Szexshop Black Friday 2017

Hírek · Idén sem maradhatunk Black Friday azaz fekete péntek nélkül. Az itthon is hagyománnyá vált nap gyakorlatilag a karácsonyi szezon kezdetét is jelöli évek óta. Idén az Amina szexshopban ismét hatalmas akciókkal várunk!

A Black Friday Amerikából indult hódító körútjára. A hálaadást követő péntekre kezdték el használni a kifejezést nagyjából 1966 óta. Rendszerint november 23 és 29 közötti péntekekre szokott esni idén 2017-ben pedig november 24 a hivatalos napja. Itthon 2009-ben volt az első hivatalos Black Friday, amely azóta gyakorlatilag minden áruház akciós palettájára felkerült.

Ezen a napon a webáruházak is rendkívüli kedvezményekkel csábítják a vásárlóikat, és ez alól az Amina webshop sem kivétel 5 – 50%-os kedvezményekkel várunk minden látogatót a holnapi naptól. Szexuális kiegészítők, vibrátorok, dildók, fehérneműk, anális kényeztetők és esszenciák őrülten jó árakon.

Kiemelt kedvezményekkel készülünk a LELO termékeinkkel, tehát biztosan érdemes lesz felkeresni sexshopunkat pénteken.

Bár a Black Friday hivatalosan nem szünnap Amerikában is egyre többen vesznek ki szabadságot, hogy már hajnalban a boltok előtt lehessenek. Ennek oka, hogy hatalmas kedvezményekkel és akciókkal továbbá meghosszabbított nyitva tartással várják az üzletek az érdeklődőket. Ennél is sokkal kényelmesebb vásárlást kínálunk itt az Amina szexshopban, hiszen mindenfajta tülekedés nélkül juthatsz hozzá örömszerző eszközeinkhez fantasztikus áron!

Nem tudod mivel lepd meg a párodat karácsonyra? Itt a lehetőség, hogy a legjobb áron juss hozzá fehérneműkhöz, erotikus társasjátékhoz vagy akár masszázsgyertyákhoz és olajokhoz. Dobd fel a szexuális életed a legjobb áron! Amina Black Friday 2017!

Ezt kerülheted el, ha nálunk vásárolsz:

tovább a Black Friday szexshop akciókra

Szólj hozzá!


 
 
 
 

Ezeket olvastad már?