Orgazmus művészete

Szex tippek · Tudományosan megfogalmazva az orgazmus az önkéntelen izomgörcs ami a szexuális feszültség kioldódásával jár. Ez a merev definíció még csak nem is utal a vállalkozó kedvű kéjvadászokra váró élmények változatosságára.

Egy kis kitartással és nyitottsággal bármelyikünk megcsapolhatja a benne rejlő orgazmus potenciált.

Az orgazmus a nemi szervek környékén érezhető édes bizsergéstől az üvöltve az egész testen áttörő energiahullámig terjed. Minden orgazmus a feszültség és lenyugvás párosa: az igyekvés és elengedés kombinációja, megtenni és hagyni, hogy megtörténjen.

Sok nőnek problémát jelent az orgazmus elérése, vagy bizonytalanok, hogy valóban orgazmusuk volt-e. Ha még sosem volt orgazmusod vagy szeretnél erősebb orgazmus élményt, az alábbi tippek segíthetnek.

  • Ismerd meg nemi szerved! Saját puncid megismerése és megszeretése felszabadítja a szexuális szégyenérzetet. Ha szeretnéd felismerni az orgazmust, ismerd meg izmaid! Feszítsd meg PC izmaidat, tégy úgy mintha megpróbálnád vizeleted visszatartani. Ilyenkor ugyanazon izmaid feszíted meg és engeded ellazulni melyek önkéntelenül megfeszülnek és kioldódnak amikor elélvezel.
  • A női orgazmus többféle is lehet: Lehet csiklói, hüvelyi, illetve g-pont orgazmusod. A csiklói orgazmusig legkönnyebben egy csikló vibrátor segítségével juthatsz el. A hüvelyi orgazmus eléréséhez a méhszájat kell stimulálni, melyben segítségedre lehet egy dildó. A g-pont ingerlését a legjobban egy g-pont vibrátorral érheted el.

#prod7816#

  • Legyen fontos saját magad önkielégítése. Szakíts időt a rendszeres maszturbációra. Ezt senki más sem teszi meg helyetted! Maszturbálás megtanítja neked milyen érintések tetszenek és mitől leszel "nedves", és mi juttat el az orgazmus végéig. A felizgatás gyakorlása a legbiztosabb módja, hogy megtanuld azokat a technikákat, melyek új alapokra helyezik szexuális élményeidet, egyedül és partnereddel. Ha hatékonyabban szeretnél eljutni a csúcsra maszturbálás közben, nézd át a játékszerek nőknek kategóriát!

#prod6795#

  • Lazulj el. Általános ellazulás segít elindulni. Szexuális feszültséget próbálsz felépíteni, ezért a mindennapi feszültségeket tedd félre. Felejtsd el a mosatlan edényeket a mosogatóban és a hitelkamatok változását. Végy egy forró fürdőt, vagy tegyél bármit ami segít, hogy teljesen megnyugodj. Ez segít a testedben maradni és figyelni a reakcióira.
  • Próbálj különböző napszakokban maszturbálni. Ha csak este próbálsz kielégülni, egy hosszú stresszes nap után, akkor sokkal kisebb valószínűséggel ismered meg saját vágyaid apró árnyalatait.
 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?