Nov11
Sex Instruments - a Pornhub legújabb zeneklippje
A Pornhub megint nem okozott csalódást, mikor létrehozták és bemutatták legújabb művüket.
Nov02
Mennyi ideig tart a jó szex? Most eláruljuk neked!
Sokan nem tudják, hogy meddig is tart egy jónak számító szeretkezés azonban mint oly sok minden másra a kutatók erre is megtalálták a választ.
Oct24
Ingyenes kiszállítás október végéig!
Október végéig ingyenes szállítunk ki minden 4990 Ft feletti rendelést, ha a Pick Pack Pontos átvételt választod!
Jun21
Száj, punci, popsi egyszerre?
Az igazán nagy étvágyúak számára lehet nagyon jó hír, hogy megannyi várakozás után rendelhetővé vált a 3fap, amely egyetlen maszturbátorban nyújtja három lyuk kényeztetését egyszerre. De ne szaladjunk ennyire előre lássuk miről is van szó.
Jun01
Anális szex: kifogások és megoldások
A popsiszex remek dolog lehet és ha eddig nem próbáltátok ki, épp itt az ideje, hogy ezen változtassatok. Persze a legtöbb pár esetében felmerülnek kérdések a témával kapcsolatban és a neten is sok hiedelem kering, de öntsünk tiszta vizet a pohárba a téma kapcsán és beszéljük át a főbb pontokat.
May24
Első análszex élményem
Életem első anális szex élménye felejthetetlen és szeretném neked is elmesélni! Ha még nem próbáltad de már gondolkoztál rajta, rá kell gyere hogy nincs mitől félni és utólag legfeljebb azt fogod bánni, nem tetted meg hamarabb!
May16
Az 5 legjobb szexjáték kifejezetten pároknak
Unod már kicsit a szexet otthon? Nem dob fel annyira a gondolata, mint korábban? Általában ugyanott és/vagy ugyanúgy csináljátok? Akkor itt az idő, Hogy kipróbáljátok valami mást is! :)
May14
Változatos szex pozitúrák
Javítani akarod a házaséleted? Feldodnád az együttléteket? Kísérleteznél a különböző szexpózokat? Akkor épp jó cikket nézel, mert hasznos tanácsokat fogunk adni mindehhez!
Apr12
Kire gondol a nő szex közben?
Nem a párodra gondolsz szex közben? Ezzel nem vagy egyedül! Még ha furcsán is hangzik, mi megmondjuk, hogy kire gondolnak a nők szex és orgazmus közben!
Feb16
Legfrissebb termékek, újdonságok a webáruházban
Ahogy azt tavaly is ígértük, ez az év sem fog eltelni anélkül, hogy ne frissítenénk valamit folyamatosan a webáruházon. Legújabb funkciónk a főmenüből is elérhető, utolsó 30 napban érkezett termékeink listája!
Jan31
Érkeznek az első szex robotok
Realbotix és az Abyss Creation bejelentette, hogy hosszas fejlesztések után idén április 15-én piacra dobják az első szexbot-ot vagyis az első olyan szexbabát, amely mesterséges intelligenciát kap.
Dec22
Kiszállítás és nyitvatartás az ünnepek alatt
Hogy az örömből ne legyen bosszúság az ünnepek alatt - nyitvatartás és kiszállítás az ünnepek előtt és alatt.
Nov27
Ajándék ötletek pároknak
Nemsokára itt a karácsony, majd jön a szilveszter és bizonyára eszedbe jutott már, hogy milyen ajándékot szeretnél venni a párodnak. Segítünk a választásban, mert a hosszú téli estéken "annál" jobb programot keresve sem lehet találni.. :)