Ashleys kéj - műpina teszt

Termék ajánló · Először is utána jártam magának a terméknek. A pontos neve: Ashleys kéj ez a magyar szakszerű fordítás. Nekem jobban tetszik a punci és popó.

A sztori úgy indult hogy megkapom, ha írok róla pár sort... Megkaptam, és hát noha nem hittem volna hogy egyszer ide jutok, de igen! Azt hittem, hogy csak viccel az egyik barátom, hogy szerinte szűkös időket élek. Na de ennyire?! No de a rizsát félre téve! Megkaptam, kibontottam, csodálkoztam!

Először is utána jártam a terméknek. A pontos neve: Ashleys kéj ez a magyar szakszerű fordítás. Nekem jobban tetszik a punci és popó. Szóval megpróbáltam az internet legmélyebb bugyraiba, megtalálni a hosszas leírást róla, nem jött össze! Mindenhol a következő pár mondatot találtam: „Szűz, élethű formájú és tapintású maszturbátor. Rugalmas, selymes anyagból, kivehető, vibrációs tojással - mindkét nyílás részére.. A vagina kb.. 15 cm mély, az ánusz kb. 12 cm. A termékhez ápolópúdert is mellékelünk. A tojások rezgéserőssége állítható.”

Ingyenes kiszállítás
Fuck Me Silly - popsi
199.990Ft
Raktáron! A termékből van készleten! 

Tehát ennek tudatában kezdem hozzá. Első tapintásra meglepő volt, tényleg nem hittem volna, hogy a bőr felületét, tapintását így lehet utánozni. Jó jó igen tudom ez a modell már majdnem olyan mintha a műpuncik Roys Roys -a lenne, már csak az ára miatt is. Ekkor még csak a az eredeti csomagolásában volt, úgy barátkozunk egymással. A dobozát vagy széttéped, vagy nem lesz a tied sosem. Ajándék síkosító is volt a csomagban. Meglepően szép, jó tapintású, és még a kezem, később a testem melegét is átvette igen hamar. Tehát ideáig stimmel. Rugalmas, selymes és élethű.

Ingyenes kiszállítás
Fuck Me Silly 2 - női torzó
154.990Ft
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 

Jött a próba. Hol is van a luk, ahova nekem be kellene raknom? Igen! Nem véletlen írták azt hogy „szűz”. Az! Első ránézésre ezt a lukat nem nevezném luknak. Tehát, veszem a csomagot és keresem az összeszerelési leírást. Csak a dobozon volt pár kép. Az alapján tojások szét, elem bepattint, és jöhet a mehet. A tojás helyét az ember rögtön kitalálja, hátra be.

No tehát már össze van szerelve minden. Bekapcsolom. Némi hezitálás után újdonsült barátnőmet próbálom bekenni síkosítóval, ami azért valljuk be annyira nem jött össze, majd magamra is löttyintek kettőt. No bent vagyok. Nem könnyen, mivel tényleg szűz, de lehet én nem vagyok elég gyakorlott az ilyen "csajokkal". Szóval engedtem hogy „átöleljen” egy kicsit.

Megpróbáltam a popsi részt is noha én azért nem vagyok oda úgy egyébként sem, úgyhogy vissza kanyarodtam a kis punciba. Tényleg ahogy kicsit vibrált nem volt zavaró, mintha remegett volna közben, és ahogy átvettem testem melegét az az érzésem volt becsukott szemnél hogy hát igen! Egy szó mint száz, jó eső érzés volt tényleg élethűn visszaadta azt mikor egy jó kis szűk barátnőt összeszed magának az ember. A méretei is igazak, noha itt, mikor „koppig” toltam nem volt huhogás, de jó érzés volt.

#prod5332#

Tisztítása nem volt túl bonyolult. Folyó meleg víz, ezt szerintem mindig érdemes azonnal megejteni, és tényleg van hozzá egy púder, amivel a műanyag állapota így, ilyen élethűre megőrizhető.

Mindent összevetve nehéz napokra szívből ajánlom, ára ellenére, szerintem jó vétel. Tényleg hihetetlen hű tapitású, egyetlen egy hogy az ember a méretei miatt (kb mint egy félkilós kenyér) nem biztos hogy magával tudja mindenhova vinni. Engem kicsit a formája először zavart, de ezen is túl kell esni. Síkosító használata hozzá kötelező, hogy ne törje fel a szerszámot! Ha osztályoznom kéne tízes skálán nyolcat kapna, mert nem sikított közben, és tényleg az alakja zavart.

A cikkben szereplő konkrét termék már nem kapható webáruházunkban, de sok hasonló terméket találtok jelenleg is kínálatunkban. 

 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?