18
Elmúltál már 18 éves?

Az oldalon található információk, linkek, képek erotikus tartalmúak. Ezeken tartalmak csak 18 éven felüli látogatóink szólnak. Amennyiben nem múltál el 18 éves, kérlek hagyd el az oldalt. Az "Belépés" gombra kattintva kijelented, hogy felnőtt korú vagy.

Belépés oldal elhagyása
0 termék0 Ft
 
 
 
Ingyenes kiszállítás
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73338 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73339 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73340 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73341 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73342 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73343 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73344 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73345 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73346 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73306 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73307 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73300 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73302 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73303 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73318 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73304 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73319 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73305 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73320 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73308 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73321 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73309 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73301 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73310 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73322 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73311 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73312 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73323 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73313 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73314 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73315 termék bemutató képWomanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73316 termék bemutató kép

Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73338 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73339 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73340 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73341 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73342 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73343 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73344 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73345 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73346 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73306 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73307 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73300 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73302 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73303 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73318 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73304 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73319 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73305 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73320 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73308 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73321 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73309 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73301 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73310 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73322 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73311 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73312 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73323 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73313 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73314 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73315 termék bemutató kép
Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) 73316 termék bemutató kép

Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink)

A PREMIUM eco teljesen egyedülálló: ez az első Pleasure Air szexjáték, amely fenntartható, megújuló anyagokból készült. Minden benne van, ami a szászlóshajó Womanizer PREMIUM-ot olyan jóvá tette, de most a lehető legkevesebb műanyagból!

Természetesen ugyanazzal a 12 intenzitási szinttel rendelkezik, mint a nagytestvér, USB-ről tölthető és fröccsenésálló. Jó a bolygónak, JÓ a testednek, ez a tökéletes szexuális játék a környezettudatosaknak.

Pleasure Air technológia
Neked és a testednek készült: Minden Womanizer termék a Pleasure Air Technology nevű egyedülálló innovációval rendelkezik. Miért olyan különleges? A csiklódat közvetlen érintkezés nélkül stimulálja. A gyengéd légvibrációk egyszerre szívják és masszírozzák, hogy soha nem látott orgazmikus érzést biztosítsanak.

12 intenzitási szint
Akár a lágy és gyengéd, akár az erőteljes és intenzív, vagy valami a kettő között - a következő orgazmusod csak egy gombnyomásnyira van. Az intenzitási szintek tökéletesen kiegyensúlyozottak, és minden hangulathoz a megfelelő beállítást kínálják.

Biolene anyag
Biológiai alapú anyagként a Biolene nagyrészt megújuló nyersanyagokból készül. Kiváló környezetbarát alternatívája a műanyagnak, elkerülve a környezetkárosító hulladékot.

Extra stimuláló fej
Tudjuk, hogy mindenki teste más és gyönyörű! Ezért minden doboz kétféle méretű stimulátorfejet tartalmaz, hogy mindenki élvezhesse a Womanizerét.

USB-n keresztül újratölthető
Mágneses vonzás - a mágneses csapok gyors és kényelmes újratöltést tesznek lehetővé. A hosszú élettartamú akkumulátor akár 300-szor is feltölthető és könnyen cserélhető.

Intelligens csendes üzemmód
Az innovatív Smart Silence technológia lehetővé teszi, hogy engedjen a vágyainak. A WOMANIZER PREMIUM eco csak akkor indul be, amikor a bőröddel találkozik. Ha nem használod, a játékszer készenléti üzemmódba kapcsol. Ez nem csak csendesebbé teszi a WOMANIZER PREMIUM eco használatát, de az akku-t is kíméled és biztosan nem zökkent majd ki amikor nem egyedül használod.

A bolygónk szeretete lehet a Te orgazmusod

A PREMIUM eco a valaha készült legzöldebb Pleasure Air játék. Innovatív, biológiailag lebomló biolénből készült és teljes mértékben újrahasznosítható PREMIUM eco örömet okoz Neked és a környezetnek egyaránt.

Pleasure Air orgazmus most zöldebben!

Az innovatív Pleasure Air technológia anélkül stimulálja a csiklót, hogy hozzáérne. A gyengéd szívó érzések egy újfajta orgazmushoz vezetnek, amelyhez foghatót még soha nem tapasztaltál - és most már környezettudatos módon. Tegyél magadért és a környezetért.

Biológiailag lebomló anyag

A PREMIUM eco innovatív Biolene-ból készül - a Womanizer egyedülálló bioalapú anyagából, amely ráadásul biológiailag lebomló. Kiváló környezetbarát alternatívája az ABS műanyagnak. Ha úgy döntesz, hogy megválnál a PREMIUM eco termékedtől, ezt hulladék keletkezése nélkül teheti meg.

Intelligens csend

Bekapcsolod - nem történik semmi. Ne aggódj, nem hiba történt. Innovatív Smart Silence technológiánk biztosítja, hogy a PREMIUM eco addig nem kapcsol be, amíg szinte hozzá nem ér a bőrödhöz. Automatikusan újra kikapcsol, amikor eltávolodsz tőle. Ez a funkció az egész PREMIUM eco élményt olyan csendessé és simává teszi, hogy teljesen zavartalanul elengedheted magad, és belemerülhetsz a fantáziádba. Senki sem fogja hallani - még te sem.

Cserélj, újrahasznosíts, pótolj!

Az újrahasznosítás könnyedén megoldható, mivel a PREMIUM eco teljesen szétszedhető egyes részekre. Cserélhető, újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely biztosítja, hogy játéka addig működjön, ameddig csak szeretné.

Termék specifikáció, tulajdonságok:

 • Anyag: Biológiailag lebomló, Biolene
 • 100% szétszerelhető és újrahasznosítható
 • cserélhető benne az akkumulátor
 • mágneses USB-töltőkábel
 • Smart Silence, testközeli érzékelés
 • Diszkrétebb, csendesebb (zajkibocsátás kisebb, mint 40 dB)
 • Szívó-impulzus erősség állítása 12 fokozatban
 • méret: 5,4 x 5,4 x 16,5 cm
 • tömeg: 159g
 • szín: pink


Csomag tartalma:

 • 1db csiklóizgató
 • 1db töltőkábel
 • 1db tároló tasak
 
 
 
 
 
Betöltés...

Womanizer Premium Eco - akkus csiklóizgató (pink) termékhez ajánljuk neked

Diszkrét tároló táska szexjátékokhoz (fekete)

Diszkrét tároló táska szexjátékokhoz (fekete)

Miért jó? Diszkrét, praktikus kialakítás Erős vászon anyagból Praktikus, erős öszehúzóval ellátva Légáteresztő, mégis átláthatatlan anyag   Termék...
2.890Ft
Raktáron! A termékből van készleten! 
Womanizer Premium S - pótszívóharang szett - fehér (3db)

Womanizer Premium S - pótszívóharang szett - fehér (3db)

Csupán kiegészítő, önmagában nem használható pót tartozék, a Womanizer Premium és Classic termékekhez.Anyaga: orvosi Szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes).
4.990Ft
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 
Easyglide Toy - fertőtlenítő spray (150 ml)

Easyglide Toy - fertőtlenítő spray (150 ml)

EasyGlideToy gyengéd tisztító spray, speciálisan a szex-játékszerek tisztásához kifejlesztve! Bőrgyógyászatilag, dermatológiailag tesztelt tisztító, mely használható...
2.790Ft
Raktáron! A termékből van készleten! 
Womanizer - mágneses USB-töltőkábel (fekete)

Womanizer - mágneses USB-töltőkábel (fekete)

Kedvenc Womanizer játékszered töltőkábele elveszett?Nem kell aggódnod, mert a töltőkábel már külön is kapható!Csupán kiegészítő, önmagában nem használható mágneses...
3.990Ft
Raktáron! A termékből van készleten! 
Multi Domain SSL
SSL Certificate
OTP Simple - vedd online
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
????Apró cseppek, hatalmas élvezet! Ez nyújtják az Orgie intim cseppjei. ????

Ebb?l a...????Így kényeztesd a férfit! 3+1 apró, de hatásos trükk, hogy még jobban...Imádod a fantasy és sci-fi történeteket? ???? Írd meg saját, élvezetekkel teli storydat a...Ezt a gy?r?t a pasik is imádják!!! Igaz, ezt a gy?r? nem az ujjra kell húzni és nem is...A szexi szobalány minden férfi egyik top fantáziaképe! ????Ti játszottátok már?
.
Ha nem,...Kérjük, tegyék meg tétjeiket! Ezek vajon micsodák?...Uraim! Ki szereti, ha szájjal kényeztetik? ???? És ki szereti a kütyüket? Mit szólnátok a...