Megújult az Amina.hu erotikus webáruház!

Hírek · Ahogy azt biztosan észrevetted az elmúlt napokban, a webáruház jelentős átalakuláson ment át! Nem csak megjelenésre, de működésre, szerkezetileg is rengeteg újítást kapott az Amina szexshop v2!

Az Amina.hu több mint 6 éve indult és talán szerénytelenség nélkül kijelenthetjük, hogy több ezer elégedett vásárlónkat tudtuk kiszolgálni ez idő alatt.

Büszkék vagyunk az elmúlt időszakra és Rád, mert Te és a többi kedves vásárlónk tettétek lehetővé, hogy ennyi év után még mindig itt legyünk!

Jó ideje tervezgettük az áruház v2-es verzióját, de nem csak egy szimpla ráncfelvarrás volt a cél, hanem a teljes megújítás. Ennél kevesebbet sem az áruház, sem Te nem érdemelsz!

A sok-sok hónapnyi munka eredményeképpen számtalan új szolgáltatást vezettünk és fogunk is még bevezetni, alapjaitól újraírtuk az egész webáruházat, aktívan nap mint nap folynak a fejlesztések a háttérben.

A weboldal és az egész vásárlási folyamat most már könnyedén végig vihető mobiltelefonról vagy akár tabletről is (köszönhetően a reszponzív felépítésnek), a desktopot ki sem emelnénk külön.

A kategória rendszert teljesen átterveztük, talán ki lehet jelenteni, hogy jelenleg a legrészletesebb e téren a magyar webáruházak között. A célunk az volt vele, hogy számodra megkönnyítsük a termékek közötti böngészést, ne kelljen annyi termékleírást átbogarászni ha pl. egy csendes vagy épp egy extra erős vibrátort szeretnél venni.

Folyamatosan új cikkek, tesztek kerülnek majd ki a webáruházba és reméljük, hogy sok olyan írást fogsz találni közöttük, ami tetszik és ami hasznos lesz.

A jövőbeni újításokat nem szeretnénk előre lelőni, de annyit talán már most megígérhetünk, hogy mindegyiknek örülni fogsz. J

… és ami nagyon fontos, hogy

ha bármilyen észrevételed, javaslatod, kérdésed van a webáruházzal kapcsolatban, ne habozz egy pillanatig sem, tedd fel nyugodtan a kérdést!

Nem tudsz rosszat mondani vagy írni, minden kritikának örülünk, hiszen ezekből is csak épülni és szépülni fogunk! :)

Minden kérdésre és levélre válaszolunk, nincs kivétel! Ide küldd a levelet: amina@amina.hu

 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?