Apr11
Péniszgyűrű használata
A péniszgyűrű megfűszerezi a szexuális életedet. Úgy tervezték, hogy szexuálisan izgató legyen számodra és partnered számára is. Ennek a szokatlan kis játékszernek a segítségével, a partnered és te az izgalom eddig nem tapasztalt szintjeit, szenvedélyt és gyönyört fogtok átélni.
Mar17
A férfi orális izgatása
El kell fogadni a tényt, hogy manapság az orális szexuális kultúra ismerete nélkül nehezen lehet meghódítani - vagy megtartani - egy pasit. Mondhatnánk azt is, hogy szopás az élet, azonban ezt nem így kell felfogni, a cél az örömszerzés, amely biztosan nem marad majd viszonzatlanul.
Feb15
Gésa golyó használata
A gésáktól van mit tanulni! Golyókkal edzették a „gyönyör kapuját”, hogy minél élvezetesebb legyen a szeretkezés. Ez a pikáns segédeszköz segített nekik a szexuális örömöt a végletekig fokozni. Most eláruljuk a gésák több ezer éves titkát!
Jan05
Orgazmus művészete
Tudományosan megfogalmazva az orgazmus az önkéntelen izomgörcs ami a szexuális feszültség kioldódásával jár. Ez a merev definíció még csak nem is utal a vállalkozó kedvű kéjvadászokra váró élmények változatosságára.
Dec18
Vibrátor: tippek vibrátor használatához
A vibrátor nyújtja a stimuláció legintenzívebb formáját, amellyel gyönyört okozhatunk magunknak, és partnerünknek.
Nov23
Az ideális síkosító kiválasztása
Mint minden precíziós szerszámnak, időről-időre (a tiédnek is) szüksége van síkosításra. A síkosítókat sok mindenre lehet használni, többek között segíthetik a közösülést, ha a partnered puncija vagy farka száraz.
Oct03
Az érzéki masszázs művészete
Az igazi érzéki masszázs minden érzékre hat, egy formája annak, hogy kifejezd érzelmeidet látvány, hang és érintés segítségével.
Sep29
Szexuális segédeszközök használata
Ahhoz, hogy szexuális életünket színesebbé tegyük sok mindent tehetünk: kipróbálhatjuk a szexet extrém pozíciókban, vagy szokatlan helyeken, de léteznek különböző szexuális segédeszközök is, melyeket segítségül hívhatunk ilyen esetben.
Aug03
Maszturbáció művészete (nőknek)
A női maszturbáció sokkal jobban túl van miszterizálva, mint a férfiak önkielégítése.
Jul23
G-pont megtalálása!
A G-pont az általános neve annak a pontnak, mely a vagina elülső falán kb. 2,5-3 cm-es területen a húgycső közelében helyezkedik el, és tapintásra olyan, mint egy kicsi szivacs. Ennek stimulálása nagyon jó érzés lehet.
Jun24
Orális szex élvezete
Punci nyalás, pénisz szopás, hatvan-kilenc. Bármit is játszol, nem tagadható, az orális szex sok ember kedvenc időtöltése.
May19
Az ideális vibrátor kiválasztása
A vibrátorok választéka első látásra kicsit félelmetes lehet. A tökéletes vibrátor kiválasztása szükségessé tehet némi önfeltérképező házi feladatot.
Apr20
Hogyan nyaljunk puncit
Csak egyféleképpen lehet a nőt kényeztetni. Mégpedig testünk minden porcikájával. Ne értsetek félre, tényleg megannyi féle módszer és póz létezik, de valójában tényleg „ott lent kell lennetek” és nem attól tartani, hogy az arcotok vagy a kezetek piszkos lesz.