Az ideális vibrátor kiválasztása

Vásárlási tippek · A vibrátorok választéka első látásra kicsit félelmetes lehet. A tökéletes vibrátor kiválasztása szükségessé tehet némi önfeltérképező házi feladatot.

A következő pár kérdés megválaszolása azonban segíthet a választás rögös útján, hogy így könnyebben megtaláld a neked legmegfelelőbb játékszert, egy tökéletes vibrátort.

Mire szeretnéd használni a vibrátort?

  • A csiklód izgatására? Vagy a vaginádban, illetve análisan is szeretnéd feldugni? A valósághű vibrátor (melyek a behatolásra is nagyon alkalmasak) használata a vaginán kívül is nagy élményt nyújt, amennyiben elég erős a csúcsukon lévő vibráló funkció.
mini Lotus - realisztikus vibrátor (szeder)
9.790Ft
Elfogyott A terméket már nem forgalmazzuk! 
  • Ha nehezen jutsz el az orgazmusig, akkor a legmegfelelőbb játékszer számodra a klasszikus vibrátor, melyet nem feltétlenül fogsz használni a vaginádban.
  • Ha a vibrátor használatát análisan is szereted, figyelj arra, hogy az alján kibővüljön, így nem tud teljesen becsúszni. Mindamellett nem feltétlenül jó, ha ugyanazt a vibrátort használod vaginális és anális játékokra is egyszerre. Vannak kifejezetten erre a célra kapható játékszerek is, mint például az anál vibrátorok.

#prod7851#

Milyen erős legyen a vibrálás?

Ha még soha nem volt részed egy vibrátor kényeztetésében, ez egy elég nehéz kérdés lehet a számodra, de támaszkodj a tapasztalataidra: Ha maszturbálás során inkább az erős dörzsölést részesíted előnyben a gyengéd simogatás helyett, akkor valószínűleg értékelni fogod az erős vibrálást.

Válassz elsőre egy olyan vibrátort, aminek állítható erősségű vibráló funkciója van.

Mennyit akarsz költeni?

Sokan azt gondolják, hogy először egy olcsóbb vibrátor vásárlása legmegfelelőbb arra, hogy először kipróbálják. Azonban, ha kereted engedi, vegyél egy jobb minőségű vibrátort, nehogy csalódást okozzon az első élmény.

Milyen nagy legyen?

Ha a vibrátort nem csak a csiklód külső izgatására szeretnél használni, hanem be is szeretnéd vezetni a vaginádba, akkor érdemes odafigyelni a méretére is. Ha nem vagy benne biztos, hogy milyen méret lenne neked a legmegfelelőbb, inkább vegyél először egy kisebbet és ezen tapasztalatból kiindulva válassz a későbbiekben nagyobbat (ha szükségét érzed).

Hogyan nézzen ki?

Most, hogy a választékot leszűkítetted, figyelembe kell venned a vibrátor kinézetét is. Ez azonban már teljes mértékben egyéni ízlés kérdése: lehet, hogy a legcsinosabbat, a legkényelmesebbet, a legtöbb funkcióval rendelkezőt fogod választani, de ez már a te ízlésedtől függ.

Azt a vibrátort válaszd, amely a legjobban passzol az egyéniségedhez. Tipp: Ha szeretnéd a kádban is élvezni a kényeztető érzést, vegyél vízálló vibrátort!

Ingyenes kiszállítás
A szürke ötven árnyalata - vibrátor klitoriszkarral (USB-s)
35.989Ft
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 
 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?