik, a legtöbb nő először a csiklóját kezeivel stimulálva éri el az orgazmust. Két ujjaddal fedezd fel az intim részeidet, figyelmet szentelve annak, hogy mi esik jól. Vedd a két ujjad közé a csiklódat és simogasd különböző nyomással és ritmussal.
  • Vonj be a játékba egy vibrátort. Ha van is egy jól bevált maszturbációs technikád, próbáld ki változatosságból, hogy milyen egy vibrátor használata. Meg leszel lepődve, hogy mennyire gyorsan el tudsz élvezni, illetve, hogy milyen intenzív az orgazmusod. Próbálkozhatsz G-pont vibrátorral, vagy dildóval is.

#prod7426#

  • Ne félj mozogni, ficánkolni, sikítani, vagy akár sírni szex közben. Arra törekedj, hogy teljesen el legyél lazulva, tehát szokjál hozzá a reakcióidhoz, amik ebben a kontrollálatlan helyzetben rád törhetnek. Legyél hangos! Csinálj bolond dolgokat! Engedd el magad teljesen!
Klitorisz masszírozó
7.890Ft
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 
 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?