6 legjobb társasjáték partikra

Vásárlási tippek · Bulit szervezni nem kis feladat. Meg kell tervezni mivel is tudjuk a résztvevőket szórakoztatni, a bulit beindítani, ennek egyik módja lehet a jól kiválasztott társasjáték. A lenti felsorolásban híres játékokat gyűjtöttünk össze, a társaság összetételétől függően biztosan jó szórakozást kínál bármelyiket választjuk is.

Buliszerviz - a partymester

Ha nem indul be a buli, vagy csak kell egy kis ráhangolódás, ezt a játékot ki kell próbálnotok. Akár 8-an is tudjátok játszani, a lényege, hogy kártyákat felhúzva jobbnál-jobb feladatokat kell teljesíteni, ami után Buli Dollárokat lehet kapni. Ha olyan feladatot kap valamelyik játékos amit nem szeretne megcsinálni, fel is tud bérelni egy másik játékost aki helyette megcsinálja azt.

Az győz, aki leghamarabb összegyűjti a 21 Buli Dollárt, de nem lesz egyszerű, mert el is lehet a Dollárokat veszíteni. A vesztes büntetése egy feladat: térden állva kell elmondani a Buliszerviz versét.

Buliszerviz társasjáték felnőtteknek

Buliszerviz társasjáték felnőtteknek

Buliszerviz, a tökéletes bulibeindító, hangulatfokozó társasjáték, mely nem hiányozhat egy házibuliról sem! A maximum 8 személyes játék garantáltan beindítja az unalmas estét és felejthetetlen élményekkel tölti fel a résztvevőket.
10.990Ft
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 

Cluedo - azoknak, akik szeretik a rejtélyeket

Egy érdekes történet áll a középpontban, gyilkossággal a középpontban, szóval semmi köze az erotikához :).

A játékban 6 gyanúsított van, és ki kell találnunk ki követte el a bűncselekményt. A történet egy villában játszódik, ahol Samuel Black-et a visszavonult milliárdost gyilkolták meg. Kutatni kell a nyomokat, rá kell kérdezni mindenre, ami közelebb vihet a megoldáshoz. Sietni kell, mert más magánnyomozók is a pályán vannak, akiknek szintén a bűntény megoldása a cél.

A versenyt az nyeri, aki legelsőként deríti ki, ki a bűnös. Garantált a szórakozás.

Activity club edition - hogy mindenki bemelegedjen

Aki szeret társasozni, bizonyára ismeri az Activity-t, ami minden otthonban szinte kötelező darab. Ha még nem játszottunk vele, itt az ideje kipróbálni. A lényege, hogy csapatokat kell alkotni, egy táblán kell lépkedni, közben az előrehaladáshoz kártyákat húzunk, és azt a csapatunknak ki kell találnia mi volt leírva, de vigyázni kell, a játékhoz tartozó időmérő hamar lejár, és akkor szabad a rablás a többi csapatnak, akik elhalászhatják a pontjainkat.

A feladatokat a kártyákról tudjuk leolvasni: rajzolni, mutogatni és beszélni is kell a játék során. A Club Edition abban különbözik az eredetitől, hogy meg van fűszerezve egy kis erotikával, ha piros feladat kártyát húzunk fel. 330 erotikus kártyát tartalmaz a játék, baráti társaságoknak ajánljuk.

Fekete történetek - a történelem szerelmeseinek

A játék 50 igaz bűntényt tartalmaz, ezért kicsit sem gyerekeknek való. A kissé morbid történeteket sajátos módon, pici humorral felhígítva ismerhetjünk meg. A teljes történetet egy ember tudja: a mesélő, a többiek csak egy mondatot tudnak ami kis segítség az elinduláshoz. A feladat, hogy a játékosoknak (nyomozóknak), ki kell következtetniük a teljes sztorit úgy, hogy eldöntendő kérdéseket tesznek fel a mesélőnek, és ő ezekre igennel vagy nemmel válaszol. Miután mindent kikövetkeztettek, a mesélőn a sor, hogy felolvassa teljes esetet. A játékban találkozhatunk a legkülönfélébb figurákkal: rablók, sorozatgyilkosok, szélhámosok mind lesznek a lapok között.

Páros játszma - ha még jobban megismernétek egymást

A Páros Játszma egy beszélgetős párismereti játék felnőtteknek.

Ez a társasjáték arról szól, hogy a párok, legyenek régóta együtt vagy éljenek friss kapcsolatokban, jobban meg tudják egymást és a társaságot is ismerni. Ezt úgy lehet elérni, hogy kérdések vetődnek fel játék közben, amire nem mindig tudjuk a választ, mert nem biztos, hogy mindent tudunk a másikról. A játékban kiderül, hogyan ismeritek egymást. 2-4 pár játszhatja, ideális játék összeszokott társaságoknak.

Két féle képpen lehet játszani, az egyik a több páros játszma, ami valóban egy vetélkedő frappáns kérdésekkel, és a legnehezebb, hogy kitaláljuk párunk válaszát. Kialakulhatnak vicces szituációk, mert a társaság lehet hogy többet tud a kapcsolatunkról mint mi magunk. A másik játék az egy páros játszma, ahogy a nevében is benne van, egy szerelmes pár van versenyben egymással, a cél, hogy még jobban megismerjük partnerünket, megtudjunk róla addig ismeretlen dolgokat.

Páros játszma - Ismerkedj okosan társasjáték felnőtteknek
11.990Ft
Raktáron! A termékből van készleten! 

Monopoly - mindent vagy semmit

Ez egy nagy múltra visszatekintő játék, először 1935-ben jelent meg, azóta rengeteg új kiadás történt, sikere töretlen. Mára a legkülönfélébb témákban adják ki a játékot. Aki ismeri, az eredeti jut eszünkbe, ahol ingatlanokat adhatunk-vehetünk a pályán pénzünkből, forgatni kell, hogy egyre több és értékesebb legyen ami a tulajdonunkban van.

A lényege, hogy a mezőkön haladva először telkeket kell vennünk, utána tudunk rá építkezni házat, később szállodát amikor következőleg arra a mezőre lépünk. Közben megvehetünk közműveket, vasútvonalat, a játékosok, akik pedig az általunk birtokolt mezőre lépnek, fizethetnek. A Monopoly stratégiai játék, úgyhogy ennek sincs sok köze az erotikához ahogy azt már kitalálhattad. :) Fontos, hogy ügyesen taktikázzunk már az elejétől. 8 éves kortól ajánlják, családdal vagy barátokkal több óra eltelik úgy, hogy észre sem vesszük.

Ha kimondottan erotikus társast szeretnél vásárolni és kíváncsi vagy a fentieknél nagyobb kínálatra, akkor ajánlom webáruházunk egyik népszerű kategóriáját, ahol jelenleg is közel 2 tucat ilyen játék vásárolható meg: erotikus társasjátékok felnőtteknek. Ha egy kicsit egyszerűbb és olcsóbb játékokra vágysz, de azért jó lenne ha megfelelően pikáns hangulatot lehet varázsolni, akkor pedig nézz szét a kártyajátékok vagy például a szexkockák / dobókockák témakörben. 

Jó szórakozást és jó bulit!

 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?