Dec17
Így használja a VV Vivi a saját vibrátorát (18+)
A ValóVilág 10 évada minden eddigi évadnál jobban engedi a belátást a lakók nemi életébe. Többek között az is példátlan, hogy valaki az élelmiszerek közé felírja a vibrátort mint kívánságot. VV Vivi pedig megtette mert egyszerűen már nem tud meglenni vibri nélkül.
Dec16
Luxus vibrátorok. Valóban megéri?
Nem minden vibrátor egyforma! Pontosan ugyanúgy, mint ahogy a világon az összes terméknél, itt is megtalálhatóak a jobb minőségűek és az egészen bóvlik is. De honnan tudhatod, hogy melyiket vedd meg? Valóban érdemes prémium kategóriás luxus vibrátort vásárolni? Most megtudhatod!
Dec12
Az Én céges Karácsonyom, ahol medugtak...
Egy átlagos Karácsonyi céges bulinak indult, de ahogy az gyakran lenni szokott az alkohol és a kolléga közelsége, a naponta felém dobott bókjai egészen más ívet adtak az estének. Kíváncsi vagy, hogy miként is juttunk a sütizéstől addig, hogy ráélvezzen az arcomra? Megmutatom...
Oct13
6 legjobb társasjáték partikra
Bulit szervezni nem kis feladat. Meg kell tervezni mivel is tudjuk a résztvevőket szórakoztatni, a bulit beindítani, ennek egyik módja lehet a jól kiválasztott társasjáték. A lenti felsorolásban híres játékokat gyűjtöttünk össze, a társaság összetételétől függően biztosan jó szórakozást kínál bármelyiket választjuk is.
Sep14
Síkosító tévhitek
Az erotikus segédeszközök témakörben talán a síkosítók azok, melyek kapcsán a legtöbb tévhitet olvastuk, hallottuk vagy kaptuk meg kérdésként. Ezért döntöttünk úgy, hogy a leggyakoribbakat összeszedjük és kicsit részletesebben is megvizsgáljuk őket.
Sep04
Női orgazmus
Hányfajta orgazmus van? Tényleg létezik az U-pont? Melyik orgazmus milyen érzés a nőnek? Van orgazmust késleltető legális és biztonságos szer? Ilyen és hasonló kérdéseket feszegetünk ebben a női gyönyörről szóló bejegyzésben. Olvasd el most!
Aug31
Erre is jók az erotikus társasjátékok - tudtad?
Szeretnéd te is feldobni otthon az ellaposodott, szürke, szexuális kapcsolatodat? Esetleg friss pár vagytok, és szívesen emelnétek viszonyotokat egy új, magasabbra szintre? Vagy csak szimplán érdekelne a szex egy különleges, pikáns, újszerû megközelítése?
May13
A női önkielégítés 4 jótékony hatása
Szinte minden ember csinálja, gyakran unalmas perceinkben vagy amikor ránk jön lazítunk vele mégis szégyelljük bevallani. Az önkielégítés nem bűn és így nyugodt szívvel beszélhetünk is róla. Különben is tudtad, hogy akár fejfájásra is jó? Összeszedtünk pár olyan dolgot, amire a masztizás pozitív hatással van.
May01
Hello, nemzetközi szállítás
Az elmúlt évek során rengeteg megkeresést kaptunk a környező országokból, hogy van-e lehetőség külföldre szállítást kérni. A válaszunk mostantól IGEN! Az Amina Szexshop mostantól 10 országba vállalja a rendelések kézbesítését természetesen a tőlünk megszokott maximális diszkréció mellett!
Feb11
Ó szexi Valentin, avagy mitől lesz jobb a szex?
Akármennyire is akarnánk tagadni a Valentin-nap már nem csak a szerelmesek de a szex napja is. A kutatások kimutatták, hogy a stabil párkapcsolatban élők 90%-a szexel ezen a napon. Ilyenkor pedig óhatatlanul előjön a kérdés, hogy hogyan legyen még jobb az a szex?
Dec18
Hölgyválasz, avagy milyen erotikus ajándéknak örülnek a Nők?
Az egyik legnehezebb dolog a világon Nőknek ajándékot vásárolni, és hatványozottan igaz ez akkora, amikor az ember erotikus vagy intim ajándékkal szeretné meglepni kedvesét. Útmutatókkal szeretnénk minden kedves tanácstalan férfi olvasónknak segíteni a választásban.
Dec10
Decemberben INGYENES a kiszállítás!
Idén is szeretnénk megköszönni minden kedves visszatérő és új vásárlónknak, hogy egész évben minket választottatok! Hálánk jeléül fogadjátok el az INGYENES szállítást, amely minden rendelésre vonatkozik egész december hónapban!
Dec05
Karácsonyi ajánlataink csak Neked!
Idén is összeválogattuk Nektek a legklasszabb és legszexibb cuccokat, amiket a karácsonyfa alá tehettek vagy kérhettek. Karácsonyi szexshop ajánlatunk között mindent megtalálhattok, amivel a hideg téli estéket felhevíthetitek. Tekintsétek meg kínálatunkat és most jöjjön egy kis ízelítő!