Orális szex élvezete

Szex tippek · Punci nyalás, pénisz szopás, hatvan-kilenc. Bármit is játszol, nem tagadható, az orális szex sok ember kedvenc időtöltése.

Vibrátor bekapcsolása az orális kalandokba még jobbá teheti az amúgy is szenzációs élményt. Próbáld ki az alábbi tippeket, és partnered nem marad szárazon.

  • Orális szex tuningolására vess be vibrátort! A legjobbak a csikló vibrátorok, mert méretükből adódóan alig észrevehetőek. Próbáld mini-vibivel markodban ujjazni, miközben nyelved csiklójával játszik, vagy pénisz szopás közben szoríts vibrátort arcodhoz, párod péniszéhez vagy zacskójához. Gondoljatok úgy ezekre a kis játékszerekre, mint a legjobb mellékszereplőre a főszereplő nyelvetek mellett.

#prod7698#

  • Az univerzális nyílás. Az idegvégződésekben gazdag területek jól reagálnak stimulációra, ezért hátsó feled megfelelő pontja életed felpezsdítésének. A popó izgatás orális szex közben az extra érintés ami sok embernek hiányzik. Ha egy kis bizsergésre vágysz, próbálj ki egy anál vibrátort. Válassz vékonyabb G-pont vibrátort a prosztata kényeztetéshez, vagy egy szilikonos vibrátort külső stimulációhoz miközben nyalod vagy szopod párod. És ne feledd a síkosítót!
  • Próbáld ki zuhanyzóban! Orális szex a zuhany alatt önmagában is egy kaland. Ha vibrátorra kattansz, szerencsére ma már csodás vízálló vibrátort is tudsz szerezni, így semmi sem állhat a parti útjába. Fürdés közben is használhatod őket golyokón, csiklón, ánuszon, szeméremajkakon, mellbimbón.... érted te miről beszélünk.
Ingyenes kiszállítás
-5%
LELO Loki Wave - vízálló prosztata vibrátor (fekete)
69 990Ft
66.490Ft
Raktáron! A termékből van készleten! 
Realisztikus dildó - többfunkciós (20cm)
21.990Ft
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 
 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?