Kihez szól Amina?

Hírek · A profi háziasszonyhoz, a gyakorló anyukához, a pár év után felfrissülést kereső fiatal párhoz, a menő bankárhoz kizökkenteni a számok világából, az ismerkedés előtt önbizalmat szerezni vágyó szinglihez. Mindenkihez, aki aktív szexuális életet él (vagy szeretne élni) a kibertéren kívül.

Egy átlagon felüli párkapcsolat alapja az átlagon felüli szexuális élet. Mint olyan sok minden mást, a szexet is meg kell tanulni. Szülők többnyire nem tartanak profi oktatást, iskolában nem tanítják a "fortélyokat", az emberek pedig túl sokszor másik párban remélik a jobb megoldást.

  • Háziasszonyok is lehetnek profi szeretők. Ha még nem azok, jobban teszik, ha gyorsan tanulnak. "Kurvából lesz a legjobb feleség." tartja a közmondás, de szerencsére azóta, amióta ez megszületett sikerült jobb módokat találni a "tudás felszedésére".
  • Fiatal párok között is elhal egyszer a kezdeti lángolás. Ilyenkor a hosszútávú öröm érdekében félrelépés helyett jobb az "otthonit" tuningolni, belevinni valami újat a szexbe. Nem kell rögtön extrém dolgokra gondolni, újító lehet egy kicsit jobb masszázs, egy átlagosnál hangulatosabb éjszaka vagy egy jobban megválasztott vibrátor.

#prod7893#

  • Karrierre koncentráló emberek jelentős része nem tud időt szakítani arra, hogy kitalálja mire is lenne valóban szüksége. Mi itt megpróbálunk egy rendszerezett kalauzt adni, amiben mindenki könnyen és gyorsan találhat magának valamit, ami felkelti az érdeklődését, valamit ami kizökkenti a szürke hétköznapokból.
  • Szingli pasik és csajok csábítási hatékonyságát sokban javítja, ha tényleg olyat tudnak nyújtani leendő partnerüknek, amit mástól nem lehet megkapni. Olvasd el és alkalmazd az itt bemutatottakat, és Te leszel az Igazi a Te Igazidnak.
-18%
HOT masszázsolaj - speciál exotic (100ml)
5 390Ft
4.395Ft
Raktáron! A termékből van készleten! 
 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?