Hölgyválasz, avagy milyen erotikus ajándéknak örülnek a Nők?

Vásárlási tippek · Az egyik legnehezebb dolog a világon Nőknek ajándékot vásárolni, és hatványozottan igaz ez akkora, amikor az ember erotikus vagy intim ajándékkal szeretné meglepni kedvesét. Útmutatókkal szeretnénk minden kedves tanácstalan férfi olvasónknak segíteni a választásban.

És nem is akárhogyan. Felkértük pár ismerősünk hölgy párját, hogy tekintse meg és véleményezzen szexshopunkban kapható általunk előre válogatott termékeket. Természetesen trükkösek voltunk és elrejtettünk valóban általunk is javasolt szexeszközöket és pár kakukktojást megtévesztésként. A teszt végeztével a hölgyek szétnézhettek a shop további kínálatában is, hogy hátha találnak még valamit… találtak.

Kezdjünk is bele. Adott három hölgy, akik nem beavatott vásárlók csak érintőlegesen találkoztak a szexshopok és a kínált termékeik világával, nem rendszeres vásárlók és számos termékről gyakran azt sem tudták mire jó, tehát bátran nevezhetjük őket átlagos vásárlóknak. Mivel megígértük, hogy valós kilétük inkognitóban marad ezért csak nevezzük el őket (életkorral): Alexa (21), Barbi (35), Kira (42).

Mivel webáruházunk közel 10 éve üzemel így igen komoly statisztikánk van arról, hogy mik azok amiket szeretnek a vásárlóink, így a TOP kategória listánkat sem volt nehéz összeállítani és azokból szemezgetni a három dámának.

Az értékelés viszonylag egyszerűen zajlott, hiszen nem csak arra voltunk kíváncsiak, hogy minek örülnének a hölgyek, hanem ügyesen arra is rákérdeztünk, hogy mi az ami nem feltétlenül nyerné el a tetszésüket. Ez persze nem azt jelenti, hogy ezek rossz termékek, csak egyszerűen nem kimondottan ajándéknak valók. Akár azért mert értékük nem kimondottan magas vagy azért mert olyan termékek, amiket inkább magának vesz meg az ember, vagy egyszerűen azért mert túl sablonos.

 A pénz nem számít, minőség, elegancia és élvezet luxus kivitelben. Nincs kérdés!
 Drága és minőségi garantált öröm megfizethető áron. Akarom!
 Minőség és élvezet bárkinek bármikor. Ezzel nagyon nem lősz mellé nálam
 Jó termék, de igazából az előző háromnak jobban örülnék.
 "Tudnámmire" használni, de nem ajándéknak való szerintem

Vibrátorok és dildók

Nos, ha szex eszköz akkor egyértelmű, hogy vibrátor. Azonnal kezdjük azzal, hogy mi a különbség a vibrátor és a dildó között mert sok vásárlónk a mai napig nem tudja és visszaküldi a dildót, hogy nem lehet bekapcsolni. IGAZ! A dildót nem lehet bekapcsolni nincs benne motor, gyakorlatilag mása az igazi hímvesszőnek azzal a különbséggel, hogy mindig bevetésre kész.

A lányok elé lerakott termékek közül egyértelműen azok vitték a prímet, amelyek fogása gyakorlatilag teljesen megegyezik az igazi bőr tapintásával. Picit megoszlottak a vélemények, hiszen Barbi és Kira inkább a valósághű termékek felé vonzódott míg Alexának nagyon tetszettek az anatómiailag kialakított termékek. Amiben egyetértettek, hogy a prémium kategóriás termékek mind designban mind anyag használatban magával ragadóak. A KingCock, Smile, Lelo, Svakom, We-vibe termékek közül gyakorlatilag nem tudtunk olyat mutatni, amit ne vittek volna gondolkodás nélkül haza

Amikor elengedtük a lányokat körülnézni érdekes módon előkerült még pár termék, amelyeknek közül volt aminek különleges formája és volt, aminek egyszerűsége fogta meg inkább a hölgyeket. De lássuk melyik vibrátorok és dildók tetszettek a legjobban frissen sült véleményezőinknek:

Alexa

LELO Elise 2 - deluxe vibrátor (rózsaszín)
 King Cock 6 - hajlítható, tapadótalpas vibrátor
 Vibe Couture Rabbit Skater - Nyuszis, lökő vibrátor (pink) 
 Crazy - lökő-forgó, pillangós vibrátor (pink)
Fémes csillogású vibrátor - ezüst színben

Barbi

LELO Tiani 2 - szilikon párvibrátor (fekete)
LELO The Alibi Holiday - luxus szett Nőknek (3 részes)
 A Szürke Ötven Árnyalata - vibrátor klitoriszkarral 
 Crazy - lökő-forgó, pillangós vibrátor (pink)
 Sweety vibrátor

Kira

LELO Soraya - klitoriszkaros vibrátor (fekete)
LELO Smart Wand - közepes - masszírozó 
 King Cock 7 - hajlítható, herés, tapadótalpas 
 Bubble Plug - gömbös anál dildó vibrátorral 
 Fekete rúdvibrátor

Csiklóizgatók

Valójában vibrátorok ezek is csak egészen máshogy kell őket használni. Sokkal kevésbé intimek, és sokkal kevésbé bensőségesebb, mint a hüvelyben elmerülő társaik. A csiklóizgatók viszonylag rövid történelemmel bírnak és a mai napig sokan nem is tudják elképzelni hogyan működnek. Lehull a lepel, a csiklóizgatók a csiklót stimulálják általában finom rezgéssel és szívogatással vagy éppen hanghullámokkal. Nem igazán tudjuk leírni az érzést, ezért mindenkinek a fantáziájára bízzuk, hogy ha egy hölgy majdnem legtöbb idegvégződéssel rendelkező testrészét finoman stimuláljuk annak milyen hatása van a hölgyre.

A lányok igen sokat bíbelődtek a termékekkel, mert sose láttak és sose használtak ehhez hasonlókat kivéve Barbit, akinek van otthon egy Womanizere és ezzel gyakorlatilag hatalmas segítségünkre volt mert tudta milyen jó is ez. A lányok számára elsősorban a méret volt meglepő. “Képeken sokkal nagyobbnak tűnik” pedig a csiklóizgatók jellemzően nem túl nagyok. A másik, ami a lányokat megdöbbentette az a minőség és maga a körítés. Csiklóizgatóink nagy része inkább a prémium kategóriában foglal helyet hiszen ezek azok, amiket Mi a legszívesebben ajánlunk mert tudjuk, hogy azok választásával garantált lesz a siker, lássuk kinek mi tetszett a legjobban.

Alexa

LELO Sona - hanghullámos csiklóizgató (cseresznye)
 Womanizer Starlet - akkus mini csiklóizgató 
 Vibe Couture Rabbit Skater - Nyuszis, lökő vibrátor (pink) 
 Tokidoki Swoop - csiklóvibrátor
Durex Intense Little Devil - csiklóizgatós vibrációs gyűrű

Barbi

Womanizer 2GO - csiklóizgató (fehér)
LELO Sona Cruise - hanghullámos csiklóizgató
 RO-DUET - Rádiós vibrotojás és csiklóizgató 
 Satisfyer 1 Next - vízálló csiklóizgató (barna)
 Tokidoki Honey Bunny - csiklóvibrátor 

Kira

Womanizer Pro - csiklóizgató (menta)
Womanizer Liberty - vízálló, akkus csiklóizgató 
 Satisfyer Pro Traveler - utazó akkus csiklóizgató 
 Tokidoki Swoop - csiklóvibrátor
 El Toro 2 - vibro bikagyűrű

Szexi fehérnemű

Mennyire triviális, persze hogy rengeteg fehérnemű talál gazdára függetlenül attól, hogy szexshop vagyunk. Rengetegen nem tudják, hogy miért, ezért el kell áruljunk egy-két kulisszatitkot mert a lányokat is meglepte amivel találkoztak. Először is a szexshopokban forgalmazott fehérneműk nagy része korántsem gagyi! Lehet, hogy nincs akkora marketing mögöttük mint a Triumph, Calzedonia, Tezenis, Skiny, Anita és sorolhatnánk még gyártóknál, de pontosan ez a kulcsa annak, hogy azonos minőséget sokkal kedvezőbb áron tudunk adni. A másik ami szembetűnő az a kiemelkedően magas választék. A nagyobb fehérnemű gyártók a kimondottan szexis erotikus vonalra alig gyártanak szezononként pár szettet azonban a kimondottan erotikus fehérneműket gyártó cégek folyamatosan szebbnél szebb és kihívóbbnál kihívóbb “alkotásokkal” rukkolnak elő. Ezek között a fehérneműk között is vannak olyanok, amik hétköznap is viselhetők, de a fő cél a csábítás.

És csábítani minden Nő köztük a mi tesztalanyaink is nagyon szeretnek. Nem válogattunk nekik előre össze termékeket, hanem hagytuk, hogy végig bogarásszák az összes szexi holmit. Természetesen itt is inkább a prémium kategóriás termékek az Obsessive fehérneműk vagy éppen a Cottelli Collection termékei ragadták meg őket. Kimondottan tetszett nekik, hogy minden dobozon jól láthat, hogy mit rejt. Ezen felül a csomagolás minősége is sokszor dicséretet kapott, kimondottan tetszettek nekik azok a fehérneműk, ami mellé a gyártó kis üdvözlő kártyát is küld. Ilyet még a nagy fehérneműs boltokban is csak nagyon ritkán tapasztalnak így imponáló volt.

Kimondottan tetszett a hölgyeknek, hogy nem csak modell alkatú lányokra vannak termékek, hanem az XS-től XXXL-ig bárki találhat magának fehérneműt. Ráadásul legtöbbször az adott fazonnak is van szinte minden méretben változata. Mondanunk sem kell, hogy közel 1 óra a fehérneműkkel ment e. Mindenképpen kérték, hogy jelezzük a csillagozásnak nem sok értelme van mert még az 1 csillagosokat is nagyon szívesen látnák bármikor! No, de lássuk mire jutottak a lányok:

Alexa

Obsessive Maidme - szobalány jelmez szett (6 részes)
 Abierta Fina - Dögös csipke - fehérnemű trió 
 Abierta Fina - Üde vágyakozás - fehérnemű szett
 Cottelli - Harisnyatartós felső és tanga (fekete)
Cottelli - Szexharisnya (fekete)

Barbi

Cottelli Bondage - fényes csíkos, csipkés fehérnemű szett (4 részes)
Obsessive Heartina - virágos fehérnemű szett 
 Obsessive Wonderia - hímzett csipke fehérnemű 
 Close2You - nyitott, csipkés body (fekete)
 Obsessive Frivolla - pikáns női csipke alsó 

Kira

Obsessive Satinia Robe - rövid szatén köntös 
Obsessive F210 - rózsás, hosszúujjú necc overall 
Obsessive Lovica - csipkés harisnyatartó felső és tanga
 Abierta Fina - Érzéki romantika - fehérnemű 
 Cottelli - metálfényű húzott női alsó (pink) 

Játékos pajzánságok

A csábításon túl a Nők még játszani szeretnek nagyon. Nem is meglepő, hogy erotikus ajándékaink nagy részét hölgyek szokták vásárolni és veszik rá partnerünket arra, hogy legyenek részesei a kitalált játékoknak. Bár szexshop vagyunk ettől függetlenül számos játékot és kiegészítőt is tartunk, amik inkább az előjátékban lehetnek a párok hasznára. Természetesen a prímet az erotikus társasjátékok viszik. Amin megdöbbentünk, hogy tesztereink közül Alexának és Barbinak is van otthon ilyen játéka, Kira pedig már játszott vele egy buliban. Nos, ezzel szinte mindent el is árultunk arról, hogy mennyire népszerűek ezek a termékek.

Mindhárom lány egekig magasztalta a saját játékát és a vele eltöltött perceket. Elmondásuk szerint soha nem is jutott volna eszükbe olyan dolgokat csinálni, amiket a játék “megkövetelt” tőlük, de ugyanakkor semmit nem bántak meg és örültek, hogy sikerült egészen más megvilágításba tenni szexuális életüket. Íme amire esküsznek:

Alexa

Monogamy társasjáték
 Hancúr párbaj társasjáték
 FIFTY DAYS OF PLAY - erotikus társas (angol)
 Szexértő társasjáték 
Sztrip pókerkártyák

Barbi

Exxxtázis GIGA csomag
 Páros játszma - Ismerkedj okosan társasjáték
 Buliszerviz társasjáték felnőtteknek
 Love zseton (több kiszerelésben)
 Sötétben világító kockák (angol)

Kira

Érzékek Birodalma társasjáték
Exxxtázis - társasjáték
Hátsó gondolatok - Sikamlós találós 
 LOVERSPREMIUM Erotic - szex dobókocka szett 
 12 oldalú szexkocka - fehér

Kiegészítők apróságok

Sokszor érezzük úgy, hogy valamit még rejteni kellene a csomagba és ezzel bizton a lányok is megerősítették ezt az állítást. Szuper dolog az amikor a csomag rejt még valami extra kis apróságot is. Válogatásunkban tényleg filléres termékeket raktunk eléjük, amik közül igazán könnyen tudtak választani.

A tesztereinket megosztották a kis ajándékok mindenkinek más tetszett, de valahol ez így is van rendjén. Nem igazán tudták eldönteni mit szeretnének, a limitet 10 000 Ft-ban szabtuk meg és kértük őket, hogy ügyeljenek, ez kísérő ajándéknak lesz.

Alexa

Bad Kitty - bilincs és szemtakaró (fekete)
 Plaisirs Secrets Ylang Patchouli masszázsgyertya
 Jimmy Jane - masszázsgyertya
 Szexre hívó csengő
Strip - vetkőző bőgre (férfi)

Barbi

LELO masszázsgyertya - vaníllia és kakaó
Jimmy Jane Contour M - kerámia masszázskő 
 HOT twilight - intenzív feromon parfüm női (5ml) 
 Férfi naptár - 2019
 I love szex - bögre (fekete)

Kira

 bijoux indiscrets - Aphrodisia testpermet 
Cottelli - Hímzett, csipke hatású szemmaszk
Love zseton (több kiszerelésben)
Vész esetén kinyitni - rúdvibrátor (ezüst)
 Pornó naptár - 2019

Rögtönzött közvélemény kutatásunk után bátran elmondhatjuk, hogy a hölgyek új élményekkel rengeteg új információval és még kevesebb gátlással zárták a napot. Saját elmondásuk szerint nagyon élvezték a szexshop látogatást és az ajándék válogatást. Szerintük ezek olyan termékek, amiknek egész évben bármilyen alkalomra tudnának őrülni kedvesünktől.

Uraim, remélem tudtunk segíteni a csodálatos hölgyek bevonásával a választásban és reméljük hamarosan hatalmas örömökben tudjátok kedveseteket részesíteni. Kellemes vásárlást kívánunk.

* Képeink illusztrációk, a tesztalanyaink anonimitása érdekében.

 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?