Mar02
Jó tanácsok óvszer használatához
Az óvszer modern korunk egyik legkiválóbb (és tegyük hozzá: legkelendőbb) találmánya. Helyes használata megakadályozza a teherbeesést és véd a nemi betegségektől. Rengeteg előnye, és természetesen némi hátránya is lehet használatának.
Feb06
Vibrátor használata
A legtöbb nő a csiklójának közvetlen izgatásától jut el az orgazmusig – amit egy vibrátor minden másnál jobban tud.
Jan19
Férfi intim piercing
A férfi piercingek már régóta nem számítanak extravagánsnak. Manapság már a férfi intim testrészeken viselt ékszer is egyre jobban elterjedtté válik.
Dec13
Női intim piercing
A piercingek már régóta nem számítanak extravagánsnak. Manapság már a női intim testrészeken viselt ékszer is egyre jobban elterjedtté válik.
Nov18
Rab a 143-as cellából
Csöndesen ülök kényelmes karosszékemben a nagy asztal mögött, és arra gondolok, milyen nagyszerű ötlet volt kiépíteni ezt a börtönökből álló katonai bunkerrendszert. Igaz, anno komoly pénzeket kellett fizetnem azért, hogy az állam szemet hunyjon tevékenységem felett és titkossá tehessem a bunkerrendszer helyszínét, de hát megoldottuk. Ráadásul teljesen az enyém ez a hely, így azt csinálok benne, amit csak akarok.
Oct27
A dildó használata
A dildó már az ókori Milétoszban is nagy népszerűségnek örvendett. Akkoriban oliszbónak nevezték, és kizárólag magányos hölgyek örömét szolgálta. A reneszánsz Itáliában már dildó néven futott a termék.
Sep22
Masszázsolaj használata
Szexuális életed felpezsdítése túlmutat egyszerű szex-játékszerek használatán. Az erotikus masszázs csodálatos módja, hogy pároddal sokkal érzékibbé váljanak szeretkezéseitek.
Aug06
Vibrátor kérdezz-felelek
Mit érdemes tudni a vibrátor használatáról? A vibrátor érzéktelenné tesz? Vegyek egy vibrátort? És más kérdések, válaszokkal.
Jul14
Életem legjobb házibulija
Gyakran ébredünk úgy, hogy érezzük de nem sejtjük a változás szelét...
Jun25
Férfiak és a vibrátor
Egy pasinak általában elég a keze, hogy elvégezze a dolgát. Ki mondta azonban, hogy nem élvezheti ő is egy vibrátor előnyeit?
May14
Szexhinta használata
A pózok színes világában sokkal több és egzotikusabb póz létezik, mint a misszionárius, kutya- vagy lovaglópóz.
Apr23
Péniszpumpa használata
A péniszpumpa egy műanyagból készült henger, mely a péniszen való fel- lehúzogatással egy vákuumot kelt. A célja a férfi erekciójának elősegítése vagy az orális szex imitálása.
Mar17
A PC izomzat fejlesztése
A PC-izomzat megerősítése elég könnyű, hála egy sor alapgyakorlatnak, melyeket Kegel-féle gyakorlatoknak neveznek. Nagy előnye ezeknek a gyakorlatoknak, hogy mindenhol elvégezhetők, pl. munkahelyen, vagy internetezés közben, dugóban ülve, stb…