Vibrátor használata

Szex tippek · A legtöbb nő a csiklójának közvetlen izgatásától jut el az orgazmusig – amit egy vibrátor minden másnál jobban tud.

Akinek még nem volt dolga ilyen vibráló kis játékszerrel, első ránézésre ijesztőnek tűnhet annak használata.

Mielőtt egy vibrátor vásárlása mellett döntenél, nézd meg Az ideális vibrátor kiválasztása című cikkünket, melynek segítségével tippeket és jó tanácsokat kaphatsz, melyik a legmegfelelőbb vibrátor számodra. Ha döntöttél a neked legmegfelelőbb vibrátor mellett, kezdjünk is bele.

#prod7890#

A vibrátor használata

  • Először is, teremtsd meg a megfelelő hangulatot. Szakíts magadnak elegendő időt a játékszereddel való megismerkedésre és tegyél fel valami relaxáló zenét. Jobb, ha az első alkalommal egyedül vagy amikor használod a vibrátorodat, mert így több figyelmet tudsz szentelni a testednek és nem kell a partneredre odafigyelni.
  • Vezesd végig a testeden. Nem kell sietned azzal, hogy rögtön a csiklódat izgasd ezzel az új játékszerrel. Szokj hozzá az érzéshez úgy, hogy végigvezeted a testeden – próbáld ki a melleiden, vagy akárhol, ahol kíváncsi vagy az érzésre.
  • Ha eléggé felizgultál, próbáld ki a csiklódnál és tartsd ott egy darabig. Valaki túl intenzívnek érzi a vibrációt az első pár alkalommal. Ha ezt te is így érzed, tegyél egy törölközőt a csiklódhoz, vagy használd a vibrátort a bugyidon keresztül.
  • Fedezd fel a tested az új játékszerrel. Variáld a nyomás erősségét, a vibrátor sebességét és pozícióját, hogy ráérezz arra, ami neked a legjobban esik. A csiklóban kb. milliárdnyi (na jó mindössze 4000) idegvégződés található és a legtöbbjük érzékeny a vibrálásra. Bármilyen vibrátor – még az extra nagy vibrátorok is, amelyek a behatolásra nagyon csábítónak tűnnek – használható a csikló izgatására. Ha már jobban fel vagy tüzelve, te is kívánni fogod az intenzívebb vibrálást. Próbáld ki mindenhol (a szó szoros értelmében) a vibrátort, ahol jól esik.
 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?