Nov27
Melyik Womanizer vibrátort válasszam?
Avagy a Womanizer W100 vs W500 Pro vs Pro40 vibrátorok közötti főbb különbségek
Nov23
Karácsonyi ajándék ötletek nőknek - 3. rész
Mennyi időt töltesz el a megfelelő ajándék kigondolásával és megvásárlásával? Sokat agyalsz rajta még sincs egy épkézláb ötleted?
Nov03
Karácsonyi ajándék ötletek nőknek - 2. rész
Cikksorozatunk 2. részében is ahhoz adunk ötletet, hogy lehet az idei karácsonyt emlékezetessé tenni a szeretett nő számára!
Nov01
Karácsonyi ajándék ötletek nőknek - 1. rész
Már egyáltalán nincs messze a karácsony, épp ideje elgondolkodni azon uraim, hogy idén mivel lepjük meg barátnőnket, feleségünket!
Oct23
A mini a szexben sokszor előnyös
A kényeztetésre mindenki vágyik, időnként nem kívánunk mást, csak örömteli pillanatokat szeretnénk szerezni önmagunknak. A mini eszközök segítségével sok szenvedélyesen intim pillanatot élhetünk át.
Oct12
Womanizer Pro csiklóizgató vibrátor
A Womanizer Pro a Womanizer csiklóizgató továbbfejlesztett változata. Ha lehet akkor a külseje még impozánsabb, még elegánsabb lett és a kidolgozottsága is finomult.
Oct02
Trükkös gésagolyók - mire jó és hogy kell használni?
A gésagolyók - ahogy arra neve is utal - nem a modernkor találmánya, évszázadok óta használják a nők. Hogy mire és hogyan? Azt megtudhatod a cikkből!
Sep26
We-Vibe 4 Classic - vibrátor pároknak (teszt)
Párosan szép az élet ... meg főleg a szex! :P Ildi és Gergő tesztelte a We-Vibe 4 Classic vibrátort és megosztották velünk is őszinte véleményüket a termékről.
Sep18
Minivibrátor kisokos
A kényeztetésre mindenki vágyik, időnként nem kívánunk mást, csak örömteli pillanatokat szeretnénk szerezni önmagunknak. A mini eszközök segítségével sok szenvedélyesen intim pillanatot élhetünk át.
Sep13
Megújult az Amina.hu erotikus webáruház!
Ahogy azt biztosan észrevetted az elmúlt napokban, a webáruház jelentős átalakuláson ment át! Nem csak megjelenésre, de működésre, szerkezetileg is rengeteg újítást kapott az Amina szexshop v2!
Aug08
Mit akar Amina?
Megváltani, vagy legalábbis egy picit jobbá tenni a világot, játszani egy jót. Mi magyarok kis országban élünk és sokat problémázunk. Ezért nagyon nagy szükség van tartalmas és bárki számára elérhető színvonalas kikapcsolódásra. A legjobb és legolcsóbb hobbi a szex, ezért mi ezzel foglalkozunk.
Jun08
Punci nyalás művészete
Puncinyalás a nő kielégítésének szent Grálja. Ezért nem is meglepő, hogy néhányan aggódnak teljesítményük miatt, cikkünkkel segítünk átlendülni a kezdeti nehézségeken, eláruljuk mit csinálj és mit ne, hogy párodat emberfeletti gyönyörhöz juttathasd a szájaddal.
May17
Bevezetés az anális szex élvezetébe
Az anus (végbélnyílás) ma már elismerten a gyönyör egyik forrása. Ha egyszer megteszed attól a pillanattól kezdve, máris megváltozik a véleményed a dologról, akármit is gondoltál róla előzőekben.