Az első szeretőm

Termék ajánló · Az első szeretőm, azt hiszem nem véletlen a neve, mert lesz második is az tuti.

Az első szerető vibrátor:

Nahát a sztori az, hogy ugye én írom (egy pasi ;) ) a leírásokat, olykor beszámolók alapján úgyhogy most, a munkamenet az volt, hogy egy teszt darab került kiadásra. Elárulom hogy teszt közben folyamatosan „kapcsolatban” voltam az egyik kedves „önkéntessel”. Gondoljatok amit akartok ... hmm... igen ez egy furcsa élmény volt.

-20%
Első szeretőm vibrátor (Nature Skin)
9 995Ft
7.995Ft
Raktáron! A termékből van készleten! 

Szóval, még amikor ÉN a saját kezemben tartottam (eredeti csomagban), a műszert vagyis a vibrátort, akkor két benyomásom volt róla hirtelen: az egyik hogy igen ez valami komoly vibrátornak tűnik, a másik pedig az hogy hát, szerintem ez egy olyan játékszer amivel maximum csak kedvet lehet csinálni, de tüzet nem biztos hogy tudunk vele oltani.

Szóval az én benyomásom lényegtelennek bizonyult, mikor kedves tesztalanynak odaadtam ránézett, és hümmgött egyet. Hogy ez mit jelentett nem tudom, de a lényeg: gyors beszélgetés közben kibontjuk a vibrátort. Megtapiztam én is és megkért, rakjam bele az elemet, mert hogy az férfi munka. Kezembe fogom a vibrátort a következő benyomásom az az, hogy kicsit műanyag érzésem van, rögvest mondom is ezt a tesztalanyunknak. Erre az a válasz, hogy „hé ennyi pénzért mit vársz”.

#prod4419#

Beleraktam az elemet (nem volt rajta hogy milyen irányba kell belerakni a vibrátorba az elemet, úgyhogy hölgyeim uraim figyelmesen). Szóval elem bent, és bekapcs... semmi... maximumra tekerem és semmi … na jó ráhúzok még egyet, hogy tuti ami tuti érintkezzen a dolog és lám működik!

Átadtam a kis jószágot, a gazdája kezébe. Gyorsan meg is barátkozott a hölgy vele, egy kis játék és próbálgatás után kiderül hogy igen, tényleg kicsit rideg műanyag hatása van a vibrátornak, és az intenzitását is elég csekély mértékben lehet befolyásolni a végén lévő tekerentyűvel!

#prod7418#

Szóval a műanyag hatás kiküszöbölése érdekében elő is került a kis fiókból egy kis melegítős síkosító, mely után már minden rendben volt vele. A hatása az elején kissé váratott magára, vagy csak alanyom volt némileg szégyenlős, hogy előttem kell „rosszalkodnia” az „Első szeretőjével”, de miután feloldódott és már nem törődött velem, igen belemelegedett az új vibrátorába.

Szóval 12-15 perc volt a művelet, fetrengett az ágyban páciensünk. Harapdálta közben a saját száját és nyomkodta ki be magának a vibrátort (egyszer azt hittem hogy eltűnik az örök süllyesztő mezőkben, de nem...). A végén annyit mondott hogy húú ez jó volt, kértem fejtse ki bővebben. Mire azt kaptam válasznak hogy az volt a legjobb, hogy ez egy normál méretű és nem volt rajta, semmi csikló, semmi ánusz izgató, olyan volt mint az első pasija, letisztult, semmi extra. Azért gyorsan hozzátette, hogy azért lehet ez az első szerető mert majd ez után mindenki egy komolyabbra vágyik. Ez nem azt jelenti hogy nem volt jó, de ettől egy idő után csak több fog kelleni.

#prod2905#

Tehát összegezhetjük, ezt a vibrátort inkább olyanoknak ajánljuk akiknek az első ilyen élménye lesz, vagy olyanoknak akik ezzel a párjuknak csak kedvet akarnak csinálni, de a szexet megtartják egymás örömének. Szóval ha értékelni kell ezt a vibrátort akkor a kritikus (tesztalanyunk) egy hatost adna rá. Ugyan átlagos volt a mérete, de a szélesebb vibrátorok szerinte nagyobb élvezetet nyújtanak (de ez is ízlés kérdése). Az anyaga tényleg kicsit kopogós, és még az elején az elem macera miatt,lett ez csak egy tízből hatosra értékelve. De igen tegyük hozzá hogy ennyiért..

 
 
 
Betöltés...

Ezeket olvastad már?