Karácsonyi ajándék ötletek nőknek - 2. rész

Vásárlási tippek · Cikksorozatunk 2. részében is ahhoz adunk ötletet, hogy lehet az idei karácsonyt emlékezetessé tenni a szeretett nő számára!

Karácsonyi cikksorozatunk korábbi és további részei:

Minden évben megfogadjuk, hogy jövőre időben megvesszük az ajándékokat és az ünnepi pillanatokat stressz nélkül éljük meg.

Hát jelzem, hogy most van a „jövőre” és itt az ideje, hogy elkezdj foglalkozni az ajándékozással. 

Szeretnénk néhány ötlettel, tippel segíteni abban, hogy idén tényleg hátradőlve, stresszmentesen várd decemberben a Karácsonyt. A szexualitás, a hálószoba intimitása széles tárházat kínál a remekebbnél remekebb ajándékötleteknek.

Vegyél például egy kifinomult ízlésre valló, minőségi, színes vibrátort. Első hallásra merésznek érzed? Ne bizonytalanodj el, meg is indoklom miért:

  • először is ezzel az ajándékkal egyedi dolgot tudsz adni, ilyet csak a barátnődnek veszel és nem a 20. sálat kapja tőled.
  • a vibrátorral tényleg Neki okozol örömet és nem érhet az a vád, hogy „na ezt is inkább magadnak vetted”.
  • az más kérdés, hogy közösen is tudjátok használni szeretkezések közben vagy az előjáték alatt.
  • A vibrátorok között is találni szép számmal prémium minőséget képviselő darabokat, melyekről már messziről süt, hogy nem igazán nagy gonddal választottad ki és odafigyeltél a részletekre is.
  • A vibrátorok között olyan sok féle-fajta van, hogy nem igazán lehet mellényúlni még akkor sem, ha esetleg már van a hálószobában egy vibrátor.

Érdemes választani hozzá egy diszkrét tárolót és a tisztításhoz, működéséhez szükséges kiegészítőket: elemek, tisztítószer és nem árt egy kis síkosító sem.

Ezzel az ajándékkal egyben egy élményt is adsz neki, melyet ráadásul többször is átélhet. Az orgazmus szükséges a kiegyensúlyozott élethez és ezzel az ajándékkal ő is bármikor átélheti.

Nagyon sok fajta vibrátor közül választhatsz, gondold át jól, hiszen te ismered a kedvesedet. Mit szeretne inkább egy csiklóizgatót vagy egy vastagabb vibrátort? Milyen anyagot illetve színt preferál inkább? Szilikon vagy inkább gumi? Legyen fekete vagy inkább lila?

Nézd át nyugodtan a kínálatot és biztosan megakad a szemed az igazin, mely tökéletes ajándék lesz Karácsonyra!

Ha biztosra akarsz menni: válassz egy Womanizer vibrátort

Ha tanácsként megfogadod, akkor válaszd az idei év slágerét, a Womanizer valamelyik példányát. Ez még biztos nem lapul ott a szekrényben viszont valószínűsíthető, hogy találkozott már 1-2 női magazinban vele és eljátszott a gondolattal, hogy milyen érzés lehet ezzel az orgazmus.

A Womanizer sorozatnak jelenleg 3 főbb típusa van (és külön cikkben foglalkozunk azzal, hogy ezek között mi a fő különbség ⇒ Melyik womanizer vibrátort válasszam?)

Womanizer Starlet - mini csiklóizgató

A Starlet 2 verzióban is kapható a shopunkban! Van az alap készülék, ami "Womanizer Starlet" néven elérhető és 27990 Ft-ért kapható meg jelenleg. A kicsit többet "Womanizer Starlet 2" verzió annyival jobb, hogy már teljesen vízálló (és nem csak cseppálló), így bátran lehet akár fürdés közben is használni. Ez utóbbi kicsit fejlettebb verzió ára most 33990 Ft.

#prod9681# #prod13271# #prod13270#

Womanizer Liberty - vízálló vibrátor

A womanizer vibrátorcsalád leghigiénikusabb tagja! Ahogy a fotón is látható, az összefordított vibrátor tökéletes védelmet nyújt a fejnek és takarja azt. A vibrátor ezen kívül alkalmas a víz alatti izgatásra is, hiszen 100%-osan vízálló illetve a mágneses USB töltőjének hála gyorsan (akár 1 óra alatt) fullra tölthető és újra kihasználható a 6 fokozata.

Ingyenes kiszállítás
-20%
Womanizer Liberty - akkus léghullámos csiklóizgató (vörös)
39 990Ft
31.991Ft
Raktáron! A termékből van készleten! 

Womanizer Premium - a fullos megoldás

Ha igazán elegáns, gyönyörű, kényelmes és sokat tudó léghullámos izgatóra vágysz, akkor a Premium változat lesz az ami minden igényedet kielégíti! Nem csak hogy tökéletesen vízálló, hanem a Smart Silence technológiának köszönhetően szinte hangtalanul használható mind a 12 fokozatban! Változatos programok és finoman adagolható izgatási erőssége mindenki igényét ki tudja elégíteni, mert a lágy érintéstől kezdve az eszméletlen fokozatig szabadon variálható!

#prod11043#

Tovább a 3. részre!: Karácsonyi ajándék ötletek nőknek - 3. rész

 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?