Ó szexi Valentin, avagy mitől lesz jobb a szex?

Szex tippek · Akármennyire is akarnánk tagadni a Valentin-nap már nem csak a szerelmesek de a szex napja is. A kutatások kimutatták, hogy a stabil párkapcsolatban élők 90%-a szexel ezen a napon. Ilyenkor pedig óhatatlanul előjön a kérdés, hogy hogyan legyen még jobb az a szex?

A Valentin-nap a szerelemről szól, javarész bombonokról, pezsgőről, szexi fehérneműkről, hatalmas csókcsatákról és természetesen a szexről. De vajon hogyan lehetne még tartalmasabbá tenni az együttlétet, hogyan tudnád fokozni az állóképességedet? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ.

Lélegezz!

Az egyik és legegyszerűbb trükk, amivel elnyújthatod a szexuális együttlétet, hogy ha odafigyelsz hogyan veszed a levegőt. Ahogyan az edzőteremben úgy szex közben sem mindegy, hogy mikor szívod be és fújod ki a levegőt. A diafragmatikus légzés (hasi légzés) megtanulása segít lenyugodni és növeli a kitartást. Nagyon fontos a lélegzetvétel edzése és megtanulása, ha több levegőt tudsz beszívni, több oxigén jut a szervezetedbe aminek következtében izmaid felgyorsulnak és az állóképességed megnövekszik.

Feszíts!

Azért, hogy még élvezetesebb legyen a szex törekedj arra, hogy a párodra még nagyobb benyomást tegyél. Ennek legegyszerűbb módja azon izomcsoportok megfeszítése, amelyek vizuálisan hatással vannak a párodra és felizgatják őt. Azokra a területekre összpontosíts, amiket tudod, hogy a párod nagyon szeret ez általában nőknél a popsi, a szemérem felé vezető alsó hasfal V vonulata, a combok és a vádli (magassarkúval rásegítheszt a látványra mert ilyenkor ezek az izmok automatikusan megfeszülnek) férfiaknál pedig a bicepsz vagy a mellizmok, amelyek meg feszítése nagy hatással van a hölgyekre.

Edz!

A szív és érrendszer rendbetétele és karbantartása talán az egyik legfontosabb eleme a jó szexuális életnek és a hosszantartó aktusoknak. A napi 30 percig tartó mérsékelt intenzitású edzés vagy testmozgás növeli az endorfin számot és ezzel önbizalmat ad a test gazdájának továbbá növeli a vágyat és csökkenti a stresszt! Próbáld csak ki!

Kegel gyakorlatok

Valószínűleg már hallottad, hogy a kegel gyakorlatok segítik növelni az állóképességet, nos ez teljes mértékben így van! A férfiak és a nők számára is az egyik leghatékonyabb mód az állóképesség növelésére. Igen jól hallottad a férfiaknak is! Ezek a gyakorlatok növelik a medencefenék izmok erejét. Ezek azok az izmok, amik kulcsfontosságú szerepet játszanak a belső szervek támogatásában. A medencefenék izmok beazonosításának egyik legkönnyebb módja, ha a vizeletedet megpróbálod félúton megtartani. Ha megtapasztaltad, hol van ez a pont, akkor tisztában leszel az izmok helyével és onnantól kezdve tudod őket céltudatosan edzeni. Kezd azzal, hogy ezeket az izmokat 5 másodpercig megfeszíted madjd 5 másodpercig elengeded egymás után 10 szer naponta 3 alkalommal. Meg fogsz lepődni!

Előjáték!

Már nekünk kellemetlen, amennyiszer ismételjük magunkat de ez az a téma, amit egyszerűen nem tudunk nem felhozni ebben a cikkben. A ráhangolódás az ösztönzés a jó szex legfontosabb része. Természetesen erre a nők miatt van szükség, hiszen náluk javarészt agyban dől el, hogy milyen lesz a szex. A nők nagy része egyedül azért nem tud orgazmust elérni, mert egyszerűen az előjáték a ráhangolódás, a bókok és egy férfi izgatása nélkülözhetetlen a beteljesüléshez! Urak erre tessék ügyelni!

Maszturbálj!

A képzett maszturbáció nagyban segíthet azok számára, akik gyorsan mennek el vagy kimondottan korai magömlésük szokott lenni. Az edzés lényege, hogy elképzeled a csúcspontot, ami mondjuk 1-10-es skálán a 10. Amikor masztrubálsz csináld úgy, hogy 7-8-as szintig kényezteted magad majd megpihensz. És újra elkezded folytatni. Akkor leszel nagyon jó, ha már képes vagy 9-10 között vagy éppen 10-nél is megállni, lelassítani. Hidd el tanulható, és a megoldás szó szerint a kezedben van és persze közösen is játszhatjátok!

 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?