Vibrátor: tippek vibrátor használatához

Szex tippek · A vibrátor nyújtja a stimuláció legintenzívebb formáját, amellyel gyönyört okozhatunk magunknak, és partnerünknek.

A nők nem számítottak szexualitással bíró lénynek, nem csoda hát, hogy az egyszerű szexuális vágyat betegségnek tekintették. Az orvosok a vibrátorral a páciensek szeméremajkait masszírozták, ez volt a gyógyír a női hisztériára, ettől aztán ellazultak!

 A nők esetében a klitorisz és a környező részek olyan erős, közvetlen és fáradhatatlan izgatásban részesülnek, amit gyakran a partner nyelve, keze és pénisze sem tud garantálni.

#prod4770#

E játékszer segítségével a férfiak számtalan erogén zónája is ingerelhető, olyanok is, amelyekről maga sem tud. Olyan pároknál, ahol a kölcsönös örömszerzés már rutinná vált, a vibrátor segít feldobni a szexuális életet, azoknál pedig, akik egyébként is szenvedélyesen űzik a sportot, csak hab a tortán.

A vibrátor biztonságos, nem egészségtelen, és még csak nem is környezetszennyező ketyere, ami mindenkinek örömöt szerezhet. Mielőtt azonban nekiállnál ész nélkül vibrátort keresni, és az utadba kerülő legelsőt megvenni, nem árt, ha eldöntöd mire is kell neked!

Vibrátor típusok

  • Egyedül, vagy partnereddel akarod használni? Hüvelyi, anális, netán mindkettő együttes használatát tervezed? És még nem is beszéltünk arról, hogy számtalan formában és méretben kaphatók!
  • Vannak behatolásra is használható vibrátorok. Léteznek tojást formázó darabok, ezeket mégis inkább külső izgatásra ajánlják. Ezek - a nem péniszformájú vibrátorok - igen közkedveltek a férfiak körében.
  • G-pont ingerlésére léteznek, külön erre a nemes célra kialakított vibrátorok. Ezek feje hajlított, melynek segítségével a vagina kellő részére tud nyomást gyakorolni. Srácok! Ne gondoljátok, hogy egy ilyen eszköz, a prosztata ingerlésére nem alkalmas! "annyira fáj! mert még soha nem használtad..."
  • A felcsatolható vibrátorok, melyek hölgyek körében igen közkedvelt huncut kis játékszerek, a munkába menés, bevállalósabbaknál tárgyalás közben is használhatóak. Ezek a combra, illetve derékra erősített apróságok kéz használata nélkül működnek...;)

#prod7411#

 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?