Hogyan nyaljunk puncit

Szex tippek · Csak egyféleképpen lehet a nőt kényeztetni. Mégpedig testünk minden porcikájával. Ne értsetek félre, tényleg megannyi féle módszer és póz létezik, de valójában tényleg „ott lent kell lennetek” és nem attól tartani, hogy az arcotok vagy a kezetek piszkos lesz.

Fektessétek hátra a partnereteket, tárjátok szét a lábait, puszilgassátok és nyalogassátok a punciját mielőtt egyáltalán arra gondoltok, hogy beléptek „minden gyönyörök barlangjába” az ujjatokkal vagy a nyelvetekkel.

A lábait is kényeztetni kell, puszilgassátok és nyalogassátok a combjait miközben „kalandoztok”. Természetesen a teste egyéb pontjairól sem szabad megfeledkeznetek, mert miközben a combjai között vagytok a teste többi része fokozottabban érzékeny a kényeztetésre.

Tehát engedjétek szabadon a kezeteket, játszadozzatok a melleivel, vagy fogjátok meg a másik kezét, hogy érezzétek mennyire felizgult. Miután felizgattátok, kezdődhet az igazi nyalakodás. A puncija legaljától, egészen a legtetejéig nyaljátok. Minden ilyen hosszú nyalást egy hosszú nyögés kell, hogy kövessen, és az ujjai a hajatokba kapaszkodik köszönetképpen.

A legjobb dolog a nők izgatásában, hallani a reakcióikat, ahogyan csináljátok. A nő nyögései és a sikításai azok, amik felizgatják a férfit, erről szól az egész. Még akkor is, ha kéri, hogy hagyjátok abba, ténylegesen nem akarja, hogy abbahagyjátok. Hát ne tegyétek! Felizgatni egy nőt annyira, hogy pihenőt kérjen a legjobb érzés a világon. Ha olyan magas csúcsokra repítitek a partnereteket, amiket nem él át normális esetben, olyan érzéseket, emlékeket hagytok a párotokban, amikre évek múltán is emlékszik.

Amikor felizgult és jól megnyílt nyalogassátok és szopogassátok az ajkait, mert az íz, amit a szátokban éreztek az az ő gyönyörének íze. Ez a csodálatos punci nemsokára a vendégül látja a farkatokat, az esti szeretkezés alkalmával. Mutassátok meg hát minden tiszteleteket neki mindazért a gyönyörökért, amiben részesít majd benneteket.

#prod7513#

Úgy nyaljátok és szopogassátok a punciját, – olyan odaadással – mint amikor egy kisgyerek eszi kedvenc fagyiját. Nyomjátok oda arcotokat a puncijához, miközben a nyelvetekkel a puncijában vagytok, nyalogassátok ajkait minden erőtökkel, miközben a klitoriszt is szopogatjátok. Vessetek be mindent a „fegyverarzenálotokból” a kényeztetésére.

Használjátok az ujjatokat, a nyelveteket, és az ajkaitokat is, „támadjátok” teste minden porcikáját annyi kényeztetéssel, míg nem lesz más választása, mint elmenni, újra, meg újra. Ujjazzátok – egy vagy két ujjal – miközben a nyelvetekkel a klitorisza körül köröztök, majd finoman nyomogassátok azt. Közben figyeljetek a reakcióira, ha nem úgy „muzsikál” ahogyan mások, akkor majd segít, és megmutatja, hogy mit szeret a kezével és a nyögéseivel. Figyeljetek oda!

Ezeknek a hihetetlen gyönyöröknek a végén pedig elélvez. Nem csak arról szól ez, hogy felizgassuk a nőt szeretkezés előtt (természetesen azt is megkapjátok). Arról szól, hogy megmutassátok, hajlandóak vagytok olyan jót adni, mint amit kaptok majd. Erezni fogjátok, amikor közel van, érzitek, mikor erős lába a fejeteket szorítja, amikor rugdal és hallani fogjátok, amikor nyögéseivel díjazza, ha átlépett „minden gyönyörök kapuján”.

Ne hagyjátok abba! Még akkor sem, ha a nyakatok fáj, vagy ha a kezetek begörcsölt. Most jön a legjobbja, amikor a teste teljesen összezörren és jön az orgazmus. A női orgazmus egy csodálatos dolog, egyik jön a másik után, ezért olyan nagyszerű. Ha jól csinálod, és nem hagyod abba, következik a következő, aztán az azt követő.

Nem is hinnétek a férfiak mennyire nem törődnek a nők orgazmusával. Tehát ha egy nő talál magának egy olyan férfit, aki törődik vele és mindig eljuttatja őt az orgazmushoz, örökké a férfié lesz. Testestül, lelkestül. Tehát ha ujjazod, nyalod vagy szopogatod őt, odaadással tedd, miután láttad mit tud adni neked, ne hagyd abba. Tarts ki addig, amíg elélvez, és ne merészeld abbahagyni mielőtt nem jutott el a csúcsra!

 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?