G-pont megtalálása!

Szex tippek · A G-pont az általános neve annak a pontnak, mely a vagina elülső falán kb. 2,5-3 cm-es területen a húgycső közelében helyezkedik el, és tapintásra olyan, mint egy kicsi szivacs. Ennek stimulálása nagyon jó érzés lehet.

Minden nőnek van Gpontja, de nem minden nő egyformán reagál a G-pont ingerlésére. A Gpont helyének meghatározása majd ezt követően az ingerlése orgazmushoz, olykor a nők ejakulációjához vezet.

Találd meg a G-pontodat!

A G-pont a vagina belsejében kb. 5 cm-re a has irányába, közvetlenül a szeméremcsont mögött található. A G-pont egy kicsi szivacshoz hasonlít, amely körülveszi a húgycsövet. Amikor egy nő izgalmi állapotba kerül, ez a szivacs megduzzad és érzékelhetővé válik a vagina falán keresztül is. Egy intenzív és jól megkülönböztethető érzést nyújt stimuláláskor. Ez az érzés némely esetben hasonlíthat ahhoz, amikor valakinek nagyon pisilnie kell. Valaki a stimulálás közben ejakulál is.

Izgasd fel magad. Az első lépés, hogy izgalmi állapotba kerüljél. Ébredéskor a szivacska megtelik folyadékkal. Ha nem vagy izgalmi állapotban a vagina fala mindenhol egyformának tűnik, így nehéz megtalálni a Gpontot. Ébredés után azonban a szivacska folyadékkal és vérrel telik meg, így jobban kitapinthatóvá válik. Ragadd meg a vibrátorodat, tedd be a kedvenc filmedet, vagy támaszkodj a fantáziádra.

Használd az ujjadat, vagy egy vibrátort. Most dugd be az egyik ujjadat a vaginádba és forgasd az ujjadat egy kör mentén a hasad irányába. Ha az ujjaid túl rövidek, használj egy hajlított játékszert. A G-pont vibrátor kifejezetten arra való, hogy stimulálja a G-pontot.

#prod7892#

Határozott nyomás. Tudni fogod, amikor megérinted a G-pontodat, mivel ez egy jól megkülönböztethető érzés. Még egyszer kihangsúlyozom: nem a vagina falán kell érezned a szivacskát, hanem a vagina fala mögött. Éppen ezért nyomnod kell a falat, nem csak simogatni. A G-pont rücskös vagy redős érzetet kelt, teljesen más érzés mint a vagina egyenletes és sima fala. Nyomd meg a vagina falát határozottan és hajlítsd be az ujjadat, hogy jobban érezd. Próbálkozz különböző szögekből és többféle mozdulattal.

Tapasztalat. Nem létezik egy egyetlen ’helyes’ technika a G-pont megtalálására. A G-pont mérete és érzékenysége mindenkinél eltérő, így csak a tapasztalataidra támaszkodhatsz. Valaki a Gpont ritmikus nyomogatását, valaki egy dildó vagy vibrátor használatát szereti. Mások azt szeretik, ha a csiklójukat és a G-pontjukat egyszerre stimulálják. Ha a partner nyalogatás közben stimulálja a G-pontodat, isteni érzés lehet.

Ejakulálj (vagy ne)! A G-pont nyomkodása és az orgazmusok okozta összehúzódások női magömléshez vezethetnek. Ez a folyadék eltér a vizelettől, inkább a férfiak ondójához hasonló. Ürítsd ki a húgyhólyagodat szex előtt, így nem fogsz aggódni a pisilés miatt. Az ejakuláció mennyisége valószínűleg nem lesz több egy-két teáskanálnál, bár olykor lehet ennél sokkal bőségesebb is. A vaginában lévő tárgyak blokkolhatják a húgyutakat, ezzel megakadályozva az ejakulációt. Előfordul, hogy az ejakuláció a pénisz, dildó vagy az ujjak eltávolítását követően történik. Annak ellenére, hogy nem minden nő ejakulál, ez nem ritkaság, és teljesen normális.

Partnerek és poziciók. Közösülés során vannak pozíciók, melyek jobban stimulálják a Gpontot. Egyszerű geometria: Ha a partnerednek nincs görbe dildója vagy pénisze, akkor minden bizonnyal a méhnyakat és nem a G-pontodat fogja stimulálni a hagyományos misszionárius pózban. A hátulról való behatolás során (pl. kutyapózban) sokkal valószínűbb, hogy a Gpont kerül a középpontba. Ha megemeled a felső testedet a falnak, vagy az ágynak támaszkodva, egy görbületet hozol létre a vaginában, ami jobban elősegíti a G-ponthoz való hozzáférést. Sok nő azt szereti, ha felül van szex közben, mert ebben a pozícióban jobban tudja irányítani a G-pont célzott stimulálását.

A Gpont reagálása nagyban eltér. Emlékeztetőül: nincsen egyetlen egy jó gyakorlat, hogy megtaláld az élvezetet. Ahelyett, hogy az ez irányú felfedezéseidet feladatul, vagy célul tűzöd ki magad elé, inkább próbáld örömmel és élvezettel elérni a G-pont megtalálását.

LAID D.1 - szilikon G-pont dildó (fekete)
9.990Ft
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 
 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?