Mit akar Amina?

Hírek · Megváltani, vagy legalábbis egy picit jobbá tenni a világot, játszani egy jót. Mi magyarok kis országban élünk és sokat problémázunk. Ezért nagyon nagy szükség van tartalmas és bárki számára elérhető színvonalas kikapcsolódásra. A legjobb és legolcsóbb hobbi a szex, ezért mi ezzel foglalkozunk.

Az itt található cikkeket Neked írjuk, ha virtuális szex helyett a jó öreg való életben szeretnél kielégülést szerezni. Próbálunk mindenkit arra ösztönözni, illetve tudatosítani bennetek, hogy az itt található termékek, segédeszközök, nem azért vannak, hogy bárkit is helyettesítsen!

#prod7878#

Nem, kedves olvasóink, ezek a tárgyak, kellékek, mind azt szolgálják, hogy a pároddal töltött szexuális együttlét, mely megkoronázza kapcsolatotok, minél színesebb, kellemesebb, izgatóbb, felejthetetlenebb legyen, és nem azért mert béna vagy az ágyban!

Gondoljatok csak bele, milyen jó meló után sörözni a haverokkal, vagy elmenni barátnőitekkel pletyizni egy kávézóban miközben partnered otthon unatkozik, csak épp neked nincs kedved hazamenni, mert minek, uncsi!

Biztos van, amit nem próbáltál, fantáziáltál olyanról amit szívesen megtennél, de nem tudod hogyan, mivel kezdj hozzá, nem hagy nyugodni a gondolat, hogy van eszköz, módszer mellyel izgalmassá teheted szexuális együttléted partnereddel!

#prod7443#

Ha csak egy kicsit is haboztál a válasszal, akkor gyere olvass bele az itt található, írásokba, cikkekbe és böngéssz a szexköztár nyújtotta ínyencségek között!!!

Megosztunk veled minden információt és tudást amit szex témában találtunk és tanultunk. Folyamatosan gyűjtjük és rendszerezzük az új infókat a való életből, más weboldalakról és hozzászólásaitokból.

Megoszthatod másokkal élményeidet amiket remélhetőleg részben az itt talált ötleteknek és tudásnak köszönhetsz. A legnagyobb örömet az okozza, ha adhatsz. Kezdd azzal, hogy nyújtasz valami újat partnerednek, és fejezd be azzal, hogy mások bátorítására ötleteidet és tapasztalataidat itt megosztod velünk!

Okíthatod azokat akik egy-egy témában kevesebbet/mást tudnak. Kioktatásra kevesen, jó szándékú segítségre annál többen vágynak/várnak. Képezd magad profivá, és segíts másoknak azzá válni.

Ha tetszenek cikkeink, motiválj minket a folytatásban! Hozzászólásaidat (véleményedet, ötleteidet és tapasztalataidat) minden bemutató/irányadó cikkünk végén várjuk! Ha nem tetszik amit csinálunk, akkor nógatás nélkül is írni fogsz :)

Úgy érzed, hogy az itt leírtak, unalmasak?

Te már próbáltad, és nem jött be?

Volt már akkora orgazmusod, amit szívesen megosztanál másokkal...:)?

Ne tétlenkedj szólj hozzá!

Ne feledd "látni, csinálni, tanítani..." !!!

 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?